Hektisk dag!

168397-2157
Johanna stod plötsligt så här tidigare idag och bläddrade med stort intresse i alla de böcker om Thailand som vi köpt och ska ta med oss och läsa på plats för det är intressant att "läsa på" om det land vi ska bo i närmaste månaderna.

Mina kära underbara bloggläsare! :-)

Jag har tyvärr inte tid att blogga nu men jag gör det ändå bara för att ni gör mig så glad :-)  Jag är mitt i packning och jag har sååå mycket kvar att göra innan vi reser och reser gör vi kl. 07.00 imorgon då den största taxin som finns att hitta står utanför och väntar på oss och ALLT vårt bagage ;-) Egentligen skulle vi nog behöva en långtradare men ja, ja.. en stor taxi få funka ;-)

Nu ska jag packa vidare men jag återkommer strax igen. Tar mig bara små korta bloggpauser mitt i kaoset...

Kommentarer
Postat av: Madeleine Gbg

Hej vännen! Hoppas ni får några timmars sömn i natt innan den stora dagen. Ska tänka på er i morgon. Hoppas flygresan går bra med Johanna och att ni kommer fram med allt ert bagage! Haha
Ser fram emot första inlägget from The land of smiles! *kram*

Postat av: jill

Lycka till med allt och hoppas att resangår bra! Kramar

2007-12-12 @ 22:46:13
URL: http://wegerup.blogspot.com
Postat av: Linn

Hej! Hittade hit från Josefines blogg. Roligt att läsa här, speciellt eftersom jag är så intresserad och hoppas på småbarnsliv snart.
Är du från Luleå? Bor i Haparanda men läser i Luleå. Kul att hitta folk härifrån och läsa hur dem lever på andra ställen. Lycka till i Thailand!
ps. Johanna är bara helt underbart söt!

2007-12-12 @ 22:48:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91