Tävling: Vinn biljetter till finalen i Melodifestivalen!



Mina kära bloggvänner!

För en melodifestivalenälskare som mig så är det en ära och helt FANTASTISKT kul att få bjuda er på en tävling där vinsten är 2st biljetter till den stora FINALEN i Globen (Stockholm) på lördag (13/3).


I Globen ser vi alla 3 programledare tillsammans igen.

För att vara med i tävlingen gör du följande: ♥


 
Skriv en motivering om varför just DU ska få gå på finalen i Melodifestivalen och lägg upp motiveringen på din blogg i ett nytt inlägg.


 
Länka till denna tävling (
http://gizmolinas.blogg.se/2010/march/tavling-vinn-biljetter-till-finalen-i-melodi.html) och till Svenska Spel Schlager-Bingo (<a href=”https://svenskaspel.se/p4.aspx?pageid=30”>Svenska Spel Schlager-Bingo</a>) i inlägget där du berättar om att du är med i tävlingen.


 
Lämna en kommentar (kopia på din motivering)i detta inlägg tillsammans med din bloggadress + e-postadress så jag vet att du är med och tävlar och kan kontakta dig.


Tävlingen pågår t.o.m. torsdag 11:e mars och vinnaren med bäst motivering utses av mig + en representant från Svenska Spel fredagen den 12:e mars.

Kram & Lycka till !

P.S Jag kommer själv att gå på finalen på lördag så hoppas vi ses i Globen!


Kommentarer
Postat av: Therese

Då jag är en äkta schlagerfantast som älskar allt som har med schlager att göra så vore det otroligt roligt att få se melodifestivalen live! Jag skulle ta med min kära mamma, världens bästa, som älskar melodifestivalen mer än mig, och är helt kär i måns Zelmerlöv. Nu håller jag tummarna!

2010-03-08 @ 16:55:22
Postat av: Lotta09

Hej!

Måste man ha en blogg för att vara med i tävlingen?



Jag skulle bli så himla glad att få vinna biljetter till finalen, eftersom jag har varit en schlagerfantast sedan jag var 7 år och satt då och spelade in festivalen med mick och bandspelare...Idag skulle jag behöva en glädjekick då jag just separerat från min man sedan 10 år och tycker livet går i moll. Jag skulle bli så glad över att få gå på detta!

2010-03-08 @ 21:20:52
Postat av: FLOOSAN

Va synd att det är så kort varsel. Då vet man inte om man ska ta ledig eller inte. Jobbar helger. Annars hade jag gärna tävlat har en dotter som älskar melodifestivalen. Hon har dansat i 4 år nu och älskar att showa. Hon är helt insatt i melodifestivalen trots att hon bara är 7 år. Hade vart häftigt för henne att se globen och allt live.Hoppas ni får en fantastisk kväll!

Postat av: Anna - Perlamamman

I mina yngre dagar har jag har mimat till både Carola & Pernilla,

dansat framför spegeln, kunde inte stå stilla!

Jag fyller år på måndag och hade gärna varit i Globen och firat min stora dag,

med musik, glitter, glamour, paljetter och drag!

Jag har varit din blogg trogen i flera år,

hoppas hoppas en trogen bloggis biljetterna "får" :-)



MVH Anna i Sthlm

http://perlamamman.blogg.se/2010/march/en-drom-melodifestivalen-2010.html

2010-03-08 @ 22:30:46
URL: http://perlamamman.blogg.se/
Postat av: Tina Gustafsson

Min motivering varför just jag skall vinna;



Sedan 1983 då Carola Häggkvist vann den svenska uttagningen med låten Främling med 88 p av 88 möjliga har jag varit ett hängivet fan av både melodifestivalen och Eurovision Song Contest.



Förra året införde jag och min man Soffparty till varje delfinal och vi fortsatte den nya traditionen även i år. Soffparty innebär att vi varannan gång fixar något gott att äta samtidigt som vi tittar på melodifestivalen. Det är väldigt mysigt måste jag säga! :-)



Det skulle nu vara roligt att få uppleva finalen live med Glitter & Glamour och allt vad det innebär samt ett glas champagne för det hör ju till vid sådana här festliga tillfällen :-)



/Tina



http://tinasanteckningar.blogspot.com/2010/03/jag-tavlar-om-biljetter.html

2010-03-09 @ 11:47:47
URL: http://tinasanteckningar.blogspot.com/
Postat av: Sara

Sara heter jag, har ingen blogg men vill gärna vara med och tävla ändå. Min enkla motivering är att jag inte sett delfinalerna pga jobb så det hade varit toppen att få se de bästa bidragen samlade i Globen på lördag och vila ögonen på Erik Saade, Ola o Peter Jöback samtidigt ;), därför vill jag vinna!

2010-03-10 @ 20:36:35
Postat av: Linnéa

Here it goes!



Rutor i all ära. Man kan till exempel spela bingo i dom och det är praktiskt att se saker i rutan ibland. Men jag vägrar gå med på att schlager gör sig bäst i en liten fyrkantig låda. Melodifestivalen är gala, glitter och glamour! Rosa och silver och guldströssel! Ola och Salem och Pernilla på samma gång, som en god godis man vill äta och ha kvar samtidigt! Globen är rund och inte fyrkantig, schlager är runt och inte fyrkantigt. Jag vill helt enkelt väldigt gärna vara i Globen på lördag, det är ju be there or be square så att säga :-)

Postat av: Emma

Självklart vill jag vara med och tävla =)



Min motivering:



En MAMMA + PAPPA kväll med Melodifestivalen "live" skulle vara FAB! Jag har ju varje år suttit bänkad framför denna tillställning, så att få barnvakt denna kväll, uppleva UNDERBAR musik och umgås med kära skulle vara underbart! Vi är MÅNGA föräldrar som gör ett fantastiskt jobb där ute. Som sätter löneutveckling, fancy resor och party åt sidan för våra små/stora mirakel. Vi belönas istället med kärlek, kladdiga små fingrar och en gränslös kärlek som är minst lika fantastiskt som allt det andra tidigare var.



MEN - ibland bör även vi försöka unna oss egentid för att orka vara dessa fantastiska föräldrar. Så jag tycker alla ni med små/stora barn också tar chansen att tävla! Idag är sista dagen, så kika in på Gizmolinas blogg (http://gizmolinas.blogg.se/2010/march/tavling-vinn-biljetter-till-finalen-i-melodi.html och lämna en kommentar!



Kram!

2010-03-11 @ 10:23:33
URL: http://firstladies.blogg.se/
Postat av: Eva

Jag vill gärna delta i denna tävling, men inte för mig, utan för min fantastiska dotter och hennes sambo. Emma har alltid varit en riktig fighter, även om det inte syns på henne. Hon har genomgått massor, och alltid försöker hon leta fram det positiva i allt, hur tungt det än är. Hon och hennes sambo har haft en jobbig vinter med flytt m.m. men trots detta har dom hela tiden funnits där för sina mammor och sina syskon. När det kändes som om livet skulle rasa för mig, så bjöd hon och hennes bror upp mig för ge mig lite kärlek och distans till problemen. Genom sin blogg så uppmuntrar hon andra varje dag genom sin positiva livssyn, hon är precis likadan i verkliga livet. Finns där alltid för alla. I alla år har hon suttit som limmad framför melodifestivalen... utom en lördag under flytten då tv´n inte fungerade.

Dessa två fantastiska småbarnsföräldrar, borde verkligen få chansen att komma iväg och få se detta otroliga, Live.

2010-03-11 @ 12:13:07
URL: http://firstaid.blogg.se/
Postat av: Jossan

Åh, biljetterna vill jag vinna!

Men dom är i så fall inte till mig utan till min schlagertokiga vän Anna som verkligen skulle uppskatta att få gå.

När vi var små kunde hon redan dagen efter sändning ALLA bidrag. Inte bara från svenska melodifestivalen utan eurovisionschlagerfestivalens alla bidrag.

Själv har jag aldrig gillat melodifestivalen så jag hoppas min vän får gå, hon förtjänar det som få!

2010-03-11 @ 16:49:13
URL: http://smaochstoraaventyr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91