Shopping dags!

168397-988
Ser att jag har en vit liten tvättrådslapp på min sjal som jag omgående måste klippa bort..! Mitt hjärta sitter bakom plasten så att hon ska känna sig som hemma (=vårt inplastade Oslo hus) ;-) Nejdå, det regnade faktiskt.

JIG kom och mötte oss på tåget och då gick vi raka vägen till hotellet så att sessan fick äta. Och gissa om jag blev GLAD då jag fick se att vi bor i en "svit"! Vårt rum ser ut som en LÄGENHET med ett fullt inrett kök (perfekt!!! när vi har Johanna) och det är ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/kök. Det är Bang & Olufsen anlegg (TV  + stereo) och sängar från Hästens. Så vi känner oss precis som hemma! :-)

När sessan ätit så gick vi raka vägen till "Nordstan" för att shoppa viktig saker som: blöjor, wet wipes, välling och hårrullar för jag hade glömt alla min hemma i stressen och som ni vet så kan jag ju inte leva utan dom...! ;-)

Men det blev lite mer shopping också... fortsättning följer i kommande inlägg!


Det känns såååååååååååå SKÖNT att vara i Sverige att det är obeskrivligt!! Jag ÄLSKAR allt det svenska!!! :-)


Kommentarer
Postat av: Angel

Välkomna till Götet

Postat av: Sofia S

Åhh! Det måste vara samma hotell som vi bodde på när vi hade weekend i Göteborg senast! Minns inte namnet men vi bodde också i en "svit" med stor balkong, världens utsikt! Ha det super i GBG! Kramar/Sofia

2007-09-01 @ 15:57:59
Postat av: Anonym

Vad heter hotellet?

2008-11-17 @ 19:22:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91