Hello torsdag & change of JIG plans.


Dagens tänkvärda.

Phuket torsdag kl.14.00. Sol & moln, +33 i skuggan.

Hej mina fina vänner!

Idag startade dagen med att J väckte mig runt 08.30 och ca 1 time senare knackade det på dörren. Det var de som leverade mina nya växter till terrassen igår som kom för att fylla på med jord etc. Jag älskar den typen av service här nere i Thailand.... det att de kommer hem och tar bort gamla blomster / planterar nya och städar bort allt. Hur bekvämt som helst och en lyx för mig som inte är så glad i att göra sånt själv :)


På den här pack-mopeden levererades våra växter :) Jag har köpt blomster av den här söta damen i ett par år. Hennes butik ligger nära rondellen här i Chalong.

Nu sitter vi på terrassen efter pool-häng och god lunch i restaurangen. Johanna sitter vid min sida och målar gipsfigurer, en present hon fått av sin söta venn Dao också lyssnar vi på den 
HÄR låten som matchar palmerna och miljön här nere perfekt...


Igår kväll blev vi bjudna på en riktigt god & trevlig middag av snällaste Roar (vår granne/nabo) på Wine Connection. Jag hade på mig klänning från The garden collection hos H&M och Johanna luftade sin nya väska till sin klänning från Zara. Och ja, var lika varmt som mitt ansikte ser ut ;)

Jag kom föresten på att jag inte berättat om vad som hänt med JIG? Planen var att jag + Johanna skulle vara själva i Thailand i 4 veckor, sedan skulle JIG komma ner till oss och vi skulle vara här tillsammans i 3 veckor. Men - så hände det saker som gjorde att planen förändrades. JIG jobbar som daglig leder (VD) för ett företag som gjort ett stort uppköp som offentliggjordes dagen innan han skulle resa och det bidrog till mycket PR etc som gjorde att det inte var läge att resa bort. Så - han blev hemma och vi tar en familje-semester senare i sommar istället.


Detta är SÅ Johanna. Hon lägger ut små kort (i detta fall ett Dora pussel) också lägger hon små saker på, här är det Hello Kitty stämplar + gem. Jag är så glad över hennes kreativitet då vi är på middagar :)

Nu ska vi chilla vidare här på terrassen och sedan ska vi ut på tur! rättare sagt: shopping-tur :)

Happy torsdag sweeties!

♥ KrAmAr! ♥


Kommentarer
Postat av: Mimmi

Tråkigt för er att det inte blev den planerade familjesemestern nu. Men det verkar ju vara en positiv orsak till att det inte blev så det kanske

inte känns riktigt hårt! Och ni två tjejer har ju underbart!

2010-06-03 @ 11:05:29
Postat av: Anna

Alltid trist när saker och ting ändras så, men se det positivt, det blir en riktig girl-vacation =) Och så har ni ju en familjesemester att se fram emot =) JIG är ett häftigt namn, har inte alls med det att göra men det hade vart kul att veta om det är hans riktiga namn eller förkortning av något? Misstänker det sistnämnda =)



Ha en fortsatt trevlig semester och tack för en bra blogg =)

2010-06-03 @ 17:36:20
Postat av: AnnaStina / Miss.Gizmolina

Mimmi-

Ja, det händer spännande saker på företaget han jobbar på och vi kul semester-planer framför oss i sommar så slutet gott allting gott ;) Nu ska jag och Johanna njuta vår girlie-semester till max sista dagarna. Kram! :)



Anna-

Tack för fina ord! :) Ja, precis som jag skrev i kommentaren ovanför så har vi en super mysig tjej-semester (lyx med så mycket quality time!) också blir det kul familje semester senare i sommar :) Mr.JIG och Mr.BIG... ;) Precis som du gissar så är det en förkortning av hans riktiga namn . Kram! :)

Postat av: BlondinBellas *****

vad snygg och brun du är

ha en underbar dag

2010-06-03 @ 17:47:58
URL: http://toppenfem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91