Tävling: vinn Humanity armband från CreativeLounge!



Mina kära bloggläsare!

Den ena fantastiska tävlingen avlöser den andra just nu och idag bjuder jag på en tävling i samarbete med
CreativeLounge. Vinsten är det super-populära armbandet Humanity Wrap-around bracelet som många kändisar går runt med. Själv älskar jag det ! (ni vet ju hur glad jag är i budskap...) och mina favoritfärger är: magenta/ceriserosa, ljusrosa, svart & chokladbrunt.



Armbandet är ca 90 cm, och du virar det flera led runt handleden = det passar alla!  När du köper ett sånt här armband går 20% av inköpspriset till Röda korset och ytterligare 5% till Al Gore's Environmental Organisation!

VINN ETT HUMANITY ARMBAND VÄRDE 398KR

Det här är en av mina favorit färger: ceriserosa! På armbandet står det: Plant Peace, Live in unity, Freedom, Make a difference, Accept diversity, Speak kindness, Pave the path, Lead the way, Humanity, Give back, Seek wisdom, Come together, Truth, Forgive, Believe, Faith, Sow love, Make a difference.

VINN HUMANITY ARMBAND I VALFRI FÄRG!

För att vara med i tävlingen och få chansen att vinna detta super FINA armband i valdri färg (värde 398kr) så skriver du en kommentar till mig där du berättar varför just du borde vinna samt vilken färg du önskar dig. Du hittar de färger som finns att välja mellan hos CreativeLounge (klicka på "webbshop" så hittar du armbanden).Tävlingen pågår t.o.m onsdag 25:e november.

KrAm & LyCkA tIlL !


Kommentarer
Postat av: Gunilla

Hej!

Fick i fredags reda på att jag förmodligen kommer varslas från jobbet. Skulle bli så glad om jag vann ett armband, färg spelar ingen roll

Tack för en bra och underhållande blogg



Mvh Gunilla

2009-11-22 @ 11:10:43
Postat av: pernilla

Jag önskar mig det chokladbruna! Jag har lärt mig att positivitet "smittar". Med detta armband på armen och med min inställning skulle jag kunna motivera mig själv till att försöka smitta så många som möjligt i kommande juletider :) Hoppas! Kram!

2009-11-22 @ 11:23:16
Postat av: karin

oj, varför ska jag vinna,kanske för att jag blev så ledsen när jag inte vann lexington tävlingen,haha jag tycker bara armbanden är otroligt snygga o bra med sina budskap,blir alltid HAPPY här inne,ha den bästa dagen,ja just det färgen svart tycker jag är så bra det passar till allt,kramar.

2009-11-22 @ 11:31:27
Postat av: Anna

Hej!



Som fattig student så har jag jätteångest inför julen. Jag vill kunna köpa min nära och kära nåt fint men pengarna räcker inte till (de e tanken som räknas ja jag vet..). Men de här armbandet skulle jag vilja ge min kära mamma som alltid finns där för mig. Hon skulle bli urtjusig i ett chokladbrunt.

Vill passa på och tacka för en inspirerande blogg!



Mvh Anna

2009-11-22 @ 11:35:16
Postat av: Mie

Hei og glad morgen!

Ønsker meg veldig et armbånd! Fargen kan evt være en ekstra overraskelse hvis jeg skulle være den heldige. Så bra med positive ord rundt håndleddet, og tøft var det.

Ps.. har bursdag idag altså!! og ble vekket kl halv fem inatt av min datter som var på fest, og kom seg ikke hjem, og det regnet, og ingen taxi...osv.. = ut å kjøre..hver alder har sin "sjarm" haha.

Ha en fin dag :) klem fra meg

2009-11-22 @ 11:36:10
Postat av: Madde M

Jag skulle välja det ceriserosa armbandet. Anledningen till att jag skulle bli så glad över armbandet är för att det har varit mycket tråkigtheter i min vardag under några veckors tid. Armbandet skulle ge mig lite "Believe". Mormor har legat på sjukhus, mormors man har legat på sjukhus, + sambons mormor. Det räcker med tråkigheter nu time for lite happiness!

2009-11-22 @ 11:40:36
Postat av: elin

Fordi jeg har kjærlighetssorg - og det er mye sunnere å trøste seg meg et sjokoladebrunt armbånd enn med masse sjokolade....

Klem!

2009-11-22 @ 11:41:25
Postat av: anna

JAG VILL VINNA!! Skulle behöva få känna mig lite glammig nu när jag är mammaledig och går hemma och skrotar! Har ju aldrig vunnit nåt heller förut så kanske är det nu min tur?!

Tack för trevlig blogg

Postat av: anna

JAG VILL VINNA!! Skulle behöva få känna mig lite glammig nu när jag är mammaledig och går hemma och skrotar! Har ju aldrig vunnit nåt heller förut så kanske är det nu min tur?!

Tack för trevlig blogg



Ett svart skulle jag vilja ha!

2009-11-22 @ 11:46:01
URL: http://krondahl.blogg.se/
Postat av: Anna

Att säga positiva saker till andra och själv tänka positivt så kommer man mycket längre. Med detta armband skulle jag pånminna mig själv att både ge och ta själv. Om jag vann skulle jag vilja ha den i babypink.

2009-11-22 @ 11:47:59
URL: http://dressingroom.webblogg.se/
Postat av: Pangis

Fantastiska armband. Jag skulle gärna vilja vinna ett svart. Inte åt mig men till min duktiga 16 åriga vackra dotter. Hon var nyss en söt liten busa med glugg och toffsar som dansade och sjöng. Nu är hon en duktig tjej på 16 år. Schysst mot alla (Hon har fattat grejen och vågar ta strid mot de som är dumma) vänlig, vacker (såklart) och hon kämpar på varje dag med läxor och prov på gymnasiet där hon börjat i höst.



Hon är en dotter att vara stolt över och det skulle glädja mig mycket att ge henne detta armband vars budskap verkligen passar henne.



Vinner jag det inte tackar jag för ett suveränt bra julklappstips.



Fin dag till er!

2009-11-22 @ 11:53:38
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: camilla

Ett svart armband skulle passa perfekt till min outfit. Jag och min älskling ska resa iväg över jul och nyår och armbandet skulle ge en extra tanke åt de som inte har den möjligheten. Att på ett snyggt sätt visa att allt inte handlar om materiella ting.

Tack för en jättebra blogg. Har följt dig i snart 1 1/2 år och blir alltid inspirerad av att läsa blogg. Jag har varken någon blogg, barn eller bor i en storstad men bloggen känns ändå som ett givit stopp i min blogglista. TACK!

2009-11-22 @ 11:54:01
Postat av: KarolinaM

VILL HA, VILL HA!! Tänk om man har turen med sig denna gången! Vilka fantastiska ledord i livet att ha på sin handled. Skulle vi alla behöva.



KramK

2009-11-22 @ 11:57:05
Postat av: Malin



Ett armband skulle muntra upp mitt i all framtidsångest. Jag har varit en fattig student i 3½ år nu och i januari tar jag examen. Läget på arbetsmarknaden talar verkligen emot oss som blir färdiga nu så ångesten är total. Vad ska jag göra efter jul? Med en hyra, alla räkningar men än så länge ingen inkomst känns det så hopplöst att jag inte ens kan längta till julen hemma hos familjen 80 mil bort.

Allt löser sig alltid, det vet jag, men ändå - ett armband från Humanity i färgen chocolate skulle muntra upp!

Tack för en superbra blogg som alltid ger energi:)



Kram!

2009-11-22 @ 11:58:59
Postat av: maja

Skulle gärna vilja vinna armbandet i svart - och det skulle bli en perfekt julklapp till min älskade syster som just nu behöver all positivitet som finns i världen för att ta sig igenom en tuff period. Och att bara kunna slå ner en blick på sin egen arm och få några tänkvärda ord skulle passa PERFEKT.



Tack för en härlig inspirerande blogg!

Maja

2009-11-22 @ 11:59:09
URL: http://majjases.blogspot.com
Postat av: Marre Maria Johansson

Jag vill vinna och ge armbandet till min stora dotter Tin-Tin, hon önskar sig detta i julklapp i rosa ohc jag vill ge det till henne för att hon är så duktig med sin diabetes, hon är på väg in i tonåren där det händer mycket men hon är duktig i skolan och sköter sig med sina insulin och blodsockermätningar :-)

2009-11-22 @ 11:59:35
Postat av: Irma

Jag skulle vilja vinna kanske för att jag är en fengshui - människa som tror att om man ser7känner och sprider optimism så blir hela livet ljusare, varmare och härligare!! Jag skulle välja:Humanity for all! Wrap-around bracelet. Natural

2009-11-22 @ 12:00:35
Postat av: Ulrika

Jag skulle vilja vinna ett svart armband. Igår bestämde jag mig till sist för att jag skulle köpa ett armband som jag så länge skuktat efter. Men vad händer när jag kommer dit? Det är SLUT! Usch så besviken jag blev. Så detta hade verkligen gjort mig på bra humör igen :)

2009-11-22 @ 12:18:53
Postat av: Johanna

hej!



Jag skulle vilja vinna det cerisrosa armbandet av dig för att jag gillar färgen men också för att jag har en väldigt tuff tid i livet just nu. Min sambo är svårt sjuk och ibland är livet så jobbigt att man inte orkar. Dom fina orden som står på de här armbanden spelar så otroligt stor roll men ibland spelar dom så stor roll så att man glömmer bort dom. Alla behöver påminnas.



Kramar

2009-11-22 @ 12:21:15
Postat av: Evelina

Men vilka läckra armband, klart jag vill vara med och fajtas om ett sånt!!! Skulle kännas fint och tryggt att ha på armen efter ett riktigt skit år!! Så att jag påminns att stå upp, orka med och se framåt!! Håller tummarna, HÅRT!!! Har jag turen med mig önskar jag ett armband i färgen magenta...Kram

2009-11-22 @ 12:23:57
URL: http://mevelina.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Jag är en 16 årig tjej som älskar mode och shopping! Därför har jag "fastnat" i din underbara blogg, där du ger inspiration inom mode och shopping, din smak och din stil är verkligen fabulous!

Detta urläckra armband skulle jag vilja ge min bästa vän som ställer upp för mig varje dag, hon är som en ängel som är med mig överallt. Om jag vinner önskar jag färgen svart, som passar till allt.



Tack för din fantastiska blogg!

Du gör mig glad kramar från Lovisa :)

2009-11-22 @ 12:24:28
Postat av: kristina

Skulle gärna vinna ett svart armband till min vackra fina son som flyttat själv till Oslo. Fixat jobb, bostad nya vänner. Ett fint armband att förgylla armen med och fina ord skulle ge honom uppmuntran när det ibland blir tungt att vara långt hemmifrån. En perfekt julklapp från mor till son. Extra bonus att det ger till andra gillar sådana gåvor.



Kram Kristina

2009-11-22 @ 12:25:18
Postat av: Lena

Hei Anna Stina.



Så fin tävling:)

Håper jeg vinner da jeg trenger litt positivitet rundt meg, og når jeg har dette på meg, kan jeg bare kikke ned på alle de fine ordene som står på det:) Skulle jeg vinne tror jeg det må bli fargen sort/hvitt :)



Ha en fin søndag. Klem

2009-11-22 @ 12:27:28
Postat av: Maria P-N

Jag vill vinna för att en trendig accessoir skulle förhöja stilen på mig; en 41-årig tvåbarnsmor, lärare och maka som nu när barnen blivit större har tid för att ta vara på mig själv, både vad gäller det yttre och det inre.

2009-11-22 @ 12:30:16
Postat av: Maria P-N

GLÖMDE skriva att jag vill vinna ett chokladbrunt armband!!!!



(Min motivering i ett tidigare inlägg:Jag vill vinna för att en trendig accessoir skulle förhöja stilen på mig; en 41-årig tvåbarnsmor, lärare och maka som nu när barnen blivit större har tid för att ta vara på mig själv, både vad gäller det yttre och det inre.)



2009-11-22 @ 12:30:16

2009-11-22 @ 12:32:44
Postat av: Therése

Hej!

Det mörkgröna armbandet skulle sitta fint på min handled när jag och min kompis i februari åker ner till Malawi för att göra en minor field study. Budskapen på det kan ge mig tröst eftersom jag vet att vi kommer få se mycket elände där nere i ett av världens allra fattigaste länder.



Ha en fin söndag!

Kram

2009-11-22 @ 12:33:02
Postat av: Linda

Hej Tjejen!

Har haft så mycket tråkigt de senaste dagarna så ett fint armband skulle förhoppningsvis pigga upp:)

Massor av kramar

2009-11-22 @ 12:33:24
Postat av: ♥ ♥ ♥ Linda ♥ ♥ ♥

Tjingeling Anna-Stina!



Skulle bli sååå fantastiskt GLAD om JIG drog min kommentar denna gång, hi hi hi.



Jag tror nämligen inte att tomten lyckas hitta något till mig ♥



Om jag skulle få ÄRAN att vinna skulle jag önska mig antingen ett chokladbrunt eller ett ceriserosa.



Känns extra bra att det går pengar till Röda korset & Al Gore's Environmental Organisation ♥



Önskar Dig, Johanna Å JIG en mysig söndag, kram ♥

2009-11-22 @ 12:36:38
Postat av: Caroline

Det finns så många personer i min omgivning jag skulle vilja glädja med detta fina armband. Men en som alltid ställer upp och som bara blir mer och mer betydelsefull i mitt liv är min kära storasyster. VI har gått igenom så mycket, både tråkiga saker men också så fantastiskt roliga. Hon är en stolt mamma till två sessor, en perfekt sambo, snäll moster till min lilla och min bara min storasyster. Du är värd detta armband i ROSA! Tack för en tävling som gjorde mig superglad!

2009-11-22 @ 12:59:22
Postat av: marlene hagberg

jag skulle vilja vinna ett cerist armband därför att jag aldrig någonsin har vunnit på tävlingar och lotterier inte ens 25 kr på triss!!! Fast å andra sidan har jag haft större tur i kärlek<3

Gillar din blogg!

Hoppas på tur!

kram

2009-11-22 @ 13:14:40
Postat av: Millan

Oj vad svårt att skriva varför just jag skall vinna?Det finns säkert en massa människaor som är mer värda än jag!Skall väll försöka då! Jag har varit sjuk i ca 4år och det har dragit med sig en massa sorg för min familj,där min yngsta flicka mått jätte dåligt!

Kanske skulle vilja ge det till min dotter för att hon håller på att komma upp ur en depression och det skulle ge henne lite lycka!!



Kramar Millan

2009-11-22 @ 13:17:24
URL: http://moder.blogg.se/
Postat av: Gill

Jag skulle vilja vinna det korallröda armbandet. Det skulle påminna mig om att tänka positivt även i de stunder när allt känns grått och motigt. Något som jag behöver just nu när jag är arbetslös, mormor sjuk och ångesten över att få pengarna att räcka till över jul kommer krypande...men som sagt, med positivt tänkande kommer man långt, det gäller bara att komma ihåg det!

2009-11-22 @ 13:22:16
Postat av: Ahnna Sköld

ett rosa skulle jag vilja ha. Varför ska jag vinna det? vet inte riktigt, men det vore kul med ett nytt armband som påminner en lite här i livet. /Ahnna

2009-11-22 @ 13:26:21
Postat av: Helena

Hej och tack för en härlig blogg! Armbandet är precis vad jag skulle behöva för att påminna mig om allt positivt som faktiskt finns i livet.

Jag håller precis på och lär mig leva efter att som vuxen fått diagnoserna Adhd och Bipolär sjukdom typ II.

Livet hittils har varit otroligt tungt med ständiga djupa dalar och alldeles för höga toppar. Nu, med hjälp av mediciner, så känner jag äntligen att jag orkar leva.

Jag kämpar varje dag med att se positivt, att verkligen bejaka livet. Det är en omställning, men jag är på väg!!

Jag önskar mig ett svart armband så att det passar till så mycket som möjligt! Har funderat på en tatuering men inte kommit på det perfekta ordet. Här finns dom utan att jag behöver välja!

2009-11-22 @ 13:31:57
Postat av: Jess

Jag jobbar som frivillig inom Röda Korset som utbildningsansarig och instruktör i HLR/ Första Hjälpen.

Jag och mina kollegor sliter väldigt många timmar i veckan med att kunna erbjuda dessa utbildningar gratis till allmänheten. Just nu har vi extremt stort tryck på våra utbildningar, dels för att BVC har dragit ned på sina utbildningstillfällen för småbarnsföräldrar men även pga brist av frivilliga och pengar.

Jag får samtal nästan varje dag ifrån småbarnsföräldrar (framför allt) som vill gå utbildningen och det skär lika mycket i hjärtat varje gång då jag måste meddela att alla mina kurser är fulla. Om vi bara fick in mer pengar så vi kunde utöka våran utbildningsbudget och äåven fler frivilliga så skulle vi kunna sätta igång fler kurser. Denna kunskap borde alla ha rätt till...Om det händer, När det händer! Att 20% går till Röda Korset är ju superbra! Vi behöver verkligen allt stöd vi kan få! Därför skulle jag vilja vinna ett armband, jag skulle nog vilja ha ett svart eller ett vitt.

2009-11-22 @ 13:33:43
Postat av: Janne Merete

Åh ... Snille, kjære deg!!! Både min beste

venninne i mitt kjære tantebarn på 14

år ønsker seg dette årmebåndet til jul!!

De ønsker seg begge i sjokoladebrunt,

men det er faktisk ikke så lett å oppdrive.

Så kjære Gizmolina, kan det være så snill

å være MEG som vinner denne gang?

Da hadde det blitt noen happy girls på

julaften!!! Stoooor klem :-)

2009-11-22 @ 13:47:31
Postat av: Martina

Det har gått 3,5år och nu är det bara en termin kvar till jag tar min examen. Motivationen tryter, arbetsmarknaden ser hemsk ut och den ekonomiska situationen är inte speciellt rolig som student...jag tror att detta fina armband kan hjälpa till att hålla modet upp när man känner sig låg. Vägen är inte så lång nu, det gäller bara att hålla ut!

Jag önskar mig ett chokladbrunt som jag kan ha tillsammans med mitt bruna Brazilet. Jag älskar den här typen av budskap och välgörenhet!



kram

2009-11-22 @ 13:55:49
URL: http://twoinone.blogg.se/
Postat av: Tina N

Har haft en väldigt tung period nu har inte alls mått skärskillt bra, tagit massa prover men än har dom inte hittat något fel och det skulle vara helt underbart att få armbandet (i ceriserosa) som gör att man orkar kämpa med skolan och allt samtidigt som man går igenom detta. Och jag tror att om man bär detta kommer andra tänka till när dom får se det.

2009-11-22 @ 14:08:25
Postat av: kristina

Skulle bli jätteglad om jag vann ett svart armband till min vackra fina son som flyttat till Oslo och själv fixat jobb, bostad och vänner. Ett perfekt armband att har när hemlängtan blir stor.

En fin gåva från mor till son. Extra bonus att det ger till andra.



Kram Kristina

2009-11-22 @ 14:10:36
Postat av: Angel

Jag skulle vilja vinna det ljusrosa,,älskar dessa armband och då jag ofta klär mig i svart som är grunden till min garderob är accessoarer a och o.

2009-11-22 @ 14:12:23
URL: http://angelnr1.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Jag är en fattig student som just nu pluggar Juridik minst 10 timmar om dagen samtidigt som jag jobbar 10-13 timmar varje vecka för att få ekonomin att gå ihop samtidigt som jag är ideellt engagerad i min kår och flera andra organisationer och projekt.

Min dröm är att bli jurist inom Mänskliga Rättigheter och arbeta för Sida eller Röda Korset i utvecklingsländer. Om jag skulle vinna armbandet (helst det svarta) skulle det verkligen vara en inspiration och ge mig extra pepp för att fortsätta orka ge järnet i min vardag.

Jag vill så gärna göra en insats för andra i världen, men ibland behöver man unna sig själv något extra för att orka fortsätta kämpa. Jag har länge önskat att jag hade råd att köpa ett av armbanden, men min ekonomi räcker inte riktigt till, därför blev jag överlycklig över denna tävling. Har aldrig tävlat tidigare trots att jag alltid brukar titta in på din blogg när jag tar några minuters paus från mina studier. Den är verkligen en källa till glädje och inspiration! Och även om man inte vinner tävlingarna smittar din livsglädje av sig! Tack för all energi du sprider, det betyder mycket för många.

2009-11-22 @ 14:16:39
Postat av: Clara

Hej! Jag vill såklart passa på och tacka för din underbara blogg som sprider så mycket glädje och goda energier!

Jag har spanat in dessa underbara armband och funderat på att köpa ett, men det är rätt mycket pengar så jag skulle bli helt överlycklig om jag vann detta underbara armband i chokladbrun färg! Jag skulle vilja vinna det för att känna mig vacker och fin! och de glada och underbara budskapen som finns på armbanden som man blir så glad och lycklig av! Om jag vann detta armband skulle jag kunna sända vidare de livsviktiga budskapen till alla mina nära och kära! Många kramar! <3

2009-11-22 @ 14:29:33
Postat av: angelica

Har velat ha ett svart ett tag nu, men inte kännt att jag har haft 400.- över. Tycker det är superfint och för en bra sak.

2009-11-22 @ 14:34:43
Postat av: Ida

Hei!

Jeg skulle gjerne hatt et sånt armbånd, gjerne i brunt eller cerise, det hadde vært en super "jeg er endelig ferdig med eksamen"-presang til meg selv. Ordene som står på er jo supre som motivasjonsord og minner om at livet ikke bare er lesing og slit, men også fantastisk og at det kommer ikke igjen, vi må nyte hvert sekund!

Ha en fin dag!

2009-11-22 @ 14:34:54
Postat av: CAMILLA

TJENA!



Jag använder väldigt sällan smycken men armband är något jag verkligen älskar och speciellt sådana som har budskap. Därför vill jag jättegärna vinna ett i färgen svart, det hade varit grymt!

2009-11-22 @ 14:41:59
URL: http://allittakes.blogg.se/
Postat av: Cajsa

Försöker igen, trots att jag inte verkar ha någon tur i utlottningar. Desto större tur i kärlek och familj! Jag skulle behöva känna mig lite glammig i höstrusket och håller tummarna allt jag orkar. Kram Cajsa. Ps. om jag vinner vill jag ha en cericerosa!

2009-11-22 @ 14:43:46
URL: http://wiselquist-nylund.blogspot.com
Postat av: Eva

Jag fullkomligt älskar det där armbandet. Skulle använda det flitigt om jag vann det. Jag gillar den lite rockiga stilen så det i svart skulle sitta som en smäck:).

2009-11-22 @ 15:15:18
Postat av: Linda

Åhh detta har jag önskat mig sååååå länge men ekonomin finns där bara inte. Barnen kommer ju i första hand. Färg spelar ingen roll

2009-11-22 @ 15:17:05
Postat av: Anna

Åå vilken härlig tävling! Har satsat på mej själv nu ett par månader med fokus på skola och jobb, och skulle bli jätteglad om jag fick ett chokladbrunt armband som present till mej själv. Det är så lätt att glömma bort sej själv emellan åt...KRAM

2009-11-22 @ 15:33:45
Postat av: Maria

Mitt hjärta fick ta på sig för stora skor

Vakade dag & natt hos sin sjuka mor

Som tack vill jag vira detta runt hennes arm

Med armbandets budskap och hennes charm

Besegrar vi nu sjukdommens sists spår

Och hoppas på ett underbart nästa år...........



Krams m......(chokladbrunt)



2009-11-22 @ 15:45:59
Postat av: Mariette

Håller med dig om fantastiska tävlingar just nu!!

Blev så förvånad när jag såg det här armbandet!!! Har letat efter ett, sen jag sett Cecilia Blankens ha ett precis sådant armband, och avundssjukt undrat vart hon fått tag på det! Skulle helt enkelt bli såååå GLAD om jag vann!!! Isåfall skulle jag vilja ha det ceriserosa... eller chokladbruna... hmmm...Spelar ingen roll faktiskt=)

Tack för chansen, fina du!

2009-11-22 @ 15:58:49
Postat av: emelie

Hej!

Jag och min pojkvän bråkar och då är inte livet inte alltid så lätt, så jag skulle vilja vinna armbandet för att kunna kolla på armbandet och då inte glömma andas.

Om jag nu skulle ha turen med mig så skulle jag vilja ha det mörklila.

2009-11-22 @ 16:20:18
Postat av: ëva hull

jag har 2 tjejer som fyller år strax innan jul o sen ska man dessutom fixa julklappar! jösses vad bra om detta kunde bli en present...rostfärgad tack!

2009-11-22 @ 16:23:04
Postat av: Martina

Röda Korset i våran stad har en underbar liten affär där vi shoppar begagnat och fikar för att gynna deras verksamhet när vi kan. Jag skulle gärna köpa hundra av dessa armband dels för att dom är jättesnygga och dels för att dom stödjer bra saker, men när räkningarna är betalda för denna tim-vikarien får ett armband stå LÅNGT ner på inköpslistan.

Så jag hoppas jag har turen och önskar mig ett armband i chokladbrunt.

2009-11-22 @ 16:37:08
Postat av: Madeleine

Hej! Jag har fått nickelallergi mot alla mina fina silversmycken, så ett armband med så många kloka ord skulle sitta som handen i handskaen på min handled. Hoppas att jag vinnner. Tack för en bra blogg!! Färg: Svart som passar till allt.

Mvh Madde

2009-11-22 @ 16:40:04
Postat av: Emelie

Jag skulle verkligen vilja vinna det fina armbandet för att jag är en TRÖTT tvillingmamma. Anledning till varför just jag ska vinna armbandet?



1. Med ett barn på armen mesta delen av tiden hamnar en spya lite här och var typ flera gånger om dagen, att göra sig speciellt vacker är knappast att tänka på. Skulle behöva något piffigt runt min handled (som dessutom är lätt att göra rent från ev. maginnehåll...).

2. De mesta pengar spenderas på blöjor, matburkar, gröt, välling och kläder till twinsen, och det kan bli en riktigt dyr historia när man går loss både på tjej- och killavdelningen i klädesaffärena. Alltså, jag står inte så högt upp på prioriteringslistan.

3. Det är underbart att få vara hemma sina små älskade men det är också mycket jobb med tvillingar, sömnlösa nätter, många blöjor som ska bytas ja, you name it. Ett piffigt och cool armband skulle definitivt pigga upp min trötta vardag!

4. Jag älskar budskap och bokstäver!



Tack för en underbart bra blogg!

Skulle jag få äran att få bära ett sådant armband så skulle jag vilja ha det svarta!

2009-11-22 @ 16:45:31
URL: http://emeliese.blogg.se/
Postat av: Jill

Jag skulle vilja vinna ett rosa som skulle pigga upp mig på jobbet där vi har det väldigt jobbigt med en dålig och elak chef.

2009-11-22 @ 16:47:40
URL: http://fruhurtig.blogspot.com
Postat av: j o s e f i n e

åhh dom armbanden är så fina!

2009-11-22 @ 16:49:04
URL: http://joseflne.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Hej! Jag har fått nickelallergi mot alla mina fina silversmycken, så ett armband med så många kloka ord skulle sitta som handen i handskaen på min handled. Hoppas att jag vinnner. Tack för en bra blogg!! Färg: Svart som passar till allt.

Mvh Madde

2009-11-22 @ 16:49:10
Postat av: malou

hej! önskar att jag kunde vinna den svarta... då jag är arbetslös just nu.. skulle sitta fint att lyxa till det med en present :)



http://maloustyle.blogg.se

http://maloustyle.blogg.se

2009-11-22 @ 16:51:35
URL: http://maloustyle.blogg.se/
Postat av: Andrea

Jag skulle vilja vinna detta armband till min systerdotter för att hon så gärna vill ha ett i julklapp! Vore inte dumt att få möjligheten att faktiskt kunna ge henne ett =) Oj, så glad hon skulle bli =) Är turen på min sida denna gång så vill jag ge bort ett svart. Kram

2009-11-22 @ 16:52:06
URL: http://www.bebisen.com
Postat av: Cicci

Åh, "mitt" armband som vinst! Sååå många gånger som jag varit nära, nära att klicka hem ett svart humanityarmband, tycker att de är något dyra men det är ju för den goda sakens skull.

2009-11-22 @ 17:23:09
Postat av: Ulrika Thulin

Jag skulle bli SÅ glad av att få bära ett sådant armband! Jag skulle vilja vinna för att kunna bära det under min volontärresa i januari. Jag ska då arbeta på ett barnhem i Ghana och armbandet skulle vara en fin påminelse om varför jag gör min resa. Tyckte budskapet passade perfekt!

Håller tummarna! :)

Tack för en inspirerande och härlig blogg!

Kram

2009-11-22 @ 17:27:03
Postat av: Ulrika Thulin

Glömde ju säga vilken färg jag i så fall skulle vilja ha. Jag skulle önskat ett ceriserosa! :)

2009-11-22 @ 17:28:50
Postat av: Sofia

What goes around - comes around.

Så härligt när man kan bidra till hedervärda organisationer genom att köpa ett smycke!

Har jag den stora turen att vinna, så vill jag gärna ha ett chokladbrunt.

2009-11-22 @ 17:32:02
Postat av: kickan

Precis som du älskar jag budskap och vad kan vara bättre än att börja dagen med att sätta på ett smycke som detta som verkligen påminner en om några av de viktigaste i livet;

Plant Peace, Live in unity, Freedom, Make a difference, Accept diversity, Speak kindness, Pave the path, Lead the way, Humanity, Give back, Seek wisdom, Come together, Truth, Forgive, Believe, Faith, Sow love, Make a difference



Ja detta armbandet skulle få mig att varje morgon tänka på detta och försöka leva efter det så gott jag kan.



Att vi i min familj/släkt dessutom valt att inte byta/köpa julklappar till varandra gör dessutom att det blir en liten julklapp till mig ändå om jag skulle vinna.

2009-11-22 @ 17:32:07
Postat av: Anna-Lena

Åh ja vinner gärna ett sånt ja! ;) Skulle eg vilja ha ett Midnight/mörkblå/lila men det finns inte ännu? så då vill jag gärna ha ett i Ebony/svart om jag vinner! Det ska jag ge till min ena syster i julegave! Hon har reumatism som hon lider väldigt av även psykiskt då och då så hon skulle behöva ha detta uppmuntrande armbandet och kika på! :D Kramar

2009-11-22 @ 17:34:54
URL: http://annalenastroberg.blogspot.com
Postat av: kickan

Precis som du älskar jag budskap och vad kan vara bättre än att börja dagen med att sätta på ett smycke som detta som verkligen påminner en om några av de viktigaste i livet;



Plant Peace, Live in unity, Freedom, Make a difference, Accept diversity, Speak kindness, Pave the path, Lead the way, Humanity, Give back, Seek wisdom, Come together, Truth, Forgive, Believe, Faith, Sow love, Make a difference



Ja detta armbandet skulle få mig att varje morgon tänka på detta och försöka leva efter det så gott jag kan.



Att vi i min familj/släkt dessutom valt att inte byta/köpa julklappar till varandra gör dessutom att det blir en liten julklapp till mig ändå om jag skulle vinna.

Om jag vann skulle jag vilja ha armbandet i färgen: ceriserosa!

2009-11-22 @ 17:35:22
Postat av: CHIRRE

Jag skulle vilja vinna det ljusrosa armbandet, för att det är så himla fint! armbandet skulle vara som en ''reminder'', så att jag varje dag ska komma ihåg att alltid kunna förlåta, vara ärlig, sprida kärlek runt om kring mig m.m. behöver dessutom lite färg i min garderob/smyckeskrin, har alltid på mig svart och därför skulle rosa, som är min favoritfärg vara som en färgklick i vardagen:) kram!

2009-11-22 @ 17:41:48
URL: http://christinarisberg.blogg.se/
Postat av: Linnea

Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha ett rostrött, som en påminnelse om allt det goda man vill/bör uppfylla här i livet!

2009-11-22 @ 17:44:07
Postat av: Gabbies

Jag vill absolut vara med. Skulle bli världens lyckligaste om jag vann detta. Har velat haft ett jättelänge men har inte råd att köpa. De budskap som armbandet bär och står för att mycket bra ord som alla behöver påminnas om varje dag.



Jag in till Gizmolinas blogg trilla

hon lottar ut det armband jag helst av allt vill ha.

En läderrem fylld med vackra budskap

skapar en enda stor gemenskap.

Om min plånbok inte alltid var tom

skulle detta redan vara min egendom.

Men nu jag hoppet till Gizmolina ställer

och jag så hårt mina tummar håller.



Hoppas verkligen på tur!



Jag önskar mig det i rosa

Postat av: Elisabet Johansson

Hej!

Jag har inte tävlat förut men detta skulle jag gärna vinna! Jag behöver verkligen tänka positivt, och att bli påmind skulle säkert göra det lite lättare. Kämpar under vinterhalvåret varje vardag för att orka med jobbet, har varit deltids sjukskriven länge pga utmattningsdepression och hösten och vintern är värsta perioden för mig. Dessutom är armbandet ju super fint skulle passa min stil, ett chokladbrunt önskar jag mej! Tack för din fina blogg som jag brukar läsa och inspireras av. Kram Lisa

2009-11-22 @ 17:50:57
Postat av: Annika

Hej Anna-Stina.

Vill jättegärna vinna ett armband, helst ett chokladbrunt. Eftersom jag aldrig vinner på alla dessa tävlingar jag är med i så hoppas jag på min tur. Dessutom så kan min dotter som tycker armbanden är så fina dela det med mig!

Må så gott i Oslo, önskar en 40 årig frusen svenska från det nu så gråa å blöta Sverige:-)

2009-11-22 @ 18:10:36
Postat av: Hanna

hej!

jag vill vara med och tävla för jag vill så gärna vinna ett armband till min lillasyster. hon har gått igenom många hemskheter de senaste halvåret så jag skulle bli glad om jag kunde ge henne ett inspirerande armband! tack för en fin blogg!kram!

2009-11-22 @ 18:19:09
Postat av: Ina

dette armbåndet snakker til meg! ja - ja - jeg vil gjerne vinne et slikt! er en person med mange meninger og en liten "politiker" bor i meg. dette er midt i blinken.

takk for en fin blogg. hils Johanna :)

klem

2009-11-22 @ 18:49:50
URL: http://meningermatmer.blogspot.com
Postat av: Sandra

Detta är ett fantastiskt armband som jag så gärna skulle vilja ge en fantastisk vän till mig som kämpar som högstadielärare med en passion och glädje som inspirerar varje dag. Trots problem med stress är hon min förebild på många vis. Tänk att också få inspirera tonåringar med det fina budskapet...Tror hon skulle bli väldigt glad över ett vitt armband. Vi håller tummarna... kram

2009-11-22 @ 18:55:50
URL: http://frusandra.wordpress.com
Postat av: Mona

Jag vill gärna vara med och tävla om det underbara armbandet! Vad svårt att motivera varför just jag borde vinna, tycker nog att alla förtjänar varsitt. :) Budskapet på armbandet är fantastiskt fint, tycker jag. Hur som helst är det en ganska lustigt sammanträffande: Att innan jag gick in på din blogg surfade jag runt på just på Creative lounge. Jag har aldrig vunnit något och och det vore superroligt att få vinna detta fina armband, helst i den rosa färgen.



Passar också på att tacka dig för din fina blogg!

2009-11-22 @ 18:57:47
Postat av: Linda P

Hej AnnaStina!

Jag har precis kommit tillbaka till jobbet efter en sjukskrivning och Humanity-armbandets visdomasord påminner mig om allt viktigt jag lärt mig om mig själv under den här tiden.

Armbandet skulle vara en fin påminnelse till mig själv att inte ta någon skit och att fortsätta tro på mig själv och på den positiva inställningens makt, att jag kommer att komma långt på grund av den.

Tack för en mycket inspirerande blogg!

2009-11-22 @ 19:00:30
Postat av: Linda P

och ja just det, ett ljusrosa armband skulle passa fint :)

2009-11-22 @ 19:02:03
URL: http://[email protected]
Postat av: Ellenor

Vet inte faktiskt inte vad jag ska säga...

Väldigt fint armband, fina budskap, färg spelar ingen roll...

Kvinna, 41 år, tre barn varav en änglaflicka...

Trivs med mitt jobb, älskar min familj. Trots allt kom livet åter. Lycka till oss alla...

2009-11-22 @ 19:03:35
Postat av: Linda

jag skulle vilja ha ett mörkrosa armband för att jag vill ha lite uppmuntran i detta tråkiga regnväder och mitt i arbetlösheten, då har man själv inte råd med dessa skönheter.

2009-11-22 @ 19:13:26
URL: http://www.tulpaner.blogspot.com
Postat av: Lotta

Hej!

Armbandet skulle jag ge min dotter som har blivit mobbad och utfryst i skolan, men som ändå orkar vara glad och hjälpsam och bry sig om andra! Hon är tuff, min tjej! Ett svart eller chokladbrunt armband skulle vara perfekt!

Tack för mig!

2009-11-22 @ 19:13:52
Postat av: Helena

Med risk för att inte varje morgon läsa din blogg för att få ett tänkvärt ord med sig. Jag skulle vilja ha det i vitt som blir en julklapp till mig själv. Om jag inte får fira en vit jul så har jag något vitt att bära till julkläderna.

Kram/H

2009-11-22 @ 19:18:18
Postat av: Sussie

Om jag vann skulle jag ge det till min dotter på 17 år. Hon har gått igenom så mycket under sina tidiga tonår, saker man aldrig vill ska hända sin lilla flicka. Nu har hon med hjälp av terapi och medecin börjat kunna må lite bättre. Jag skulle vilja ge henne massa fina, tänkvärda budskap som hon kan bära med sig. Jag tror hon gillar svart bäst.Tack för din fina blogg!

kram Sussie

2009-11-22 @ 19:33:50
Postat av: hegemk

Jeg er en guttemamma (tre sønner), som for tiden er inne i en ROSA periode.;) De to største guttene liker det ikke, men lille Fredrik på tre synes mamma er så fiiiiiiiiin. Fredrik synes det er urettferdig at ikke han kan ha få kjole....hmmm Som du skjønner ønsker jeg meg et rosa armbånd til jul;) klem hege

2009-11-22 @ 19:34:45
Postat av: Annica

Hade oturen i din tävling förra gången när jag skrev om att jag fått min ungdomskärlek efter 19 år. De smycken jag har, har mämligen olika betydelser för mig. Och detta armband skulle jag så gärna vilja vinna och då skulle det betyda: tillfrisknande av min sjukdom jag tyvärr dragit på mig. Tänk att ett smycke kan betyda så mycke och när de väl har satts på mig så åker de inte av. Tack för en givande blogg och jag håller mina tummar för lite lite tur denna gång.

2009-11-22 @ 19:38:30
Postat av: Petra

Så otroligt vackra smycken dem gör. Jag skulle vilja vinna för att varje dag kunna påminnas om vad livet betyder, och varje budskap skulle få ett leénde på mina läppar då livet är en bergochdalbana. Ett Chocolate/mörkbrun armband var riktigt fint! Tack för en tänkvärd och glädjefylld blogg! Kram Petra

2009-11-22 @ 19:55:22
URL: http://livetenligtpetra.blogg.se/petra
Postat av: Malin

Jag vinner aldrig...

men älskar överraskningar... jag vill helst av allt bli överraskad med ett armband, i vilken färg som helst.



Det är inget som slår det där ögonblicket av spänning och jag blir alltid lika GLAD!



Kram

2009-11-22 @ 20:04:57
Postat av: Anonym

Hei !

Disse armbåndene har stått høyt på min ønskeliste enda, både fordi jeg kan stå for det som står skrevet på dem - og fordi det støtter en god sak!

Jeg fortjener nok ikke å vinne ett mer enn noen av de andre som ønsker det, men jeg kan jo legge til at jeg hadde blitt usannsylig dansende syngende glad :-D



Hvis jeg vinner vil jeg enten velge ett hvitt/snow, eller babyrosa. De er like fine :) En fin julegave kom jeg på.. hmmm :-)



Ha en fin uke! klem

2009-11-22 @ 20:10:15
Postat av: Ida

Det var med kl 20:10:15 ;-D

2009-11-22 @ 20:11:18
URL: http://putitinabox.blogspot.com
Postat av: Linn Solegaard

Jeg har lett etter de armbåndene, de er superfine! Jeg skulle gjerne villet ha ett i fargen snow/hvit. Håper håper!

2009-11-22 @ 20:14:32
Postat av: cilla_Falsterbo

Hej!



Vill först säga att jag tycker du har en underbar blogg med många spännande moment. Har själv bott i Oslo 2 år för många år sedan, så är kul att se bilder därifrån med.



Varför jag skulle vinna ett av de vackra budskapsarmbanden?? Jag och min man har i 8 år kämpat med att få ett mirakel, dvs att bli gravida. Efter flera år av hormonbehandlingar, undersökningar, förhoppningar, besvikelser efter negativa graviditetsprov och mängder av tårar så har man ibland svårt att se meningen med allt. Därför betyder budskap oerhört mycket för mig!!! Och ha det med mig varje dag skulle vara en bra påminnele om att det finns oerhört mer där ute som har betydelse!!!



Om jag hade turen att vinna skulle jag gärna vilja ha ett i ceriserosa!



Hoppas du haft en fin helg!



kraaam

2009-11-22 @ 20:15:12
URL: http://cillafalsterbo:blogg.se
Postat av: Sussie

Att sprida ett budskap är svårt men att alltid bära det med sig är lätt.

Svart är min färg :)

2009-11-22 @ 20:20:21
Postat av: Mingar

Teal/petrolblå armand skulle jag gärna vinna.



Ett armband med ett så fantastiskt budskap skulle dagligen kunna påminna mig om, att tänka på och ta hand om mina medmänniskor. Att det sedan även skulle sitta snyggt på min handled skulle bli en bonus.



Tack för att du sprider din positivitet och glädje omkring dig!!

2009-11-22 @ 20:22:40
Postat av: Caroline

Hej,



Jag bloggade om detta armband för ett par dagar sedan, vilken tillfällighet att du nu har den tävling om det... =)



Är jätte gärna med och tävlar eftersom detta redan finns med på min önskelista i år! Håller tummarna jätte hårt... hihi



Om jag vinner vill jag ha ett armband i svart eftersom det är lättast att matcha till mina outfits!



Kram Caroline

2009-11-22 @ 20:22:51
URL: http://princesses.blogg.se/
Postat av: Malin



Skulle så gärna vilja ge detta armband i vitt till min mamma för att visa hur otroligt mycket hon betyder för mig. Hon ger mig allt och ställer alltid upp!

Vill så gärna ge tillbaka något till henne för en gångs skull.

Kram Malin

2009-11-22 @ 20:23:16
Postat av: evamar

Det ljusrosa skulle passa mig perfekt. Jag skulle vilja vinna och ge det till mig själv i julklapp som en påminnelse om att jag duger och till och med är ganska bra trots att det finns andra som säger tvärtom.

2009-11-22 @ 20:27:25
URL: http://evamar.blogg.se/
Postat av: Josefine, Blåeld

Jag vill vinna det cerise armbandet1



Varför? För att jag vann ett pärlhalsband hos dig för flera månader sedan och jag väntar ännu på det....



Så en liten tröst vore inte dumt!



Kram!

2009-11-22 @ 20:48:29
URL: http://blaeld.blogg.se/
Postat av: AnnaC

Jag vill vinna för att kunna ge armbandet till min mamma. Hon har haft det riktigt tungt efter att min pappa dog så det skulle vara jätteroligt att kunna ge henne ett sådant fint armband som uppmuntran =) Och ett svart armband skulle passa henne fint.

2009-11-22 @ 20:52:57
Postat av: Sandra

Jag älskar wrap-around bracelets, och det här skulle jag mer än gärna ha kring handleden. Annars är jag inte mycket för smycken/accessoarer, men armband - det älskar jag. De kloka orden får en verkligen att tänka efter!

(Om det inte var för det något saftiga priset så skulle jag helt klart inhandla alla dessa fina armband, så läckra...)

Armbandet i ceriserosa skulle passa mig utmärkt! ;)

Postat av: *** Louise Caroline ***

Jag skulle vilja vinna det i babyrosa, tyckte det var jättefint. Älskar också smycken med budskap, jag tror man tänker efter lite extra när man bär ett smycke med budskap. Jag tycker att jag förtjänar att vinna för att jag håller på och söker jobb för tillfället och det går skitdåligt så jag behöver något som gör mig glad, en vinst hos bästaste Gizmolina t.ex. :D

2009-11-22 @ 21:03:18
URL: http://louisecaroline.blogg.se/
Postat av: Amanda

Å! Jag var och tittade på just dessa armband idag, de är sååååå fina! jag älskar budskapen och bara tanken på att det kan hjälpa andra då man köper ett sådant ger mig hopp. Hopp om att fler kan få en ljus framtid.



Själv önskar jag mig det ceriserosa och anledningen till att just jag vill vinna detta är att jag vill föra armbandets budskape vidare. Jag är sen ett år tillbaka ny exad lärare och arbetar idag på en förskola i Stockholm.

Jag tänker att våra barn är nyckeln till framtiden. Det är deras nyfikenhet och kunskapstörstsom för oss framåt. Visste du att när en människa skrattar så tänker de inte på något annat än hur kul det är i just den stunden, allt annat försvinner. Tänk då även på hur många som aldrig ens ler. Det är dessa som behöver den hjälp som armbanden ger. De behöver få en anledning till att skratta och i den stunden få glömma alla bekymmer.

Om jag skulle bära detta armband på mitt arbete så skulle barnen se bokstäverna och fråga ganska snabbt vad det står, vad det betyder och varför det står så. Nyfikna frågor som självklart besvaras och de svaren bär de sedan med sig resten av sitt liv. Framtiden.



oj vad långt det blev trots att jag har mer att säga... kanske oxå borde skaffa mig en blogg.. fniss.



Kram

Amanda



2009-11-22 @ 21:07:06
Postat av: Marie

YOU CAN'T WIN IF YOU DON'T PLAY! :D

Armbandet i natural.

2009-11-22 @ 21:14:06
Postat av: suss

Jag vill vinna därför att detta armband står för så mycket bra! Det är med stolthet jag skulle bära det. Färgen jag önskar är Teal/petrolblå.

= )

2009-11-22 @ 21:14:25
Postat av: Susanne

Åhhh vad fint! Jag skulle bli så väldigt glad om jag vann. Varför ska jag vinna då?? kanske för att jag verkligen har fullt upp hela dagarna med 4 pojkar, heltidsstudier och arbetar 40%...hoppas. kram och tack före en ljuvlig blogg.

2009-11-22 @ 21:34:23
Postat av: Elinor

Jag lever på hoppet och hoppas att turen är på min sida denna gången. Julen är en jobbig tid för mig det som tar mig framåt är just hoppet om att framtiden är ljus. Tack för en underbar blogg och alla dina budskap hjälper mig i vardagen. Runtom i min lägenheten sitter budskapen så jag blir påmind och kan möta varje dag med styrka och hoppet om en ljus framtid.

2009-11-22 @ 21:37:48
Postat av: Jessica

Hej! Åh vad dessa armband är snygga! Jag borde vinna för att jag jobbar å sliter med tre barn här hemma, så jag tänkte ge mig själv detta armband i julklapp så jag kan få göra mig lite fin till vardags :)

Älskar din inspirerande blogg som ger mig såå mycket!

Nu håller jag tummarna :)

2009-11-22 @ 21:39:20
Postat av: marie

skulle vilja ge ett armband i present till min kompis som förlorade sitt barn i magen för några veckor sedan,tror hon skulle gilla ett i mörkbrunt isåfall.

2009-11-22 @ 21:43:36
Postat av: Anonym

2009-11-22 @ 21:44:31
Postat av: smile

Hej! Oj, när jag läser alla behjärtansvärda motiveringar från alla andra bloggerskor, så inser jag att jag inte har någon bra motivering som kan mäta sig mot deras... Jag tycker de är fina och man kan alltid behöva inspiration på nära håll. Det får bli min motivering. Kram och tack för den inspiration som DU står för i din blogg!

2009-11-22 @ 21:52:00
URL: http://smilebloggar.blogspot.com
Postat av: Nana

Jag skulle vilja ha det ceriserosa armbandet och skulle vilja vinna för att få lite glädje i tillvaron som just nu består av en separation mellan mig o sambon, tentaplugg och en kamp mot ätstörning.



Tack för en bra blogg.

2009-11-22 @ 21:54:52
Postat av: Wenche

Jeg så faktisk dette stilige armbåndet på creative lounge webshop i går og likte det kjempegodt:)

Hvis jeg er så heldig å vinne skal jeg gi det i julegave til min eldste datter Maria som er 20. Hun er så glad i smykker og arbånd, men som fattig student er det sjelden hun har råd til å kjøpe noe nytt. Chocklate var fargen jeg likte best ihvertfall, så jeg satser på det:)

Klem:)

2009-11-22 @ 22:07:27
Postat av: Michelle

Jag skulle jätte gärna vilja ha det vita armbandet :)

I år skulle jag vilja ge mig själv en julklapp. Jag har presterat och utvecklats otroligt mycket detta år och därför skulle jag vilja unna mig det fina armbandet genom att ge mig själv det i julklapp.



2009-11-22 @ 22:11:51
Postat av: Tina

Livet är tufft just nu. Kroppen vill inte som jag vill. Skulle behöva lite positiva påminnelser som kanske piggar upp.

kram kram tina

2009-11-22 @ 22:13:09
Postat av: Anna

Åh detta skulle jag såå gärna vilja vinna :) Jag har ett jobb där jag aldrig får känna mig fin (har arbetskläder som är jättefula och smycken är inte tillåtet) så jag skulle bli superglad om jag vann och fick bära detta hemma :) Jag brinner verkligen för att bära saker som betyder något så detta skulle jag bära STOLT! Om jag vinner skulle jag vilja ha det ceriserosa :)

2009-11-22 @ 22:15:16
URL: http://annamyren.blogg.se/
Postat av: Ronya

Jag önskar vinna detta armbarnd eftersom det skulle vara en fin 30-årspresent till mig. Jag fyller nu i december. Det känns riktigt coolt att fylla 30 faktiskt. Hade tidigare åldersnoja men nu är den som bortblåst. Jag har ju allt man kan önska sig i livet. En fantastisk familj! En make och TRE barn! :) Kram

2009-11-22 @ 22:17:07
URL: http://ronyaponya.blogg.se/
Postat av: Kashaya

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna ett svart för jag har länge velat ha ett sådant men kostar tyvärr aldrig på mig smycken så det skulle vara underbart att få vinna ett sånt fint armband.=)

2009-11-22 @ 22:18:44
URL: http://kashaysblogg.blogspot.com
Postat av: britt knutsen

Først og fremst, takk for en posetiv blogg. Ønsker meg dette armbåndet i sjokolade(brunt)farget. Grunnen er at jeg kunne tenke meg er at det ville lyse opp i en verden som er ganske grå nå, mest pga av at det er november og ingen snø

2009-11-22 @ 22:19:16
Postat av: Linn

Kära hjärtanes vilket häftigt armband, love at first sight :-) Pluggar ekonomi i Uppsala och tar min magisterexamen nu till sommaren. Har dock en statistikkurs som har släpat efter i tre år och som jag verkligen gruvar mig för att ta, nu på lördag är det tenta och jag har gett mig den på att fixa det! Att vinna detta armband skulle verkligen ge mig en extra kick i tentapluggandet! Om det blir jag som skulle vinna så önskar jag nog mig ett svart.

2009-11-22 @ 22:19:57
Postat av: Carolina

Detta ursnygga armband borde jag INTE vinna...



...utan köpa själv då 25% går till välgörenhet! Det lovar jag att göra också om jag trots allt vinner! ;-) Jag vill gärna ha ett vitt som vinst och då ska jag köpa ett rött själv, sedan är jag redo för jul!

2009-11-22 @ 22:22:41
Postat av: Linda

åh jag tycker de här armbanden är så fina! Jag skulle vilja vinna ett för att pigga upp mina outfits till skolan. Har precis börjat nu igen efter min mammaledighet, känns lite halvt oinspirerande att vara tillbaka men nu är det bara ett halvår kvar till examen ;.) Jag skulle gärna önska mig ett cerise rosa som det på bilden. Skulle vara fint till alla svart och gråa klädkombinationer.

Kram

2009-11-22 @ 22:24:52
URL: http://familyspace.blogg.se/
Postat av: Anna E

Åh vad jag tycker det korallröda/Brick var snyggt. Inte bara för att det snart är jul utan för att jag älskar rött i alla tänkbara nyanser.

Tack för en bra blogg!

2009-11-22 @ 22:25:22
Postat av: Ingunn

Hei! Jeg har også veldig sansen for assecoirer med ulike statement på, men saken er at jeg er ikke eier av noenting med slikt på! Derfor hadde det vært utrolig arti å vinne et slikt armbånd som dette, gjerne i sjokoladebrunt! =)

2009-11-22 @ 22:35:37
Postat av: lecca

Fyller år på julafton & har gått igenom mkt som nästan fått en att tappa tron på allt.

2009-11-22 @ 22:38:13
URL: http://lecca.blogg.se/
Postat av: Emma

Hej, tack för en fantastisk blogg.

Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha det vita, som är ursnyggt enligt mig.

Varför ska jag vinna? För att jag skulle vilja ge mig själv en belöning för att jag orkar med att studera, jobba och vara mamma samtidigt.

2009-11-22 @ 22:51:42
URL: http://elviranollatta.blogg.se/
Postat av: nathalie

jag skulle vilja vinna för att jag älskar armband och just nu finns inga pengar för att shoppa åt sig själv, allting jag får ska gå till julklappar (vilket inte är fel, för jag älskar att se allas miner när dem får fina presenter (: ) Men det skulle vara kul att unna sig själv något. Dessutom tycker jag att de verkar väldigt bra att 20% av pengarna går till röda korset! Det finns många i våran värld som behöver stöd. Känner mig lite dum som tänker på mig själv.. Men om inte jag klarar av att behålla det så får jag ge bort det till min söta lillasyster, om jag får alldeles för dåligt samvete ^^ om jag vann skulle jag iallafall välja färgen: ceriserosa

(det som du tyckte var det finaste!)

2009-11-22 @ 22:56:26
URL: http://xnathalie.blogg.se/
Postat av: Carola Lundström

Hejsan!

Jag skulle vilja vinna detta armband helt enkelt för att det är så snyggt och för att pigga upp lite i höstmörkret. Då skulle jag nog välja det i "natural"

Kram Carola

2009-11-22 @ 23:04:10
Postat av: Anna

Hej!

Jag skulle behöva ett sånt armband för att påminna mig själv om allt bra. Just nu håller jag på att gå under av sömnlöshet pga mina 2 småbarn som e vakna nätterna långa. Tänder växer, växtvärk samt 3 intryckta trumhinnor av 4 möjliga. Japp, lite sköna budskap skulle sitta fint ;) gärna i chokladbrunt.

Kram anna.

2009-11-22 @ 23:13:57
Postat av: Linda

Ett vackert armband skulle piffa upp min grå vardag. Färgen jag skulle vilja vinna är den mörkrosa/lila.

2009-11-22 @ 23:25:58
URL: http://nobiantaryspin.blogspot.com/
Postat av: annika

Hej Anna-Stina,

Alltid lika kul med tävlingar och denna var ju lite extra fin. Det roliga eller rättare sagt det bästa med att vinna detta är att man kan få andra att köpa genom att bära det och på så vis bidra till att det kommer in pengar till då röda korset och al gore´s environmental org. Själv jobbar jag ju på SAS på arlanda och träffar tusentals människor/dag och det är ofta man får frågan vart man köpt sin klocka eller ringar el. dyl. så då skulle det vara kul att kunna visa upp detta armband!!!! Själv skulle jag föredra ett svart om jag ska kunna bära det till uniformen!! Många kramar Annika

2009-11-23 @ 00:00:57
URL: http://momtofour.blogg.se/
Postat av: maria normann

hei. jeg kunne virkelig ønske å vinne et armbånd (i sort) fordi jeg har en venninne som trenger en oppmuntring og med en gang jeg så dette armbåndet tenkte jeg at det kunne være den perfekte gaven til henne! tror virkelig det kunne gjøre godt,eller hvertfall være en liten motivasjon, ettersom hun går gjennom en litt vanskelig tid. mange klemmer fra maria, som vil glede sin venninne=)

2009-11-23 @ 00:33:10
Postat av: Sofia

Jag behöver inte nämna att jag skulle bli glad om jag fick ett sådant armband, eller att jag är en student som har en svag ekonomi att tänka på varje månad och därför inte alltid har råd att unna mig något extra. I stället vill jag lägga fokus på vad som faktiskt står på armbandet.

För mig är det mänskligt på riktigt att visa solidaritet, kärlek, lojalitet och att vara ärliga mot varandra. Jag tror på människors lika värde, vilket är något jag förespråkar för andra också. Att alltid kunna bära med sig "Humanity" runt armen så det verkligen syns kan förhoppningsvis väcka intresse hos andra och jag får chans att berätta om hur viktigt det är att vara varm och kärleksfull. Tyvärr glömmer alldeles för många bort att le mot varandra idag, vare sig det är hemma eller på stan. Keep smiling!

2009-11-23 @ 00:34:24
URL: http://larssonsofia.blogg.se/
Postat av: sara

Jag skulle vilja vinna det ceriserosa armbandet :-)

Står just nu inför viktiga och stora val i mitt liv. Skulle därför behöva påminnas om livets viktigheter, varje dag. För mif summerar dessa armband min tro och strävan i livet.



Tack för en inspirernade blogg!

Sara

2009-11-23 @ 02:44:52
Postat av: Alexandra

Om jag vann skulle jag välja det chokladbruna armbandet! Anledning till att jag skulle vinna?? För att jag är en trogen läsare ;-) Kram Alexandra

2009-11-23 @ 06:57:38
URL: http://oceanshowroom.blogspot.com
Postat av: Stina

Tänkte först inte tävla eftersom jag var tvungen att motivera mig.

Det är konstigt egentligen, jag ställer upp i massa tävlingar där jag kan vinna till min dotter, då lyckas jag alltid motivera varför jag vill vinna. Men nu när det handlar om mig själv så finner jag inte orden...

Nu får det bli så här: Jag vill vinna ett armband i vitt, för att jag är jag. ; )



Kram!

2009-11-23 @ 07:03:07
URL: http://thejohannissons.blogg.se/
Postat av: sandra

Jag vill vinna eftersom jag verkligen vill ha ett armband där man visar att man stödjer. Folk ser ju inte att man hjälper till när man lägger i pengar. Jag vill få fler att kunna hjälpa till!



Om jag har turen att vinna önskar jag mig färgen Teal/petrolblå ! kram ha det bra =)

Postat av: Sabina

Jag skulle vilja vinna det svarta eller ljusrosa armbandet.. För tillfälle är mitt liv ganska tungt med skola och jobb, samt privatlivet är ganska tungt..armbandet skulle påminna mig att tänka på vad som är viktigt i livet...

2009-11-23 @ 07:04:01
Postat av: Camilla Ahlin

Jag vill vinna det svarta armbandet,jättefint och ett jättebra budskap!



Varför ska jag vinna? Jag är en trogen läsare som älskar din sida.

Sen tänkte jag ge bort detta i julklapp till en som har det jobbigt just och verkligen behöver muntras upp.

Kram !

2009-11-23 @ 07:29:42
Postat av: Linne

Jag skulle välja det chokladbruna om jag vann, det är såå fint! Det hade piggat upp nu i mitt ganska oroliga liv, vet inte hur länge jag får vara kvar på mitt jobb och det känns trist.

2009-11-23 @ 07:31:47
Postat av: Marianne

Jeg skulle bli veldig glad om jeg vant det ceriserosa armbåndet. Hvorfor meg? Høsten min har vært tøff. Jeg mistet jobben :-( Nå jobber jeg hardt med å tenke positivt og leve i nuet. Dette armbåndet ville hjulpet meg å huske dette. Takk for en inspirerende og fin blogg. Blir helt imponert av din energi og positivitet. Prøver å lære litt av deg :-)

2009-11-23 @ 08:22:53
Postat av: Emilia

Hej Anna-Stina!

Jag skulle bli så happy om jag vann ett så fint och viktigt armband, eftersom jag älskar rosa så önskar jag mig armbandet i cerise!



Kram och ha en härlig 1:a advent med massa ljus och mys!

2009-11-23 @ 08:24:29
Postat av: Hanna

Hejsan, vilken fin tävling, jag hade gärna velat vinna ett armband i chokladbrunt, för att påminna mig själv om allt det positiva som finns runt omkring en. Det är så lätt att bli smittad av andras negativa inställning. Jag står inför många nya förändringar detta år som kommer, börja plugga, bli två barnsmammma, få ihop allt på hemmaplan, då är positiva tankar ett måste.



Du har en härlig blogg som sprider mycket glädje och kärlek.



Kram Hanna

2009-11-23 @ 08:46:25
URL: http://esmamma.blogg.se/
Postat av: Malin

Hej!



Såklart jag vill vara med och tävla! Jag vill ha ett i varje färg ;) Annaars ett svart..

Ha en fin dag!

2009-11-23 @ 09:27:37
URL: http://myissues.blogg.se/
Postat av: hanna

Hej!

Jag tycker babypink (slut på hemsidan? chokladbrun e också superduperfint!) är finast. Är vekrligen ingen smyckestjej, men har fastnat för några av de stilrena och lite rockiga "budskapssmycken" som kommit de de senaste. Exempelvis Humanity! Så himla toksnyggt! SÅ varför ska då jag vinna? Går i tankarna att starta företag och känner att det som står på armbandet är sköna tankar som man även kan applicera på företagande och entreprenörsskap!Och har jag armbandet på min hand, ger det mig förhoppningsvis MER styrka att forstätta min dröm och bli egen företagare. Din blogg är superhärlig btw =)

ha en bra måndag!

2009-11-23 @ 09:33:24
Postat av: Lilla Linn

Jag skulle vilja ha det vita eller det svarta om jag vann! Dom är verkligen jättefina!

Att äga ett sådant armband en grå och jobbig dag skulle vara bra, för då ger man sig juh en liten posetiv kick. Genom att läsa dom vackra budskapen på finns det väl ingen som inte kan le? :)



Tack för en fin blogg! Många kramar / Linn

2009-11-23 @ 09:41:41
URL: http://lillalinnsblogg.blogg.se/
Postat av: Camilla

Hej AnnaStina!



Jag skulle vilja ge detta armband till min syster. Anledningen är den att hon var med i en trafikolycka tidigare i år och hennes fot blev skadad. Hennes väg tillbaka har varit lång, men hon har verkligen kämpat på.

Hon är värd ett fint armband att bära med sig på sin resa att bli bra igen.



Vinner jag så önskar jag det i vitt.



Tack för en SUPER bra blogg.

2009-11-23 @ 09:55:44
Postat av: Line

For å være ærlig så tror jeg ikke akkurat jeg fortjener å vinne armbåndet mer enn noen andre her inne. Jeg kunne lagt ut om hvor synd det er på meg som går hjemme i ulønnet permisjon, ikke sover om natten og har lite med både tid og penger til å unne meg selv noe i hverdagen. Men egentlig har jeg det veldig fint her jeg går - og nyyyter småbarnstiden, så det finnes ikke synd på meg ;)



Det eneste som gnager litt i sjelen er at jeg ikke har råd til å kjøpe julegaver i år, spesielt synd er det at min kjære lillesøster ikke kan få noe. Hun er utplassert (sykepleier) på Filippinene nå i julen, og hjelper fattige&syke barn og "ofrer" sin egen julefeiring til veldedig arbeid. Jeg er utrolig stolt av henne, og skulle så gjerne sendt henne en julegave i år!



Takk for en superinspirerende blogg!



Klem Line

2009-11-23 @ 10:07:06
URL: http://utstyrsguiden.blogspot.com
Postat av: Linn Carita

ojojoj, det är verkligen svårt att komma på en bra anledning till varför just jag ska få detta armband när det finns så många andra underbara människor därute som förtjänar det lika mycket. För mig symboliserar detta armband med de magiska orden en otrolig starkhet och omtanke. Nu inför julen är det just en påminnelse för detta som jag behöver. Pga mitt arbete har jag just fått veta at det inte kommer att vara möjligt för mig åka hem och fira jul med mina nära och kära, istället kommer jag att tillbringa julen i Thailand för att förverkliga andra människors drömmar om att fira jul exotiskt och långt borta från Sverige. Att få bära detta armband i ceriserosa på julaftonskvällen vet jag skulle påminna mig om att jag är en stark person som klarar av att se på när alla mina gäster firar julafton tillsmmans med sin familj, mig och mina kollegor.



Tack för chansen!



2009-11-23 @ 10:32:31
URL: http://linncarita.blogg.se/
Postat av: Agnethe

Hei!

Jeg synes disse armbåndene er superfine og kunne gjerne tenkt meg et i cerise/magenta. Kjempefint til å sprite opp et enkelt antrekk :) Ogm de blir det mange av om dagen som småbarnsmor til to små gutter som ikke er så glade i å sove om natten og som synes natten er over i 5-tiden. Da er det ikke mye inspirasjon og hente hos mor, så det blir som regel en jeans og enkel topp. Et fargerikt armbånd hadde nok hjulpet stort!

2009-11-23 @ 10:35:18
Postat av: Ellinor

Hej. Tack för en underbar blogg. Jag skulle vilja vinna ett armband till en vän som har stöttat mej nått enormt de senaste månaderna. Vi förlorade vår dotter sent i graviditeten och genom all sorg har man fått upp ögonen för vem som verkligen finns där. Skulle glädja mej åt att få ge bort detta armband till henne. Ett svart skulle hon nog helst vilja ha. Kram

2009-11-23 @ 10:45:05
Postat av: Lotta Gattzén

Till min underbara dotter Louise vill jag ge det ceriserosa bandet att bära på sin arm under sin långresa. Allt vackra orden kommer att ge styrka, mod och kraft.

Tack för din härliga blogg, den förgyller min dag.

kram Lotta

2009-11-23 @ 11:27:11
Postat av: Mari

Ååå, jeg vil så gjerne vinne et sånt armbånd til min kjære storesøster! Hun fortjener en sånn fin gave for å ha kjempet seg gjennom og endelig fullfører skolen etter mye motgang! Jeg vet hun ville bli kjempeglad for et i cerise.

Jeg krysser fingrene!! :)

2009-11-23 @ 11:29:00
Postat av: Moa

jag vill vinna därför att jag älskar allt som har med välgörenhet, och detta armbandet är såå snyggt, alla budskapen på det, verkligen jättefint :) men mina pengar räcker inte till :/

om jag har turen och vinna vill jag ha färgen natural :)

2009-11-23 @ 11:46:35
URL: http://alltmankantankasig.blogg.se/
Postat av: Maria

Hej!

Jag skulle vilja vinna det cerisa eller svarta armbandet.

Anledningen till att jag vill vinna det är för att visa uppskattning till min kära syster. Vi har just flyttat ifrån varandra, den ena i Lund och den andra i Umeå och ses därför väldigt sällan. Min syster jobbar frivilligt en organisation för att hjälpa flyktingbarn, samtidigt som hon pluggar. Jag skulle därför vilja skänka detta fina armband till henne, som uppmuntran för det hon gör men också för att hon är en fantastisk syster. :)

2009-11-23 @ 11:50:24
Postat av: Emily

Jag läser till sjuksköterska, för jag vill hjälpa människor i framtiden! Att plugga innebär också att man lever på mycket lite pengar, och inte har råd att klä sig så fint och framförallt inte att köpa så fina arband.. Om jag vinner önskar jag mig det gröna! :)

2009-11-23 @ 11:58:43
URL: http://emilyohlsson.blogspot.com
Postat av: Anonym

Åhhh vad fint! Jag skulle bli så väldigt glad om jag vann. Varför ska jag vinna då?? kanske för att jag verkligen har fullt upp hela dagarna med 4 pojkar, heltidsstudier och arbetar 40%...hoppas. kram och tack före en ljuvlig blogg.

Ahh, glömde skriva färgen chokladbrunt eller svart skulle jag vilja vinna:)

2009-11-23 @ 12:27:11
Postat av: Maria

Det vita Humanity-armbandet är 2die4, det får mer än gärna vara i ett av mina paket från tomten!



Kramar från ett regnigt Skåne

2009-11-23 @ 13:02:34
Postat av: Tess

Att skriva c-uppsats på sjuksköterskeprogrammet kan ibland vara en riktig pina.

Därför skulle jag just nu vlija vinna detta fina!

Ibland när det går tungt undrar jag varför jag valt att plugga det jag gör.

Men på armbandet står det ju klart och tydligt beskrivet varför!



(Ett i färgen natural skulle passa till det mesta)

2009-11-23 @ 13:04:49
URL: http://everydaytess.blogspot.com
Postat av: Moa

ÅH! Vilken toppentävling! Ett sånt har jag ju önskat mig i julklapp!!

Jag skulle vilja ha ett brunt! Vilket som helst av de bruna nyanserna!

Hoppas på tur!

2009-11-23 @ 13:43:35
URL: http://tyrastradar.blogspot.com/
Postat av: Malin

Jag skulle vilja vinna ett svart armband om

jag har turen på min sida. Skulle ge de till

min vän som haft de kämpigt detta året, och de skulle bli den perfekta julklappen till henne

med alla dessa fina budskap. :)

2009-11-23 @ 13:50:29
URL: http://frozenvanilla.blogg.se/
Postat av: emelie

jag testar lyckan för att få pryda min arm med något vackert med fina budskap.

Att matcha detta armband med massa silver ringar & mysiga vinterkläder vore ju pricken över i:t..

ett grått,brunt,svartarmband skulle matcha in väldigt bra. - håller tummar & tår att jag har lyckan på min sida förengångsskull. -

2009-11-23 @ 13:58:22
URL: http://emsiiiis.blogg.se/
Postat av: Fanny

Jag vill gärna vinna armbandet men egentligen spelar det ingen roll vem som vinner! Jag är glad om jag får sprida glädje och det tror jag att kan göra med detta armbandet!

2009-11-23 @ 14:21:30
URL: http://dettrorjag.blogg.se/
Postat av: Fanny

Förlåt! Jag önskar mig ett svart/ebony

2009-11-23 @ 14:22:03
URL: http://dettrorjag.blogg.se/
Postat av: Sockenvägens Söta

Som främst pyssel och inredningsbloggare/fantast så hade jag helt missat detta armband, så åkte jag och mannen till stan i helgen som var och då såg jag det för första gången och blev kär.... Dessvärre så kostade det dryga 300 kr och med en lååång lista på nödvändiga saker så som digitalkamere, babykläder osv inför den kommande förlossningen så unnande jag mig inte detta armband och mannen förstod inte mian pikar heller att han borde köpa det till mig i julklapp, så istället hoppas jag på tur hos dig att ett svart eller brunt Humanity armband hittar till mig i ett snöigt Norrland!

Kram

Therese - Sockenvägens Söta

2009-11-23 @ 14:43:50
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Zun

Jag skulle välja det "rödbruna" armbandet och bära det för att påminna mig själv om att tänka positiva tankar. Det har varit några jobbiga år och jag kämpar fortfarande mot utmattningsdepression, panikångest och ätstörningar men jag känner att jag kanske äntligen är på rätt väg nu.



Tack för din härligt positiva och inspirerande blogg!!



Kram Zun

2009-11-23 @ 14:46:31
URL: http://zunderbar.blogspot.com
Postat av: Ann-charlotte

Hipp, hurra vad jag skulle bli glad om jag vann ett superfint rosa humanity armband till min 15 åriga dotter, som haft det lite tufft ett tag men som försöker strunta i dom som förpestar livet för henne. Ha en jätte fin jul i Thailand med din familj. kram

2009-11-23 @ 15:09:10
Postat av: Erica B

Jag vill vinna ett blått armband. Jag tror att det skulle pigga upp min vardag om det satt där på armen och spred sina små visdomsord när jag flänger runt bland egna och andras barn hela dan =)).

Kram!

2009-11-23 @ 15:54:57
Postat av: Anonym



Jag skulle vilja vinna det mörkbruna till min syster. Hon sprider så mycket positiv energi, och vill att hjälpa både sina vänner och världen med olika projekt. Ibland känns det tungt och då ska hon kunna se armbandet och bli påmind om allt fint hon gör för andra.

2009-11-23 @ 15:58:19
Postat av: Amanda



Va märkligt att inte mitt namn kom med på kommentaren över. Men det var iaf från mig. kram amanda

2009-11-23 @ 15:59:42
Postat av: Ängla

Åh, jag älskar detta armband för dess vackra ord och innebörd men även för dess tuffa design...



Jag jobbar ständigt med mig själv för att försöka förverkliga mig själv och inspireras till att tänka och vara positiv mot mig själv och omvärlden. Finner massor av inspiration hos dig, men detta armband kunde kanske hjälpa mig på vägen...

2009-11-23 @ 17:25:19
URL: http://anglaglitter.blogspot.com
Postat av: Ängla

Åh, jag älskar detta armband för dess vackra ord och innebörd men även för dess tuffa design...



Jag jobbar ständigt med mig själv för att försöka förverkliga mig själv och inspireras till att tänka och vara positiv mot mig själv och omvärlden. Finner massor av inspiration hos dig, men detta armband kunde kanske hjälpa mig på vägen...



Om jag vinner önskar jag mig ett svart armband.

2009-11-23 @ 17:27:02
URL: http://anglaglitter.blogspot.com
Postat av: Anki Dahlberg i Ersnäs, Luleå

Har följt din blogg sedan en tid tillbaka och det är så roligt att se att du får ihop dina dagar såväl i jobbet och som mamma. Har själv nu två små och vet att det inte är så lätt alltid. Brukar kolla in hos dig för att få lite inspiration, tips och lyx i min vardag. Armbandet är supersnyggt och jag tror att du bäst väljer själv färg åt mig om jag får vinna ett då jag inte är så uppdaterad på modefronten nu för tiden. Ha en fin dag!

2009-11-23 @ 17:46:24
Postat av: Samantha

Hej och tack för en fin blogg. Jag har haft en pissig sommar och höst, med separation och allt vad det inneburit. Behöver hitta tillbaka till lyckan och skulle uppskatta att ha alla dessa fina ord på min handled för att påminna mig själv om att tänka starka, vackra tankar! Jag skulle helst vilja ha det vita armbandet!

2009-11-23 @ 18:13:13
URL: http://morrfan.blogg.se/
Postat av: Caroline

Jag skulle jättegärna vilja ha ett armband i färgen magenta! Det är så fint och skulle passa perfekt till många av mina plagg i garderoben, är en Odd Molly-junkie som du :)



Ha en fin kväll!

2009-11-23 @ 18:14:18
Postat av: Stella

Nu har jag inte kunnat prata på en vecka på grund av operation. Hade varit kul att kunna sprida bra budskap med hjälp av ett armband istället. :)

Hade gärna velat ha ett rostfärgat

2009-11-23 @ 18:21:54
URL: http://fastfrusen.blogg.se/
Postat av: Anders

Hej! Mitt namn är Anders och min underbara flickvän och jag har länge försökt skaffa barn. Vi har i nämre ett år försökt via IVF-behandling vilket är oerhört jobbigt både fysiskt och psykiskt. Hon skriver en del om vår barnlängtan på hennes blogg: www.minlangtanefterdig.blogg.se



Hursomhelst är Anna en oerhört stark kvinna som jag älskar något enormt och som jag vet skulle uppskatta ett armband. Jag tycker verkligen hon förtjänar ett svart armband.

2009-11-23 @ 18:40:11
Postat av: Madde



Vackra ord som skulle få pryda min arm om dagarna. Jag jobbar som lärare och undervisar högstadieelever. Som lärare är jag en förebild och jag har elever som ser upp till mig. Några av dessa ord och budskap jobbar vi med i undervisningen. Jag skulle jättegärna ha ett rosa eller svart armband på min arm.

2009-11-23 @ 18:55:58
Postat av: Maria.H.S

Hei:)

For en kjekk konkurranse..:)

Takker for muligheten å vinne,

selv om sjangsene er små..ler..



Disse armbåndene likte jeg. Måtte jo inn på siden å se på farger,ord å selve siden du linka til:)

Armbåndene var skikkelig stilige,enkle,gav mening med enkle ord,å en tøff detalj til antrekk som kan være til tider litt kjedelig,hverdagslige..:)

Jeg kunne tenkt meg det armbåndet i svart,cerice eller brunt:)

Jeg elsker cerice,men har enn del klesplagg i den fargen å tenker da at et svart,brunt passer litt bedre kanskje.. Men det kan jo du bestemmme hvis jeg er den heldige..:)

Ha en fin uke , keep up the good work:)

2009-11-23 @ 19:26:27
Postat av: Cecilie

Om jeg vinner vil jeg ha et i cerise:) Kjempefine var de! Hvis jeg ikke vinner blir d nok skrevt på ønskelisten til julenissen:)

2009-11-23 @ 19:57:18
Postat av: Anonym

Jag tycker att jag förtjänar att vinna eftersom jag skulle vilja ge bort det ljusrosa till min älskade vän Sherri i julklapp. Hon har trånat efter det i flera månader och hon förtjänar en sådan vacker julklapp eftersom hon alltid ställer upp för sina vänner, är en udnerbar medmänniska, fattig lärarstudent och dessutom är hennes sambo på sjön i 5 månader.



Tack för en trevlig blogg! :)

2009-11-23 @ 20:25:38
Postat av: malin

Jag tycker att jag förtjänar att vinna eftersom jag skulle vilja ge bort det ljusrosa till min älskade vän Sherri i julklapp. Hon har trånat efter det i flera månader och hon förtjänar en sådan vacker julklapp eftersom hon alltid ställer upp för sina vänner, är en udnerbar medmänniska, fattig lärarstudent och dessutom är hennes sambo på sjön i 5 månader.



Tack för en trevlig blogg! :)

2009-11-23 @ 20:26:02
URL: http://sundaychic.blogg.se/
Postat av: Märtas mamma

Hej! Jag skulle jättegärna vilja vinna ett VITT armband men inte åt mig utan åt min fantastiska storasyster!! Hon ställer alltid upp och är alltid så glad och positiv. Det skulle vara så roligt att vinna armband åt henne som ett tecken på min uppskattning och kärlek. Håller tummarna!



Kram och tack för en inspirerande blogg!

2009-11-23 @ 21:30:28
Postat av: Camilla E Lindström

Wow, vilken bra tävling så här nära inpå jul. Om jag vinner så önskar jag Chocolate-färgen(mörkbrun). Jag tycker att jag är värd att stå som vinnare av detta armband då jag är en tvåbarnsmor som arbetar i det tysta, dvs gör allt som förväntas av mig och lite till, vill göra allt perfekt. Givetvis finns det dagar som är lite tyngre än andra och det är då detta armbandet kan ge mig lite extra energi och uppmuntran till att kämpa på. Jag hoppas att ni inte finner mig motivering larvig, denna vinst skulle vara en fin uppmuntran för mig.

2009-11-23 @ 21:43:42
URL: http://emring.blogspot.com
Postat av: Camilla E Lindström

Wow, vilken bra tävling så här nära inpå jul. Om jag vinner så önskar jag Chocolate-färgen(mörkbrun). Jag tycker att jag är värd att stå som vinnare av detta armband då jag är en tvåbarnsmor som arbetar i det tysta, dvs gör allt som förväntas av mig och lite till, vill göra allt perfekt. Givetvis finns det dagar som är lite tyngre än andra och det är då detta armbandet kan ge mig lite extra energi och uppmuntran till att kämpa på. Jag hoppas att ni inte finner mig motivering larvig, denna vinst skulle vara en fin uppmuntran för mig.

2009-11-23 @ 21:45:40
URL: http://emring.blogspot.com
Postat av: karin

Åh vad jag önskar att det chokladbruna armbandet satt på just min handled! Det skulle verkligen pigga upp tillvaron nu när jag kämpar med min c-uppsats som ska vara inlämnad runt jul. Sen skulle det även passa så fint med en vinst då jag råkar fylla år på fredag! :) hoppas, hoppas att jag vinner denna gång! Tusen tack för en underbar blogg med glädje och inspiration! KRAMAR!

2009-11-23 @ 22:20:24
URL: http://annakarinmargaretha.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Roligt med en ny tävling, och vilket fint pris!



Tycker att jag kunde vara en värdig vinnare.

Jag behöver piffas upp lite nu när jag går hemma med två små söta flickor om dagarna.Är mammaledig och njuter av mina två prinsessor!

Njuter gör jag inte jämt om jag ska vara ärlig, men då det känns som en mindre njutning tänker jag mig att ett armband kunde få mig på bättre tankar.



Skulle jag ha turen med mig önskar jag mig ett svart.



Ha det gott! Kram Jen

2009-11-23 @ 22:36:43
URL: http://vitagrinden.blogspot.com/
Postat av: Nicole

Hej! Ramlade in på din blogg av misstag men måste säga att jag gillar den skarpt! Sen att du hade en intressant tävling också skadar ju inte direkt:)



I vilket fall, när det kommer till att motivera varför är jag dålig på sånt men jag försöker ändå. Jag vill helst inte älta en massa problem och att jag p.g.a. det förtjänar detta. Men vi kan väl kort och gott säga att jag lider av panikångest å allt vad det nu innebär och lite fina uppmuntrande ord på armen vore inte helt fel. Har jag tur kanske jag inte bara muntrar upp mig utan även min omgivning!



Om jag skulle vinna svart eller vitt. Båda passar ju till nästan allt!



Hur som helst, underbar blogg, fortsätt så! Tjingeling!

2009-11-23 @ 23:42:11
URL: http://nicci.blogg.se/
Postat av: johanna-sofia

jag har länge älskat dessa armband, men själv har jag inte råd att skaffa mig ett, så därför är jag gärna med och tävlar!

jag skulle vilja ha ett ljusrosa om det inte finns kvar skulle jag vilja ha ett svart.



kram johanna-sofia

2009-11-23 @ 23:53:53
Postat av: Mia

Hej!

jag vill gärna vinna det här armbandet i svart för att jag är väldigt bra på att ta hand om alla andra och glömma bort mig själv. Men i år har jag tagit mig tid att måla tavlor och utveckla min kreativa sida. Det är jag väldigt glad och stolt över! Det får mig att må bra och va en bättre mamma!

2009-11-24 @ 00:13:21
URL: http://mariakalinka.blogspot.com
Postat av: Maria

Jag vill vinna darfor att, tja, jag liksom du ar galen i budskap ;) Och nar man bar dem runt handleden sa blir det ju en standig paminnelse om vad som ar viktigt och vad man borde strava efter i livet :)

Jag skulle vilja ha fargen morkbrun/chokladbrun! :)

2009-11-24 @ 00:17:01
Postat av: Madde

Jag tycker också om att omge mig med budskap, det är härligt att ha dem omkring sig. Ännu bättre att bära dem med sig på armen som en ständig påminnelse :)



Hittade en lila färg som jag tror skulle passa mig perfekt. Använder sällan armband eller smycken, vilket beror på att jag aldrig hittar något som faller mig i smaken, men det här var underbart.



Jag har sett den, gillar den och vill ha den!

Håller tummarna och hoppas på det bästa :)

2009-11-24 @ 00:34:50
URL: http://cochise.blogg.se/
Postat av: Emmeli

Hej. Jag vill vinna för att nu i jul kommer inte jag och min sambo ha råd att köpa några julklappar till varandra. vi fick barn för fem månader så vår ekonomi har inte riktigt varit så bra :) så skulle vilja vinna så jag i alla fall får en fin present :) armbandet kommer representera min son :)

om jag vinner så skulle jag vilja ha babypink armbandet .

2009-11-24 @ 02:57:01
URL: http://lovejunkiie.blogg.se/
Postat av: Isabelle

Jag skulle vilja bära ett sådant armband för att påminna mig om vad jag strävar efter - att ta mig ur min bulemi (som jag skämms något hemskt över). Ett mörbrunt skulle sitta fint på min handled.

2009-11-24 @ 08:38:32
Postat av: Sandra [2barnsmamma]

Jag är gärna med och tävlar!



Dom få gångerna jag verkligen har chansen att få känna mig extra fin är när jag har nåt nytt snyggt armband, halsband eller nåt nytt klädesplagg.



Men eftersom att jag lägger alla mina pengar på mina barn så kan jag aldrig skämma bort mig själv. Jag älskar att skämma bort mina barn, och tänker sällan på mig själv - därför går jag i mina slitna kläder. En vinst betyder mycket för mig, för då får jag känna mig fin igen!

2009-11-24 @ 08:57:34
URL: http://sandrastomberg.com
Postat av: Josefine

Hej!

Jag tar lärarexamen i början på nästa år och ska med glädje börja jobba med mitt drömyrke. Dessvärre ser det mörkt ut med jobb men jag vill vara med och tävla om ett armband med de fina budskapen på just därför att lärare har ett stort ansvar att förmedla kunskaper om bl.a. miljö, medmänsklighet och tron på sig själv! Om jag vinner skulle jag vilja ha ett svart och känna mig lite gladare i dessa söka-jobb-tider!

Kram

2009-11-24 @ 09:22:47
Postat av: Cissecatten

Jag är med och tävlar!



Jag borde vinna armbandet av många anledningar. Jag har haft en extremt turbulent tid av ett förhållande där jag blev misshandlad, tvister i tingsrätten, stressutlöst magkatarr,... och just nu en sorgsen jul utan klappar vare sig till mig, sambon eller barnen då en advokatfaktura på 40 000 kronor ska betalas.

Så kom igen... Lite faith, vägledning, tro, kärlek och förlåtelse skulle göra min vardag ite mer dräglig och mitt sinne lite mer rofyllt.



http://vemvinner.wordpress.com/2009/11/24/alla-kan-vi-val-vinna-lite-mansklighet/



[email protected]

2009-11-24 @ 09:52:36
URL: http://www.vemvinner.wordpress.com
Postat av: Elin J

Ja som nybliven tvåbarnsmamma så behöver man lite lyx i sin vardag speciellt i en tid som denna. (ekonomikrisen och grå vinter) Så skulle det vara toppen att ha ngt fint att se på som man dessutom blir glad och starkare av, så att man kanske tänker att livet inte är så uselt. Det finns ju dom som har det värre! Ser ju att du redan fått in en massa fantastiska motiveringar, så vad ska en tråkig bullmamma som jag skriva mer? Jag älskar mina barn mer än livet, men ibland så känns det som om jag glömt att själv leva. Skulle verkligen behöva ngt som påminner mig om det! MvH Elin

2009-11-24 @ 10:32:47
URL: http://extrem.blogg.se/
Postat av: Lina T

Åh, vilken suprise;) Jag har länge gått och kikat på det där armbandet och till och med önskat mig det i födelsedagspresent, men icke=) Jag önskar mig detta eftersom jag tycker att det är sådana budskap som man ska påminnas om varje dag, och ett stort plus är ju att lite av pengarna går till välgörenhet;) Nu håller jag tummarna!! Tack för en mysig blogg förresten!

2009-11-24 @ 11:42:42
Postat av: Marina

Sååå underbara!!! Vill sååå gärna vinna så min kollega o jag kan matcha varandra på jobbet! Bloggade om detta armband för ett tag sedan.. Jag kan ju inte gå o köpa ett likadant, men om jag har vunnit kan jag ju skylla på det... Haha...

2009-11-24 @ 12:05:19
URL: http://marinaevertsson.blogspot.com/
Postat av: marty

hej hej!

jag skulle vilja ha ett vitt sånt här armband. underbart att mer och mer företag vill skänka pengar till välgörenhet på produkter. jag skulle vilja vinna detta armband för att påminna mig om dessa saker det står på armbandet och för att uppmuntra mig själv att plugga hårdare. mycket i skolan nu..

2009-11-24 @ 12:08:30
Postat av: Carolina

Jag skulle vilja vinna Teal/petrolblå.

Jag försöker ta mig ur min depression och panikångest så jag kan sluta vara sjukskriven och försöka jobba någon gång. Jag hade behövt något som påminner mig om att det faktiskt finns något att kämpa för, och att jag måste kämpa vidare och inte ligga i sängen och gråta hela dagarna..

2009-11-24 @ 12:45:43
URL: http://traitorsneverplayhangman.blogg.se/
Postat av: R♥sida

Ååh, vad fina! :)

Jag vill vinna den för att jag tycker att armbandet har ett riktigt bra budskap! Jag skulle bära den ofta och läsa texterna, det skulle nog göra mig till en lite bättre människa. Man tänker nog mer innan man handlar. Riktigt vackert. ♥

Vill ha den i mörkbrunt om jag vinner.

2009-11-24 @ 12:56:36
URL: http://beyondthesurface.blogg.se/
Postat av: Helena

Halloj,

jag skulle bli jätteglad om jag vann detta, inte till mig själv utan till en mycket nära vän som just nu genomgår en jobbig skilsmässa, skulle vara såå roligt att få ge henne detta! :)

2009-11-24 @ 13:21:22
Postat av: astrid

Every one is a winner,Men jeg håper jeg vinner det cerisrosa, og takk for muligheten til å konkurere.

klem astrid

2009-11-24 @ 13:22:27
Postat av: astrid

Every one is a winner,Men jeg håper jeg vinner det cerisrosa, og takk for muligheten til å konkurere.

klem astrid

2009-11-24 @ 13:23:03
Postat av: astrid

Every One is a Winner, men Anna Stina,jeg ønsker jo jeg vinner det ceriserosa. ha en fin fin dag i solen.klem

2009-11-24 @ 13:33:41
Postat av: astrid

Every One is a Winner, men Anna Stina,jeg ønsker jo jeg vinner det ceriserosa. ha en fin fin dag i solen.klem

2009-11-24 @ 13:34:34
Postat av: Vita Frun

Tack ännu en gång för en otroligt inspirerande blogg och ännu en underbar tävling! Dessa armband är de finaste som finns på marknaden just nu tycker jag! Om jag vann skulle jag välja det ljusrosa. Jag har nyligen startat eget företag inom mode/inredning och skulle gärna fira mina första ordrar med dessa fina armband o se armbandet till en härlig uppmuntring att fortsätta kämpa o göra det jag brinner för :)

2009-11-24 @ 13:36:53
URL: http://vitafrun.blogspot.se
Postat av: Julia

Jeg håper, håper at det endelig blir min tur til å vinne, og et sort armbånd hadde passet PERFEKT! Jeg holder på med den utrolig slitsomme innspurten av min masteroppgave nå, og har ikke tid til å tenke på annet enn den og meg selv for tiden. Derfor hadde det vært supert om jeg hadde kan få et armbånd for å minne meg på at jeg kanskje ikke har det så ille selv om det føles litt sånn akkurat nå..

Krysser fingrene for at jeg er den heldige akkurat denne gangen..:) Og så vil jeg bare si tusen, tusen takk for en super blogg! Jeg titter innom hver eneste dag, og du hjelper meg til å fokusere på det poitive og fine i livet. Du inspirerer mer enn du tror! Tusen takk:)

2009-11-24 @ 13:45:27
Postat av: Pia

Hej

Jag önskar vinna detta armband till min syster som är den bästa i hela världen. Det finns ingen som henne och det vore en perfekt julklapp till henne. Vi har ofta morgonträffar via telefon, när vi inte träffats på ett tag, bara för att få "bousta" varandra. Min syster unnar aldrig sig själv någonting så därför bör hon få detta armband. Om jag skulle vinna tror jag hon vill ha ett brunt!



Tack för en underbar blogg! Du ger så go´ energi!

2009-11-24 @ 13:55:51
Postat av: Johanna

Hej!

Jag skulle verkligen vilja vinna detta armband. Har tittat på färgen rost/rust vid flera tillfällen, men tänkt att det får bli en annan månad.

Nu skulle jag vilja unna mig själv detta i välbehövlig julklapp för att fira jag har gått min egen väg och vågat trott på mig själv den här hösten.

/Johanna

2009-11-24 @ 14:45:43
Postat av: Malin

Hejsan!



Armbandet i färgen choklad skulle jag vilja vinna till en vän som snart fyller 25 år.

Hon har haft en tuff tid den sista tiden. Hennes sambo tog livet av sig för 6 månader sedan och lämnade kvar henne med deras 2 barn . En son på 3 år och en flicka på 3 veckor. Hon önskar sig detta armband och vore så kul att få ge henne det.



Kram Malin.

2009-11-24 @ 14:59:43
Postat av: mathilda

min motivering:jag vill ge min bästa kompis en rikitigt fin julklapp hon är min ängekl och jag vet vad jag skulle gör utan henne om hon flög i vägg skulle skulle jag nog också göra det hon är min ängel och att få ge henne ett så speciellt armband till en så snäll och kompis skulle gör mig glad

hon ställer alltid upp som många av mina andra vänner inte gör

hon är den nända som kan göra mig glad och det komme rjag behöva nu eftersom killen jag gillar är sur ppå mig och min pappa ska till brasilen och jag kommer inte att få se han förens nästa år

och vit vill jag att armbandet ska vara

2009-11-24 @ 15:00:30
Postat av: Petra

Jag vill vinna armbandet därför jag är arbetslös och sjuk och har svårt att få ett jobb då jag lider av kronisk värk och skolios. Har även på de migrän och astma och blödarsjuka.

Om jag vinner så vill jag ha ett Svart armband.

2009-11-24 @ 15:28:09
Postat av: Johanna

Hej Anna-Stina!

Jag blir så inspirerad av dina små livsmotton du lägger upp då och då och skulle därför vilja vinna ett svart armband, då det innehåller många härliga budskap, och göra mina vänner lite avundsjuka! ;) Jag håller tummarna!



Ha en bra dag!

Kramar johanna

2009-11-24 @ 16:02:34
Postat av: Helena N

Hej!

Om jag vann skulle jag ge det till en arbetskompis. Hon behöver uppmuntran efter en lång tid med tråkigheter och sorg. Jag vill så gärna säga till henne att allt kommer bli bra, men det vet jag ju inte....

Detta fina armband kanske skulle ge henne lite "sol" i livet.



Nu hoppas jag på tur, för hennes skull!

2009-11-24 @ 16:26:23
Postat av: Malin

Jag älskar olika slags budskap på smycken, så detta vore ett kap! Ett i svart skulle jag gärna vilja ha :)

2009-11-24 @ 16:38:52
URL: http://maulun.blogg.se/
Postat av: Jessica

Hejsan :) Jag skulle jättegärna vilja vinna främst för att jag aldrig vunnit någon tävling.. Men mest för att jag har väldigt smala handleder så jag hittar aldrig något armband som passar. Och eftersom de här "passade alla" eftersom man virade runt de runt handleden tycker jag det skulle vara kul och vinna något jag faktiskt kan ha på mig! Skulle helst vilja ha det ljusrosa :)

Pöss

2009-11-24 @ 17:17:52
URL: http://jessiiicasthyr.blogg.se/
Postat av: Samira

JAG SKULLE VILJA VINNA för att genom att tänka positivt och att säga positiva saker till andra så blir jag själv en bättre medmänniska. Jag har aldrig vunnit något över internet så det skulle bli en jättekul "först gång". Det här armbandet kommer att påminna mig om att varje dag är en ny dag med möjligheterna att göra den så positiv som möjligt för mig själv och mina medmänniskor!! :D. Om jag nu vinner den här tävlingen skulle jag vilja ha armbandet i svart färg!! =)



KRAM



/Samira

2009-11-24 @ 17:41:46
Postat av: Malin

Just nu går jag igenom både roliga och tråkiga saker i mitt liv. Min mormor har blivit demens sjuk och känner inte igen mig när jag kommer och hälsar på längre och detta har tagit mig väldigt hårt. Min älskade mormor som jag har växt upp med och gått bredvid under hela min barndom. Nu är det hon som får gå bredvid mig och jag som får ta hand om henne, vilket jag mer än gärna gör.

Med armbandet runt min hand skulle jag enkelt kunna påminnas om allt fint som livet ger, även i motgångar.. Framför allt vara HAPPY som det står på armbandet och vara glad för det man faktiskt har.



Om jag vinner önskar jag mig det Chocolate/mörkbrun.

2009-11-24 @ 17:48:59
Postat av: Monika

Jag önskar vara med i tävlingen! Min lillasyster får sitt första barn i januari och jag skulle jättegärna vilja ge henne ett fint armband då. Efter flera IVF-försök ska hon äntligen få sin efterlängtade baby!



Hoppas på tur, hälsningar Monika

2009-11-24 @ 18:02:35
Postat av: gingi

Oj, for et fint og meningsfullt bånd,

helt perfekt til min venstre hånd,

i hvit eller sjokolade hvis den blir min,

med Humanity-armbånd blir jeg super-fin!

2009-11-24 @ 18:03:14
Postat av: Eva

Du får av mig detta vackra budskap som hänger ovan min dotters säng:



Du vet väl om att du är värdefull, att du är älskad här och nu, att du är älskad för din egen skull för ingen annan är som du!



Vore tacksam för ett cerist armband! Kramkram E

2009-11-24 @ 18:07:06
Postat av: Olelsi /Nettan

Jag önskar att vinna antingen det Grass/Mörkgröna eller det som heter Teal/petrolblå.

Varför just jag vill vinna: Jag är sjukskriven med mitt fjärde barn, har ej fått godkänt av FK och har varit hemma i 1,5 månad. (tufft att vara utan pengar)

Snart är det jul och jag vill gärna bära detta armband runt min handled och att mina barn kan ge detta i julklapp till mig. Det skulle betyda så otroligt mycket för mig men även för barnen att i år får ge mig en fin julklapp.

Hoppas att turen är med mig....hoppet är det sista som överger människan.



Kram Olelsi / Nettan i Hälsingland.



[email protected]

2009-11-24 @ 18:08:06
URL: http://olelsi.blogg.se/
Postat av: Maine

Dette armbåndet var kjempe fint!!! Jeg kunne ønsket meg det selv, men akkurat nå ønsker jeg meg ett ceriserosa armbånd til min eldste datter på 16 år som heter Martine. Hun fortjener virkelig en oppmerksomhet i hverdagen. Hun er en supergod jente som jeg virkelig har lyst til å overraske med noe fint. Forsatt fin kveld!! Jeg krysser fingrene ;o))

2009-11-24 @ 18:46:53
Postat av: marlen wikström

Ja orsak varför jag ska få ett armband hmm en trött o sliten 3 barnsmamma som nu längtar till sin egen mamma som inte har kunnat komma till oss ( hon bor i Kiruna o vi i Gbg) för att min pappa fick en stroke i höstas... men snart åker vi själva upp o får en VIT jul! Nu sätter jag mitt hopp i stjärnorna... :)



kram Marlen



ps jag vill nog ha en svart...

2009-11-24 @ 19:19:09
Postat av: Emma

Hej Anna-Stina

Min pojkvän är fantastisk, inte nog med att han försörjer mig för att jag skall kunna förverkliga min dröm att studera till byggnadsingenjör, i veckan drabbades jag av den fruktade svininfluensan, han körde mig till akuten och väntade med mig i flera timmar och var sedan hemma hela veckan från sitt arbete för att ta hand om mig, då jag var väldigt sjuk. Jag hade så gärna velat ge honom något för att han är så underbar. Gissa om jag blev glad då din tävling kom upp, då han för ett par veckor sedan visade mig dessa armband som han hittat och tyckte var jätte snygga. Jag skulle därför väldigt gärna vilja vinna ett svart eller brunt armband till min prins Kristofer!

2009-11-24 @ 19:33:41
Postat av: Josefine

Jag skulle vilja få lite positivitet i min vardag för att



1: vi har haft begravning för en vän :(

2: Vi har haft begravning för min pojkväns Pappa

3: Mina föräldrar har skillt sig nu efter 27 år

4: Mina 3 hundar är sjuka och den ena måste troligen avlivas för hon har bröstcancer

5: Jag ramlade i trappan för 5veckor sen och har fotfarande smärtor i ryggen men läkarna hittar inget

6: Jag är sjukskriven för Panikångerst och kan därför inte jobba

7: Jag fyllde 20 nu den 6:e november

8: Det skulle göra mig JÄTTE glad



Färg spelar ingen som helst roll lika fina allihopa :).

2009-11-24 @ 19:55:26
Postat av: Sara

Jag har sucktat efter ett sånt här armband länge nu, men min plånbok förbjuder mig att köpa ett så tätt på jul. Pengarna läggs på klappar till andra istället för till mig själv.

Hoppas nu på att tomten kommer tidigt med en klapp till mig. Skulle gärna vilja ha det mörkbruna/chocolate armbandet.



Kram Sara

2009-11-24 @ 19:57:16
URL: http://sara.bäckström.se
Postat av: Anna

Hej och tack för ännu en jättefin tävling!

Just nu är orken i mig helt slut, jag har p.g.a en nackskada huvudvärk varje dag och det här brukar jag fixa rätt bra, vissa dagar är ju bättre än andra..



Men nu är det så mörkt här i Jämtland så att jag snart bryter ihop, jag är så trött!! Och när mitt ena barn som precis blivit feberfritt så upptäcker jag att min äldsta fått feber..Allt känns väldigt tugnt, jag är less på att städa, less på att laga mat, less på att det är så mörkt och kallt och att huvudvärken äter upp mig!!

Och vad skönt det är att få säga hur det verkligen är när man oftast håller masken och låtsas som att allt är bra på ytan..

Jag skulle bli SÅÅÅÅ glad om jag vann det här underbara armbandet som man bara behöver titta på för att få lite ny energi!

Jag tycker att det i chocolate/mörkbrunt var fantastiskt fint, och budskapen var otroligt vackra!! faith, saw love, forgive,..

Stora kramar!!

Anna

2009-11-24 @ 20:45:45
Postat av: Anna

Hej och tack för ännu en jättefin tävling!

Just nu är orken i mig helt slut, jag har p.g.a en nackskada huvudvärk varje dag och det här brukar jag fixa rätt bra, vissa dagar är ju bättre än andra..



Men nu är det så mörkt här i Jämtland så att jag snart bryter ihop, jag är så trött!! Och när mitt ena barn som precis blivit feberfritt så upptäcker jag att min äldsta fått feber..Allt känns väldigt tugnt, jag är less på att städa, less på att laga mat, less på att det är så mörkt och kallt och att huvudvärken äter upp mig!!

Och vad skönt det är att få säga hur det verkligen är när man oftast håller masken och låtsas som att allt är bra på ytan..

Jag skulle bli SÅÅÅÅ glad om jag vann det här underbara armbandet som man bara behöver titta på för att få lite ny energi!

Jag tycker att det i chocolate/mörkbrunt var fantastiskt fint, och budskapen var otroligt vackra!! faith, saw love, forgive,..

Stora kramar!!

Anna

2009-11-24 @ 20:47:35
Postat av: Anna

Hej och tack för en jättefin tävling igen!!

Just nu är min ork och glädje borta, har p.g.a en nackskada huvudvär varje dag. Brukar fixa det ganska bra, vissa dagar är bättre än andra!



Men just nu är det så mörkt i Jämtland att jag snart inte orkar mer.. Jag är så trött!!! Är less på att städa, less på att laga mat, less på att det är så mörkt och kallt och att huvudvärken håller på att äta upp mig!!

Och det är skönt att få säga hur det verkligen är istället för att hålla masken som man oftast gör och låtsas att allt är bra på ytan..

Jag tycker det armbandet i mörkbrunt/chocolate är fantastiskt fint och man behöver bara titta på det för att få ny energi! Budskapen är otroligt vackra, faith, saw love, forgive..

och jag skulle bli SÅÅÅ glad om jag vann det här!!

Stora kramar

Anna

2009-11-24 @ 20:56:28
Postat av: Sofie

Åhh vilken underbar vinst!

Man möts av så många motgångar i livet och budskapen i armbandet skulle påminna mig och ge mig styrkan att gå vidare! Livet är för kort för att ta för givet...

Om jag har turen på min sida är Snow White min favortit (bland många):-)



Stor Kram Sofie

2009-11-24 @ 21:02:41
URL: http://drommhuset.blogspot.com/
Postat av: Mahlin

Hej!

Budskapen är helt underbara. Jag vill vinna för att det är så fina budskap och jag vill alltid bära med mig dom budskapen på armen som påminnelse till att fortsätta kämpa för har en tuff period i mitt liv just nu..

Om jag vann skulle jag vilja ha den i färgen svart

2009-11-24 @ 22:39:51
URL: http://mahlinmaria.blogg.se/
Postat av: Petra

Hejsan!

Först och främst, tack för du delar med dig av ditt härliga liv och för alla fantastiska tävlingar.

Jag tycker armbanden är otroligt fina med underbart vackra budskap. Skulle så gärna vilja vinna ett och föra de fina budskapen vidare till de i min omgivning och att läsa på själv och hämta styrka.

Gillar bl.a färgen Natural.

Håller tummarna här nu ;).

Hälsningar Petra

2009-11-24 @ 23:15:51
Postat av: Frida

Hej Anna-Stina! Först vill jag bara tacka för alla superfina tävlingar du kör här i bloggen, det uppskattas verkligen!

Sen skulle jag gärna vilja vinna ett armband i färgen petrolblå, till min mamma. helt enkelt för att hon är den allra bästa. Utan henne skulle jag inte vara den person jag är idag, hon stöttar mig i allt jag gör och hon finns för mig i alla lägen. Tack älskade lilla mamma!

2009-11-25 @ 07:23:22
Postat av: Gry

Hei hei!

Jeg slenger meg på denne konkurransen, på en skikkelig grå-værsdag her i Oslo her jeg sitter og hører på Josh Grobans "Dont give up", fantastisk låt syns jeg.



Hvis jeg vinner ønsker jeg meg det lyse rosa armbåndet.



Ha en flott dag!



2009-11-25 @ 11:13:04
Postat av: LisaLööw

Hej Jag skulle gærna vinna ett armband i røtt till julens sællskap. Fødde min lilla dotter før tre månader och kommer inte i några av min "finklæder" æn. Det skulle pigga upp med ett fint armband till "mammaklæderna".

2009-11-25 @ 11:37:09
Postat av: Pia

Hej..tycker nog att jag borde vinna eftersom jag följt din blogg lika länge som du haft den...och naturligtsvis för att armbanden är underbara..Pia( Mor till 3 mormor till 2 )från Sundsvall.Kram

2009-11-25 @ 11:59:20
Postat av: Hanna

Hej!

Vilken underbar tävling, detta armband har jag velat ha länge! Jag fyllde nyss 30 (!) och har i samband med det haft en riktig 30årskris tror jag...ja, det låter säkert löjligt, men jag har verkligen haft ångest inför den dagen. Inte för att man är gammal när man är 30, och inte för att jag egentligen vill vara 20 igen, men jag inser plötsligt hur FORT tiden gått! Hur kan det ha gått 10 ÅR sen jag var 20...?? Ja ja, det finns värre saker, jag vet. Men detta armband tänkte jag att jag skulle ge mig själv i present då. Tyvärr så är så mycket annat som kommit emellan, och som student nu när julen närmar sig så finns det annat jag måste lägga pengarna på än på armband till mig själv. Så skulle jag vinna detta armband så skulle jag bli jätteglad!! Vill helst ha ett i vitt, men egentligen finns det många fina färger...Håller tummarna!

2009-11-25 @ 12:04:40
URL: http://hannakarolina.blogg.se/
Postat av: MALIN H

Hej har vart på sjukhuset idag och fått bekräftat att jag har en sjukdom på ´nästan alla mina naglar enoch kommmer förmodligen tappa de flesta!! snyft!! Ett rostfärgatarmband skulle förgylla mina händer,och leda folks blickar från mina naglar.(till allt elände är ja frisör)Håller tummarna!! Trevlig resa,reser själv dit 18 jan bara längtar .....har man vart där en gång vill man bara tillbaks

2009-11-25 @ 12:36:38
Postat av: Linda

Hej fina du! Jag hoppas jag vinner eftersom jag aldrig vunnit en "utlottning" tidigare. Jag önskar mig verkligen det fina armbandet som skulle sitta som gjutet på min handled. Det svarta tycker jag är coolt :-)

Kram!

2009-11-25 @ 13:14:36
Postat av: Randi

Hei!

jeg skulle gjerne vunnet et sånt armbånd rett og slett fordi jeg har så lyst på et, men rett og slett ikke har råd :)

Skulle jeg vinne, kunne jeg tenkt meg et i ceriserrosa :)

2009-11-25 @ 16:53:13
Postat av: Katarina

Här uppe i Luleå är det mörkt och grått, ett rosa

armband skulle lysa upp delar av Luleå, och även butiken Mosaik där jag arbetar( träffade dig i somras när du var hem.

Hälsningar Katarina Luleå.

2009-11-25 @ 18:08:45
Postat av: Katarina

Här uppe i Luleå är det mörkt och grått, ett rosa

armband skulle lysa upp delar av Luleå, och även butiken Mosaik där jag arbetar( träffade dig i somras när du var hem.

Hälsningar Katarina Luleå.

2009-11-25 @ 18:10:28
Postat av: Marta

jag vill vinna ett armband, det rosa. för att jag söker jobb och har varit arbetslös sen i februari. det skulle vara ett bra stöd för mig i jobbsökandet och också i sökandet efter vad jag ska jobba med. :)

2009-11-25 @ 18:36:29
URL: http://www.accordingtomarta.blogspot.com
Postat av: Anna

Hejhej! Jag skulle vilja vinna ett Humanity Wrap-around bracelet armband i rosa.

Jag vill vinna ett sånt för att jag har alltid velat ha ett sånt. Har gått runt i butiker men hittar inga :(! Armbandet skulle betyda väldigt mycket för mig!



KRAM !

2009-11-25 @ 19:42:53
Postat av: Sofie

HeiAnna-Stina!

Ååååå, dette har jeg SÅÅÅÅ lyst å vinne:) Har akkurat vært på reise med jobben i 4døgn, og det første jeg gjorde da jeg kom hjem og slo på pc´en var å gå inn på din fantastiske blogg! Jeg får SÅ mye inspirasjon, og tips- bl.a har datteren min fått en HEL del Maileg kaniner+ prinsesse på erten sengen etter at jeg så det her! Tusen takk for tipset.

Armbåndet er akkurat min stil, og jeg savner butikken din så utrolig!!! Du MÅ jo åpne igjen...savner den koselige stemningen og å få servert bamsemums og seigmenn. Uansett- jeg hadde vært kjempetakknemlig,- vinner jo aldri noe. Ha en flott kveld, og vær stolt av deg selv for at du klarer å gi så mye glede til oss blogglesere hver dag!

2009-11-25 @ 19:45:13
Postat av: Anna-Carin

Hejsan!!!



Skulle bli så glad om jag vann detta armbandet!! Jag har precis återvänt till mitt sociala liv och börjat gå ut och ha det trevligt med mina vänner efter att ha varit hemma med min dotter. Behöver verkligen lite nya accessoarer för att piffa upp mig lite!! Studerar dessutom just nu, så inga pengar går till lyx o flärd..:)

Tack för en inspirerande blogg!!



Om jag vinner så skulle jag helst vilja ha det cerise rosa.



Hälsn Anna-Carin

2009-11-25 @ 20:08:51
Postat av: Betty

Hej Anna-Stina!!



Skulle bli så lyckligom jag vann detta fina armband!! Älskar också att använda mig av vackra ord och uttryck i texter. Budskapen här är så fina!!

Läser din blogg flera gånger varje dag och du ger mig en sådan inspiration!! Tack!!

Om jag vinner så vill jag gärna ha det ceriserosa!



Kram Betty

2009-11-25 @ 20:15:18
Postat av: Tova

Åhh, hoppas det inte är försent!!

Skulle vilja ha ett armband som en påminnelse om vår underbare son, vårt första barn.

Han ligger i magen just nu och är med mig vart jag än går. Men även efter födseln vill jag kunna bära med mig honom, som en påminnelse om det finaste i livet... ett litet mirakel som skapats av mig och min pojkvän. Så fantastiskt.



Skulle isåfall välja det petrolblå.

Kramar

2009-11-25 @ 20:27:44
URL: http://www.metrobloggen.se/trasslet
Postat av: Lena

Underbara, underbara, underbara!



Jag vill ha alla! Måste man välja ett?! ;D



Tack för att du fortsätter förgylla vår vardag m mode o inredning o låter oss drömma oss bort ibland! Ha en skön semester!



Kramar fr Lena

2009-11-25 @ 21:17:14
Postat av: Malin

Sista dagen att ha chans att vinna

Det halmstråt måste tas innan möjligheten försvinna

Jag håller mina tummar att den otroligt lyckliga blir jag

Det skulle verkligen förgylla denna dag!!!



Jag tror att jag önskar mig ett vitt

Men jag tar vad som helst, om det bilr mitt....



:-)

2009-11-25 @ 21:17:32
Postat av: Kristin

Hei!



Jeg vil vinne det turkise. Eller det lyseste grønne, eller det rosa? De er fine alle sammen så det spiller ingen rolle... Ikke har jeg kjærlighetssorg eller andre sorger - men har like lyst på armbånd :D



Flott blogg som jeg følger hver dag! Ser deg innimellom også... :)

2009-11-25 @ 21:48:55
Postat av: Jessica

Åh så fint armband! Jag vill gärna vara med och tävla! =) Om jag vinner så skulle jag gärna vilja vinna ett "Magenta/ceriserosa"!

Jag skulle vilja vinna för att jag älskar budskapet som armbandet ger och tycker att det var så fint! Skulle verkligen passa perfekt på mig och skulle vara så roligt att få bära ett sådant armband som ger en glädje, kärlek och hopp om saker! Jag skulle bli så glad om jag vann! Vore verligen en perfekt julklapp! =)



Har länkat till tävlingen i min blogg här: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/2009/november/vinn-armbandet-humanity-wrap-around-bracelet.html#comment



Hoppas på tur!

/Jessica

2009-11-25 @ 22:56:31
URL: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/
Postat av: Cilla

Jag skulle vilja ge ett teal/petrolblått Humanity Wrap-around armband till min bästa vän därför att det känns så mycket hon! Min vän har gjort det mesta från att jobba som volontär på barnhem till att studera global ekonomi. Nu läser hon till läkare och jag skulle vilja ge henne det här armbandet för att hon är SÅ duktig! Och en underbar vän!=)

2009-11-25 @ 23:17:30
URL: http://favolosa.blogg.se/
Postat av: Anna

Skulle vara härligt med positivitet sittande på armen. Hoppas på att det smittar av sig både på mig själv och andra. Trevlig resa och tack för en lovely blogg Anna

2009-11-26 @ 17:40:51
Postat av: Pia

Hej

Vem venn??

Försöker kolla tillbaka bland inläggen men jag hittar inte något!



Kan ju hoppas att det var jag.... :-)

2009-12-05 @ 14:40:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91