ÄNTLIGEN!!!!!

168397-2231
Här är vi på besök på Sunwing Resort Bangtao Beach i förrgår (23/21). Jag kan VARMT rekommendera denna Sunwing resort om du planerar en resa hit med barn. !

Phuket kl. 13.00 juldagen 26/12.

Ååååååå vad det känns KUL att få blogga! Jag har verkligen saknat det ! Vi får verkligen hoppas att vi får internet där vi bor så SNART som det bara är möjligt.! Också saknar vi så klart TV kanaler också för än så länge kan vi bara se på dvd´s.. I går kväll såg vi föresten "Nina Frisk" , en mysig lättsedd svensk film :-)

Nu har vi tagit en taxi till en restaurang som en av ägarnas av vår resors frus mamma äger (hängde ni med? ;-) ) och här sitter vi nu mitt emot varandra jag och JIG i en öppen enkel typisk Thai restaurang vid vägen med en sovande johanna brevid oss. Jag ska ta en bild på hur det ser ut senare så ni får se ;-) Det känns i alla fall betydligt mer exotiskt än att sitta hemma vid köksbordet, det kan jag lova er! :-)

Nu vill jag passa på att visa er massor med bilder innan hjärtat vaknat så jag tror att jag prioriterar bilder + korta texter också skriver jag mer på slutet om jag får tillfälle.

Ååå vad jag koser mig nu! Att blogga ÄR kul!! :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91