Härligt med fredag!!

Härligt med fredag!!
Bilden är tagen 17:e december 2005 då jag precis fått veta att jag är gravid! Jag och JIG firade i champagne! :-)

Fredagar är härliga dagar!! :-) Tyvärr blir det ju inte så mycket champagne och dans nuförtiden men en litet glas ska det bli idag i alla fall för det är ju såååå gott med bubbel!

Jag och Johanna har precis kommit hem från dagens tur i snön. Vad det snöar! inte bra varken för frisyr eller smink... ;-) så turen blev inte alls så lång som jag planerat. Det är i alla fall BRA träning att gå med vagn i snön! (tungt, tungt...!)

Var och framkallade bilder (som vanligt ;-)) och skulle köpa Aftonbladet men det har inte kommit ännu... När jag provade en klänning så upptäckte jag att mitt suuuper fina Cartier love armband som jag fick av min prins då prinsessan föddes har gått sönder :-(  Blev så ledsen att jag tröst shoppade klänningen från Filippa K.... tyckte synd om mig själv....och då hjälper det ju som bekant med lite shopping ;-)

Prinsessan sover ännu sött i vagnen så jag ska passa på att få gjort lite. Också måste jag ju rulla om håret för i kväll ska vi ut och äta med ett par Pakistan som är på besök till imorgon pga business möte med JIG. Vi ska ta med oss dem till Bölgen & Moi (så klart..) och imorgon ska JIG ge dem sightseen i byn.

Själv måste jag köra till Sverige i helgen och shoppa "Baby Plus" till Johanna för nu har vi bara en förpackning kvar och det är det enda hon vill äta just nu. Hade shoppat med mig 20 förpackningar från Sverige men av misstag hamnade 10 st på golvet med värmeslingor i hallen så plötsligt var det bara 10 förpackningar kvar....  Reser söndag! Ska passa på att shoppa andra Svenska god saker då också som hushållsost, fil, limpa, köttbullar, Arboga pastej, coccos prickar... listan kan göras låååång :-)

Till sist -
jag förundras över att inte fler barn butiken har enkel entré för oss med barnvagn....?! Oftast är det tunga dörrar som går åt "fel håll" + att det ofta står något stort klädstativ precis vid dörren som blir i vägen då man ska in / ut med vagnen... Lite speciellt att de inte planerar för att det ska in vagnar när det är baby kläder de selger?! Märkligt!! Enda butiken som tänkt till är "Zimba" vid Burger King i Bogstadveien, där är det elektriska dörrar och inte ett trappsteg! IMPONERANDE!! ;-)

Kommentarer
Postat av: josefine

Å va härligt med bilden ifrån det speciella beskedet :)
Håller med angående ingångar, man får kämpa sig in o ut o hålla upp dörrar o köra zick zack =)
Ha en superysig lördag!
Räcker inte Baby Plus till nästa helg? Då kommer min far nämligen o kunde ha köpt med åt er? Han kör bil o ska köpa gröten som Elian käkar, äpple / päron o han älskar den =) Svensk förstås :)

Köper också alltid limpa o E är helt "hekta"

Massa lördagskramar till er!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91