Min älskade Gizmo & Co.

168397-697

Min butik hade 5 skyltfönster och jag ÄLSKAR att skylta om.! :-) Men det tar mycket mer tiiiid än man kan tro... det är som att måla en tavla... man måste ha lugn och ro så kreativiteten kan flöda fritt..! :-)

Nu ska jag softa lite och sen är jag tillbaka med "dagens tips".

P.S de vackra möblerna är från BRUKA Design och den vackra rosa tapeten på väggen är från Designers Guild.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Vännen,
Din butik var helt UNIK och jag saknar den också .... men jag ser med STOR glädje fram emot att följa dina framtida prosjekt sötaste du !
Krameli kram :)

2007-08-04 @ 20:10:22
Postat av: Sophie

Åh, vilka härliga skyltfönster! En sådan butik hade jag köpt ALLT i!
Kram till dig och tack för en underbar blogg!

2007-08-04 @ 22:01:12
Postat av: ellen

hej! varför slutade du med din butik? stängde du den eller såldes den eller vad? jag är nyfiken... ;)

2007-08-04 @ 23:58:58
Postat av: Stina

Åh, hade det funnits en butik som din verkade vara här i närheten hade jag besökt den jämt! Den verkar ha innehållit alla mysiga saker man kan tänka sig.

Postat av: AnnaStina

TACK snälla ni för era glada inlägg! :-) Jag kommer absolut att öppna min älskade butik igen en dag. Skylten "Gizmo & Co" har jag liggande i en rosa box med stor rosa rosett runt i vardagsrummet och en dag ska jag öppna den igen...! :-)
Jag slutade med min butik p.g.a. att den inte gick att kombinera med mitt nya mamma/baby liv. Butiken var uppbyggd kring mig som person och jag hade en helt unik personlig service vilket innebär att driften blev väldigt sårbar då jag inte var på plats. Detta trots att jag hade världens BÄSTA personal. Men kunderna var vana att se mig där och när jag inte var där blev det inte helt detsamma.. Så - idag är min älskade Johanna min "Gizmo" :-)

2007-08-05 @ 20:43:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91