Godmorgon.!

Jahaja, då är man där igen....  idag är jag trött mama.. ;-)

Hjärtat sover sin förmiddags "nap" nu och jag har precis tvingat i mig 2 smörgåsar (men egentligen vill jag ha Mc.Donalds... ;-)) och ska nu hoppa i duschen. 

Önskar dig en skön söndag! och hoppas att du är piggare än mig idag! :-)


Kommentarer
Postat av: Sofia S

Ja det är nåt visst med mc donalds! blev tokig i det när jag var gravid och det suget har inte riktigt lyckats släppa än..gahh! läste dina inlägg om skyltfönster och håller fullständigt med dig om att fler butiksägare borde lägga mer tid på just fönstren. Det sägs att du har fem sekunder på dig att locka in kunderna i butiken..Då gäller det att ha fina fönster och skapa vill-ha-begäret! ;-)
Kram på dig!

2007-08-26 @ 12:25:52
Postat av: AnnaStina

Sofia S-
Jag tror att Mc.Donalds sätter ett "hemligt beroende framkallade medel" i sin mat som gör att vi får ett sug efter att gå dit omgående igen.. ;-) Det tror jag föresten att de som produserar chips och godis också gör..! Varför är det bara feta, onyttiga saker som man får "ha begär" av? SMARTA är dom! ;) och gott är det! :-) Och ang skyltfönster så är det precis som du skriver, det gäller att fånga kunderna. Kan som sagt bara inte förstå att inte alla som driver butiker har förstått det? Önskar dig en fin kväll! Kram. :-)

2007-08-26 @ 19:39:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91