Poolbad & a walk on the beach.


A walk on the beach.

Phuket Mom Tri´s Villa Royale söndag kl.22.00.  

Idag har Phuket bjudit på massor av regn men vi njuter av att vara på vår lyxiga lilla mini-semester så det gör ingenting att vädret inte är det bästa (eftersom vi varit i Thailand den här tiden på året tidigare så är det ingen surprice att monsunen ankommit..). Vi har kunnat mysa vid poolen från runt kl. 11 till ca 14 (då var det mest uppehåll) och vi fick till en liten strandprommis  också innan vi  lunchade  (maten är underbar här).


...och jag som trodde att det var jag som älskar handväskor?  ;)

Då vi satte oss för att äta kunde vi se regnet komma in över havet  och sedan regnade det resten av dagen så då gick vi hem och chillade. Johanna sov nap och jag låg ute på terrassen och koste mig och blickade ut över havet... det har gått galet stora vågor idag och det är så fascinerande att se...

  
Det vackra hotellet ligger högt uppe på en udde mellan Kata Beach och Kata Noi Beach.J tyckte att det var jättekul med vattenfallen och hon vill bada h e l a tiden.


Jag älskar att hotellet ligger så högt upp = jag har en amazing utsikt från min solstol.
Vi gick en strandprommis för att köpa glass och så här folktom har jag aldrig sett Kata Noi Beach förut...


...t.o.m. killen som hyr solstolar + har en liten "bar/kiosk" hade packat ihop sina parasoll.

Hoppas att du också har en fantastisk dag?! Nu ska jag avsluta helgen med dvd, och om jag lyckas hålla mig vaken så ses vi igen lite senare ;)
Kommentarer
Postat av: Lena Helmersson

Hej fina,

Vilka fina bilder du bjuder på. Det är otroligt att se Kata Noi så folktom och havet är mäktigt vackert. Finns inget som är så rogivande och avstressande som att se havet.... Naturen är magisk ibland. Vad härligt att se er tillsammans - fina ni är och vilka härliga band och gemensamma minnen ni skapar. Mor & dotter - det är nog en pappa där hemma som är stolt över er och läääängtar massor efter sina tjejer i livet!

Njut av stunden och sov gott.

// Lena i Uppsala

2010-06-06 @ 19:47:53
Postat av: Jenny

Hej. Ni är så fina! Jag blir verkligen glad av att läsa om er så här en regnig måndag morgon. ha det fortsatt skönt och roligt!!

2010-06-07 @ 08:06:12
Postat av: Emilié

Härliga bilder! Är lite nyfiken, men har så mkt ur din blogg att ta igen - har ni flyttat till Thailand? Ni verka vara där mest hela tiden :) Ha en fortsatt trevlig dag!

Postat av: Hanna

Vad härligt det ser ut:)

2010-06-07 @ 17:06:23
URL: http://varatpyre.blogg.se/
Postat av: Amanda :)

Jag har varit i Thailand 3 ggr och när jag ser domhär bilderna så märker jag att ni är/var på samma stran och samma hotell som vi , Det blir som flashbacks att se på bilderna :)

Jag ser att ni inte har haft så bra väder :(

2010-06-12 @ 13:07:29
URL: http://almanddaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91