Bensträckning i Bangkok.

168397-2175
Johanna i Thai Silk Lounge på Bangkok flygplats.

Ååå vad det var skönt för både Johanna och mig och JIG att få sträcka på benen då vi landat! :-)

När man reser med litet barn så är de så otroligt vänliga & snälla i Thailand så när vi stod där i den lååååånga kön till passkontrollen så kommer det en mann fram ganska fort och tar med oss till en passkontroll där vi får gå rakt fram och är klara på 1 minut! :-)

Men det tokiga i alltihopa är att vi egentligen inte alls skulle ut genom någon passkontroll i Bangkok, vi skulle egentligen ha transfer direkt till vår Phuket flyg men - damen som checkade in oss på Gardemoen gjorde ett fel och därför blev det så här tokigt.

Så - inte nog med att vi var tvugna att passera passkontroll, vi var dessutom tvugna att: checka-in på nytt, förflytta oss långt på flygplatsen, gå genom säkerhetskontroll etc på nytt helt i onödan...

Och när vi sedan kommer till check-in disken så säger damen att vi ska flyga från en helt annan flygplats?! Men för att göra en lång historia kort så fixade sig allt! :-)

Vi blev ombokade och fick flyga direkt från den flygplats där vi befann oss (som TUR var!) och vi fick dessutom tillgång till en härlig lounge där vi hade gott om plats och kunde äta + dricka och mysa de timmar som vi hade fram till flyget mot Phuket.

Men - vi fick veta att vi inte fick med oss vårt bagage... :-( Så när vi landade i Phuket fick vi direkt säga till att det var saknat hos "lost & found" och jag kan lova er att det var lite små varmt att äta lunch på beachen igår i Ugg skor + Juicy byxor ;-)

Kommentarer
Postat av: Anette

Åhh,vad roligt...din blogg ska jag följa..
vad härligt att kunna unna sig att göra en sån sak som ni har bestämt er för att göra.
Vi ska åka på semester till Phuket i mars,så du kanske kan rekommendera lite saker,vi är nybörjare!!
Ha det bra i värmen,här är det mest grått och kallt!
/Anette

Postat av: Nadina

Vill du vinna en bloggdesign?

2007-12-15 @ 19:19:57
URL: http://browneyed89.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91