Thailand!!

168397-388
Här är vi på vår balkong i Thailand i juni i år då vi var där på semester.

Jag kom precis på att jag ju faktiskt inte berättat så mycket om vår lägenhet vi har köpt i Thailand! :-) Så nu, då jag inte kan lägga ut bilder så passar det ju perfekt att istället lägga ut en länk till sidan så att ni kan se var vi ska bo större delen av 2008 :-)

Om ni går in på
http://www.scandinavianlaguna.com  så ser ni hemsidan med bilder, infomation etc etc. Vi har valt att köpa lägenheten här p.g.a. att de som bygger det har ett  "hotelltänk", dvs det ska vara lika bekvämt att bo här i vår egen lägenhet som att bo på ett hotell.

Det är 24 hours security, restauranger som levererar "room service" på dörren om man önskar det, stort pool område, SPA, reception mm. mm. mm. Eftersom vi vill bo tryggt och säkert och ha det bekvämt då vi är där så passar denna boendeform oss helt perfekt! :-) Vi är inga som köper en hydda på stranden direkt... det är inte helt oss..

Om du klickar på länken nedan så kan du se hur lägenheten vi köpt ser ut. Detta är bilder från en "visningslägenhet". Ingen interiör ingår förutom garderober, köksskåp etc, bad etc, där har jag själv valt kakel, träslag, golv etc etc men det är INTE det jag valt ni ser på bilderna.  Vår lägenhet ska vi inreda helt själva då vi flyttat ner! :-) Jag LÄNGTAR!! Kommer bli mörkt trä och VITT! och sessans rum blir så klart... rosa! ;-)
http://www.scandinavianlaguna.com/Visningslagenheten.htm

Nu har jag precis duschat efter min walk i regnet (jag var en dränkt katt då jag kom hem..) och det är dags att rulla håret. Har föresten fått tid för slingor imorgon, det ska bli SKÖNT att få bort utväxten. Jag missade nämligen min timme hos min frisör då vi reste hit.

Oj, nu ledsen sessa här, hon vill mysa. Måste gå.

Kommentarer
Postat av: anna

hej, jag läser din blogg dagligen och beundrar dig på hur du lever ditt liv; reser, småbarnsmamma, affärskvinna, vän, fru(?), osv. Jag undrar en sak som jag är nyfiken över, JIG. du skriver inte så mkt om honom i din blogg, vad arbetar han med, huse ser han ut, hur träffades ni, osv. skulle va kulmatt veta..mvh anna från jönköping

2007-08-13 @ 11:07:26
Postat av: AnnaStina

Hej Anna!
Tack snälla du för ditt inlägg :-) Vad roligt att du läser min blogg dagligen, det gör mig GLAD! :-) Du har helt rätt som har satt ett frågetecken bakom fru, jag är förlovad, så ingen fru ännu ;-) Min JIG har valt att inte vara en del av min blogg. Han önskar inte att synas så mycket här och han vill heller inte att jag skriver så mycket om honom. Men jag kan berätta så mycket som att han jobbar för ett norskt företag som heter Swix också äger han ett företag som heter: http://www.basketballshop.com, en internetbutik som selger ALLT innom basket. JIG starade "Ulvang" & "Bavac" i Norge, 2 märken som är jätte stora innom sport, dessa märken köpte Swix av honom för några år sedan. Du hittar några bilder på honom om du söker på bloggen :-) Lovar att skriva historien om hur vi träffades en dag snart som ett inlägg så följ med! :-) Önskar dig en underbar dag! Kram! :-)

2007-08-13 @ 11:12:16
Postat av: evelina

hej!
har hittat hit genom prinsessans blogg! tror detta blir en blogg jag kommer följa ofta!
gud vad skönt med lägenhet i thailand! vågar man fråga vad en dån kostar?
kram

Postat av: AnnaStina

Evelina-
Välkommen! vad roligt att du hittat hit! :-) Ja, det blir helt UNDERBART att bo i Thailand en stund och super mysigt att ha en lägenhet där att kunna resa ner till :-) Den lägenhet vi köpt kostar 1,2 SEK. Du hittar priser etc på länken jag skrev. Hoppas vi ses här på bloggen snart igen.! Kram :-)

2007-08-13 @ 23:08:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91