Godnattkram!


Dagens Johanna poserar framför sitt rosa kök (som, som vanligt är ett litet kaos av makaroner och diverse leksaker ;) Köket kommer från
Millimini och fra t.o.m. 31:a oktober får ni bloggläsare -20% rabatt på Milliminis egen kollektion (ej köket), uppge koden "Gizmolinas" då ni beställer. (Johannas tröja kommer från Benetton, jeans-tights från H&M).

FÖRLÅT min frånvaro i kväll. Efter en sväng ut för att fixa ärenden, middagsfix och kvällsmys i soffan så somnade jag om en sten och vaknade nyss...zzz... så jag är på väg till sängen nu, ville bara titta in till er först :)

De dagar som Johanna är hemma från dagis blir inte helt som andra dagar ( något ni som har barn säkert känner igen ;)  men jag värdesätter den verkligen den tid vi får tillsammans och trots att Johanna inte varit helt i toppform idag så har vi ändå haft en riktigt mysig dag.


Igårkväll ringde det plötsligt på dörren och in kom detta paket från min favorit barn-butik i Stockholm som heter SPRALL och snart, mina vänner, kommer ni att kunna tävla om FINA saker från dem! :)

Imorgon väntar en ny dag med nya möjligheter. Gleder mig till den !

GoDnAtTkRaM! ♥

Kommentarer
Postat av: Marta

kul med paket! :) ska bli kul att se vad det är. :)

Postat av: astrid

Så søt Johanna er,god helg til dere . kram

2009-10-30 @ 08:05:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91