Glad nyhet!!

Jag fick shoppat en "mojäng" som tydligen ska göra att det fungerar UTMÄRKT att lasta ner mina bilder från min kamera till min mammas Hans pc. TJOHOOO! :-) Så nu ska jag bara ta en liten tur med sessan i det fantastiska soliga och varma sommar vädret innan vi ska grilla här och SEN! ska jag lägga ut alla bilder på min shopping och på oss från senaste dagarna.

Livet är fantastiskt! :-)

Kommentarer
Postat av: Sofia S

Hej igen!
Allt bra med er där uppe i landet? Här nere vid vänern skiner solen! =)
Dop planeras och jag kom och tänka på att du skrivit om hur mycket du gillar fina kort, vart får jag tag på fina inbjudningskort till min prinsessas dop? Vet att det är lätt och extra kul att göra själv men just nu känner jag mig lite bekväm för det.. Vet du (eller någon annan som läser) såhär på rak arm någon sida på nätet som säljer fina? Har kikat runt lite utan resultat..
Ha en fortsatt trevlig vecka sötisar!
Kramar/Sofia

2007-08-13 @ 17:33:28
Postat av: Mamma till två små pojkar

Haloj vännen! Hur gick det med skorna? =)

2007-08-13 @ 18:10:36
Postat av: Anna

Alltid lika roligt med bilder på dig och din söta sessan! Hoppasd att ni har det bra och njuter!

2007-08-13 @ 18:39:17
Postat av: Carro

När ska du berätta om ditt liv annastina? :) väntar ju spänt .

2007-08-13 @ 21:09:42
Postat av: AnnaStina

Sofia S-
Tack för trevlig inlägg! :-) Vi super myser här uppe i Luleå! Nu är jag på väg i säng så jag tipsar dig om fina dopkort imorgon! Mina gjorde jag själv med papper från "Ljunggrens Papper" i Stockholm men jag ska som sagt ge dig tips på "färdiga kort" imorgon! :-)
Carro-
Jag ska absolut ta tag i att skriva om mitt liv. Lovar! :-) Har bara varit iväg på så många resor senaste tiden att jag liksom aldrig får tiden.. Men som sagt - jag ska ta tag i det a.s.a.p.! :-)
"Mammatilltvåsmåpojkar" -
jag trodde att du fixat så att de skulle senda skorna till dig?!, såg ditt mejl ang. att jag skulle köpa dem vid kl. 22 i kväll :-( har varit ute hela dagen och inte på nett förrän då... Imorgon ska jag till frissan kl. 10 och sen till skärgården så om du kan få dem att posta dem så blir det nog bäst för imorgon ska jag inte på stan :-(
Förlåt så jätte mycket.! Jag hade jätte gärna hjälpt dig att fixa det idag men då jag gick ut så trodde jag som sagt att du fixat det på annat sätt. Förstod ditt e-mail så. Beklager.! Hoppas hoppas att det ordnar sig!! :-)
Anna-
Vi har det super bra och vi njuter varje sekund här uppe i soliga Luleå.! :-) Det är så UNDERBART att slippa plasten vi har runt vårt hus hemma.!!
Kram på er alla!:-)

2007-08-13 @ 22:43:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91