Kvälls-rapport & interiörtips.


Jag stylade Johannas rum som "baby-rum" till en fotografering för ca 1,5 år sedan och då såg det ut så här. Moseskorgen är mitt bästa tips till er som väntar smått och det ar en god idé att ha en skön fåtölj till amning i närheten av skattens säng.

Johanna har varit på ett strålande humör i kväll men så fort jag har närmat mig kontoret för att blogga så har hon inte gillat läget... (vi är home-alone).  Men nu sover hjärtat sött så nu kan jag blogga i lugn och ro. Härligt!

Hoppas att du har haft en riktigt BRA dag?!


Kommentarer
Postat av: Åsa

Du är ju så duktig på inredning så man blir ju knäpp :) Vill ju bara shoppa :) Själv skulle jag byta gardiner i köket men orkade inte stryka dom så nu hänger dom ute i hopp om att dom blir raka av jordens dragnigskraft :)

Ha en underbar kväll!

2010-06-30 @ 22:00:47
Postat av: gingi

Det er jo nettopp det som er bra med ditt interiør-øye, du plukker ut god design OG ser gode funksjonelle løsninger. Som f.eks å ha en amme-stol i nærheten av sengen. Og at du ikke "kjøper" alt, men kan plukke ut det som er bra i et rom uten å måtte like alt. F.eks at du viser bilder av en hytte som kanskje ikke er 100% din stil, men likevel ser at selve bildene er så gode. Takk for all inspirasjon! gingi

2010-06-30 @ 22:00:59
Postat av: a

Hej hej, haft en bra dag ? :)

Postat av: Lotta, mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip

Håller med tidigare skribenter! Ditt öga för inredning är fantastisk och man blir lika glad varje gång man kikar in här (vilket är flera gånger om dagen). Hoppas att du får en härlig kväll. KRAM Lotta

2010-06-30 @ 22:25:46
URL: http://lottasworld.blogg.se/
Postat av: Kristine

Å så fint:D Her vilvelalle prinsesser bo:D Jeg hadde også ammestol på barnerommet,veldig nyttig og kjekt. FLott stol Interiør er kjekt!! HAr lyst på PIP sin rosa tapet med pip til min jente,lurer på å lage sengegavl med den på - den er iallefall nydelig. Det er så kjekt når du visr interiørbilder, stor inspirasjon. Klem Kristine og takk for flott blogg som leses daglig.

2010-06-30 @ 23:36:18
Postat av: Maja

Hei!

Nydelig pikerom. Dine interiørtips inspirerer. Hvor kan man få tak i sengehimmelen?? jeg trenger en slik asap;-) Ha en fin dag! M.

2010-07-01 @ 07:48:07
Postat av: Jennifer

Fantastiskt så fint, å det ska bli så underbart roligt att få flytta och kunna inreda om på nytt med nya ideer!

2010-07-01 @ 09:48:26
URL: http://mammasfotspar.blogg.se/
Postat av: Kari Ligaard

Fantastisk interiør. Man må jo bare elsker dette selv om man ikke kjenner at det rister i eggstokkene..



Ha en strålende dag!

2010-07-01 @ 11:03:23
URL: http://www.frkligaard.blogspot.com
Postat av: Bella

Hej

Brukar aldrig vara inne och läsa din blogg är faktiskt första gången o måste säga att du e jätte duktig på att inreda..jag ska ha en flicka nu o vill inreda barnrummet o självklart härma dig =)

Nu undrar jag var kan man få tag på dessa fina tapeter ? vore jätte tacksam för svar mvh Bella

2010-08-18 @ 13:14:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91