Valborgsmässoafton!!

168397-254
Mitt hjärta vägrar att sova i söta pyjamasar med ben - de här bodysarna från Gap är de enda som gäller här på nätterna. Lång ärm på vintern, nu kort ärm vår/sommar :-)

Igår kväll fick jag sjunga en del för hjätat igen för det är helt enkelt för ljust ute... När jag sjöng och försökte få henne att somna så tittade hon lurt på mig också började hon skratta och då började så klart jag också att skratta och då var det ju kört... ;-) så höll vi på i nästan 1 timme, jag sjöng - vi skrattade - jag sjöng  - vi skrattade.. :-) Till slut så strök jag henne över pannan / huvudet och då somnade hon gott & sött :-)

Hon sov vid 21 och då sov hon till kl. 05 så det var ovanligt länge :-) Sen tittade hon upp med sitt söta leende över säng kanten vid kl. 8. Vi låg och myste i sängen alla 3 (JIG kom hem vid 21 igår kväll..) och nu ligger en TRÖTT sessa på golvet och vilar huvudet mot täcket och ser på TV4 godmorgon.. . hon somnar nog om strax...

JIG kom hem vid 21 igår och fick då köra iväg till Therese och hämta Baby Pluss för jag hade missat att köpa (trodde vi hade fler än vi hade...) och behövde ett par för att klara natten / morgonen. Det var SUPER SUPER SNÄLLT av dig  - Therese - att höra av dig då ni kom hem från London. Tusen tusen TACK, du räddade min natt!!! :-)

På vägen hem köpte han Mc.D middag också... Och sen slutade kvällen som vanligt med att jag la mig alltför sent... måste verkligen bli bättre på att komma i säng tidigare!

Idag skiner solen från en vackert blå himmel och det är valborgsmässoafton. Det firas ju inte lika mycket i Norge som i Sverige. Jag minns alla eldar jag besökte som barn och alla festkvällar då man blev lite äldre... Jag är glad över att det är länge kvar till sessan ska ut och festa på en valborg... !


Vi har inga direkta planer idag, ska fixa lite inför dopet och njuta solen..! :-)


Kommentarer
Postat av: Angel

Vilket smajl hon har

Postat av: AnnaStina

Ja, världens sötaste! :-) Hon gillar att bli fotograferad.

2007-04-30 @ 07:29:18
Postat av: josefine

glad valborg till er!!!! puss

2007-04-30 @ 07:38:30
Postat av: emma

Gud så söt hon är =)).. Ser på din blogg att hon alltid är super fint kläd i massa söta kläder ..=)

2007-04-30 @ 10:21:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91