Min fina tavla!


Jag är så glad över att jag har den här tavlan! :-) Konstnären heter Lisa Rinnevou.

Phuket kl.11.35, söndag förmiddag, kanon väder!

Som jag skrev igår så ska jag visa några tavlor idag! för är det inte på söndagar som många gallerier brukar har öppet?   Men idag slipper du gå ut, du kan krypa upp i soffan med pc´n och gå på konstutställning här på "Gizmolinas" istället. Hur bekvämt är inte det? ;-)

Jag har två favorit konstnärer, båda är unga tjejer och båda mixar härliga texter med vackra motiv och det älskar jag för jag tycker om när tavlorna "säger något" :-)

Den ena av dessa tjejer heter Lisa Rinnevou och den här rosa tavlan är ett av hennes verk. Jag har flera tavlor av henne (bl.a. de 2 ni sett på bildern från vårt vardagsrum hemma i Oslo) och den här rosa är min favorit tavla. Jag tycker att den är SÅ fin! :-)  Alla mina Lisa tavlor har jag köpt i Luleå (min hemstad), de säljs faktiskt bara där + på "Södra Galleriet" i Stockholm.

Vi kom precis upp från poolen och nu somnade hjärtat medan jag skrev det här inlägget. Perfekt tajming! för sen, när hon vaknar,  ska vi på "tur"! :-)

Kommentarer
Postat av: Starmama

Bara en liten sak ;-) Jag tror att hon heter Lisa Rinnevuo och inte Rinnevou... för heter hon Rinnevuo så har hon ett finskt efternamn :-)

Postat av: Sara - Dagens Positiva

Vilken underbar tavla! :)

2008-04-27 @ 10:24:41
URL: http://dagenspositivaste.blogspot.com
Postat av: Susie Kate Mela

de var fina. Hur köper man dom?

2008-04-27 @ 11:43:03
URL: http://candykate.se
Postat av: Lissan

Jag ÄLSKAR Lisas tavlor!!

2008-04-28 @ 09:46:25
URL: http://lisselissans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91