Julaftonsmorgon..

168397-2236

På julaftonsmorgonen fick Johanna välja ett paket under granen och det tog bara 1 sek så hade hon öppnar den här söta Hello Kitty boxen :-)

I den låg det några söta Hello Kitty saker som ni snart får se på en egen bild.. Men vet ni - vi har faktiskt inte öppnat alla julklappar ännu. Dagen igår bara "försvann" för oss så vi väljer att öppna alla klappar i lugn & ro i kväll istället och det känns faktiskt lite mysigt att dra ut lite på glädjen. Så i kväll ska vi ha en "mini julafton" hemma :-)

Oj, nu vaknar Johanna här

Kommentarer
Postat av: Angel

så söt hon är och vilka underbara paket,vi ska fira vår andra julafton i dag med släktens småtjejer hadem na haft såna fina boxar med hello Kitty hade d vart super,åh vill till Thailand *s*

Postat av: Elin

Hej! Har läst din blogg ett tag, och har sett att du varit i Thailand ett antal gånger. Jag och min familj ska dit nästa år, och har funderat på Koh Samui, men tydligen ska det vara regnperiod där i oktober/november då vi tänkt åka. Jag undrar om du har några tips på bra ställen i Thailand där det ännu inte är så extremt turistigt ännu.. Ett lagomt fartfullt, fint ställe helt enkelt. Har du några tips, lämna gärna en kommentar i min blogg då :)

2007-12-27 @ 23:36:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91