Ny ställning!

168397-188
Här ligger en ny  badad prinsessa klar för natten...

Sedan några dagar tillbaka så ligger mitt hjärta väldigt ofta på "sidan", så som hon gör på bilden. Det är den nya ställningen! :-)

I dag blev det en lååång promenad för oss. Vi var ute och gick i 2 timmar och sessan sov i 1,5 vilket var bra.! Trixet är att inte gå in i någon butik för då vaknar hon av värmen etc så idag höll jag mig undan allt vad butiker heter.

JIG kom hem vid 16.30 och vi åt rekord tidigt middag. Jag lagade spaghetti & köttfärsås (mums!). Sen åkte JIG iväg ut med några från jobbet och jag och sessan tog ett långt & mysigt bad tillsammans. Det är så himla mysigt att bada med henne!! Hon plaskar och leker med de små badfigurerna och skrattar och är bara sååå nöjd! :-)

Efter badet var hon helt galet trött så efter att hon legat lite på sängen (the picture...) så gav jag flaska och hon somnade innan hon ens hunnit äta upp allt. Stackarn... hon var helt slut...  Kl. 19.30 sov hon och jag håller nu tummarna för att hon sover gott och länge.

Jag ska försöka softa lite och sen ser jag fram emot "Desperate Houswifes", just nu är det det BÄSTA man kan se på TV tycker jag! :-)

Vem vet - jag kanske får sett lite av The Holiday i kväll? eller nej, då somnar jag säkert bara... ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91