Mitt allt!

168397-110

Idag när jag busade med mitt hjärta höll hon på att skratta ihjäl sig, hon skrattade så härligt och så mycket att jag fick tårar i mina ögon... Helt UNDERBART!!!!!! :-)

Det är sånna gånger man förstår det man läst ..... att man får helt annat känsloförråd när man blir mamma...!

Hon är bara den sötaste och snällaste min lilla darling! Nu har hon varit med på inköp 2 dagar och hon är bara en ÄNGEL!! Hon sitter stilla i mitt knä och skrattar och leker med en liten figur och följer noga med när plagg efter plagg visas fram... helt fantastiskt!

Nu sover hon gott och jag ska passa på att fixa till mig för kl. 13 ska vi på "baby lunch". Ska bli jätte mysigt för nu är Johanna inne i en period då hon bara ÄLSKAR andra barn. Hon skrattar till dem och vill ta på dem och jag ser hur hon njuter! :-)

Upptäckte häromdagen att hon håller på att få 2 framtänder nere... idag har den ena av dem stuckit fram lite mer.. spännande! Måste bara passa på att skynda till fotografen för jag vill så gärna ha baby bilder före hon har tänder... måste skynda och boka!

Sen måste vi ju boka dop också ... också är det väl hög tid att skicka iväg tack-kort och sätta in annons under "födda" i lokal tidningen i Luleå... Hmm... så mycket som ska göras... så lite tid... ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91