Tittut!

168397-2210
Här är vi i Phuket i maj månad och jag måste erkänna att nu längtar jag efter att få softa och ha lata dagar på beachen eller vid poolen... Det är TUR vi ska vara här länge! ;-)

Phuket klockan 21.45.

ÄNTLIGEN får jag tillfälle att blogga!! :-) Idag har vi haft med minst lika hektiskt som igår så dagarna bara försvinner. Helt crazy! och idag hade vi verkligen planerat att vi skulle softa vid poolen från kl. 16 men vi kom inte tillbaka  till hotellet förren klockan var närmare 20 så planen sprack big time ;-)

Innan jag börjar berätta om vår dag så måste jag säga att jag blir SÅ GLAD över era kommentarer till mig! :-) Och TACK Charlotte för tipset om att jag borde skriva vilken tid jag bloggar! Jag har tänkt på det och funderar på att få fixat en klocka på min sida som visar tiden i Phuket men ditt förslag om att jag skriver tiden högst upp i inläggen får fungera tillsvidare! :-) Så - fr.o.m. nu skriver jag alltid tiden så att ni har koll på mig ;-)

Oj, nu kom roomservice här så nu ska jag och JIG äta middag bättre sent än aldrig ;-) så jag ger dig dagens citat och återkommer efter min "fried rice with chicken" :-)

"Lyckan tar inte slut. Den finns i obegränsad mängd och är öronmärkt för var och en av oss."
/Ur "En härlig bok".

Snart tillbaka! ♥

Kommentarer
Postat av: Frida

Åh din underbara blogg gör mig varm i hjärtat! =)

Postat av: Fröken Isakson

HEj hej, jag är ny här på din blogg. Vad kul den verkar. Lite nyfiken - hur länge ska ni vara i Thailand?

2007-12-19 @ 15:09:25
URL: http://isli.blogspot.com
Postat av: Angel

Hahah kul att du skriver tid satt här å räkna i morse då du skrev att klockan var 2 där osv.Men bra att du skriver så slipperm an tänka *s*...Hoppas ni haft en underbar dag och det är ju super spånnande att kika in här på dagarna nu.Ta hand om er

2007-12-19 @ 15:32:21
URL: http://angelsmode.blogspot.com
Postat av: Sessan

Tjingeling skatten!!!
Har vart i Stockholm en vecka så jag har inte haft tid att hänga med helt här i din blogg, men skall uppdatera mig i kväll.
Förstog att ni bor på hotell nu iaf ;0)

Det ser ju bara helt underbart ut!!

Fast du måste skynda dig att köpa kamera, för jag glädjer mig till dags färska foton!!

Ha det bara bäst & massa kramar till dig & Johanna

2007-12-19 @ 15:53:16
URL: http://sessanochprinsessans.blogg.se
Postat av: Charlotte

Sådär ja' :-) Bra med klockslag tycker jag...då slipper man tänka och räkna osv :))
Tack tack!

2007-12-19 @ 16:27:49
URL: http://upptagnamamman.blogg.se
Postat av: Charlotte

Måste skriva en till kommentar, det var alltså jag som skrev att du skulle skriva klockslaget :)) Jag inspsireras så mkt av dej som person och din blogg! Har precis fått nytt jobb internt och har nu "häcken full" framöver, så det blir att prioritera jobb, barn, vänner mm. Du är en inspiration och som visar att allt går! Önskar Er en sagolik vistelse i Thailand! Kram från en superstressad Mama

2007-12-19 @ 16:29:33
URL: http://upptagnamamman.blogg.se
Postat av: Sara

Hur länge ska ni vara där?

2007-12-19 @ 16:55:18
URL: http://saritas.webblogg.se
Postat av: AnnaStina

Frida-
TACK så jätte mycket! Nu blev jag hur glad som helst! :) Kram! :)

Fröken Isaksson-
Välkommen! :) Vad kul att du hittat hit! :) Vi kommer att vara i Thailand mellan 3-6 månader, tiden får utvisa :) Kram!

Angel-
Haha, ja det var en bra idé en läsare gav mig om att skriva tiden här för det är ju ganska stor tidsskillnad :) vår dag har varit fartfyllt men toppen och det hoppas jag att din också varit! ? Kramar! :)

Sessan-
Hej tjejen! :) Vad mysigt att höra från dig! :) Å, vad härligt det låter med en vecka i Stockholm.. min favvo stad..! Jag misstänker att ni myste ordenligt?! :) Och du såg väl NKs julskyltning? Hur FIN som helst!! :) Du gissar helt rätt, vi bor på hotell medan vi inreder lägenheten. Planen var att checka ut igår men vi har förlängt för att hitta möbler tar mer tid än vi kunde drömma om ;) Vi bor riktigt fint på Evason Phuket men checkar ut om en dag eller två nu för att flytta in i den lägenhet som ska bli vårt hem närmaste månaderna :) Lovar att shoppa kamera imorgon! ;) Nu ska jag hoppa i säng strax, det är mitt i natten här. Sköt om dig så jätte mycket ! Kramisar! :)

Charlotte-
Tack underbara du för ditt fina inlägg! :) Du gör mig både rörd & glad! Jag önskar dig stort lycka till med ditt nya jobb och hoppas att du hinner njuta tiden fram till jul trots att du har det hektiskt! Kramar! :)

Sara-
Vi vet inte helt.. allt från 3-6 månader :)

2007-12-19 @ 18:49:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91