Sovande prins & prinsessa

Sovande prins & prinsessa
Här sover lilla prinsessan Johanna & prins Vincent gott ute på Djurgården söndag em då jag och Lotta mys fikar!

Och idag - tisdag - var prinsessan sååååå trött men hon klarar verkligen inte att somna inne. Så - till slut gick jag ner och hämtade underdelen av vagnen (Houng passade Johanna) och försökte trille henne inne i vagnen. Men nejdå... hon var bara "grinig"... Så - till slut packade jag ner henne i vagnen och ställde ut henne på balkongen och vips! så sov hon på 2 minuter! :-) Det är faktiskt första gången någonsinn som hon sover på balkongen våran. Tror dock inte att det är den sista....! ;-)

Jag ska fixa mig nu och sen gå ut en tur med sessan men sen - då jag är tillbaka så LÄNGTAR jag efter att få sätta mig och skriva och berätta om våra FANTASTISKA dagar i Stockholm!

TAAAAAACK Lotta & Co för att vi fått super mysa hemma hos er!!!!! :-) :-) Jag skriver mer och tackar mer senare...! Och Lotta - vi SAKNAR er idag....!

Och förlåt Marika, Jonas N, Jonas L, Veronica, Karolina, Mika, Sussie, Nettan, Camilla, Johan... att jag inte hörde av mig. Men vi var i Stockholm så kort och jag var i desperat behov av att "bara vara" och mysa på ett ställe... Orkade inte ha några planer mer än att umgås med Lotta & Co. Hoppas ni förstår!!!! Vi hör av oss nästa gång vi är i stan! :-)

Kommentarer
Postat av: Jonas

Jag är svårt bitter ;-) Men ser fram emot att ses sen i vår. Här eller i Oslo. Stor kram till familjen från den numera arbetande bögen.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91