Godmorgon 3:e advent!

168397-2180
Här är vi i en taxi igår. Johanna har på sig sin nya söta klänning :-)

Jag måste tyvärr starta dagen med att berätta att min lilla älskade Johanna är sjuk :-( så hon ligger fortfarande, kl. 13.30, och sover sött i sängen. Hon vaknar till ibland och sätter sig upp och gnuggar sina ögon men sen lägger hon sig ner igen och somnar om bums.

Men det är inte så konstigt att hon blir lite dålig en dag eller två efter den lååånga resan hit + de hektiska dagar vi haft sedan vi kom fram. Så idag har JIG åkt iväg för att göra de ärenden vi hade planerat att göra idag och själv sitter jag här på rummet med hårrullar och funderar på att snart gå ut på balkongen med en bok och njuta solen medan hjärtat sover sig frisk inne i sköna aircondition på rummet :-)

Kom nyss på att det är 3:e advent idag.. men det är ju inte den minsta julstämningen här så det känns hur märkligt som helst. Jag har med mig en adventsljusstake så innan dagen är slut ska det 3:e ljuset tändas men som sagt - det känns nästan bara konstigt här bland sol, värme & palmer ;-)

Jag hoppas att du njuter helgen och att du får en underbart mysig advent idag! Och eftersom jag missat "dagens citat" ett par dagar så kommer här ett par stycken idag som kompensation ;-)

"Ta inte för allvarligt på dig själv - öva på att skratta åt dina misstag."

"Ett leende kan betyda så mycket. Le idag mot minst fem personer."

Njut dagen! :-)

Kommentarer
Postat av: Angel

Hon är ju för söt.

Postat av: AnnaStina

Jag blir stolt mama då du skriver så! :)

2007-12-16 @ 10:16:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91