Strålande sol, kramkalas & brunch.


Dagens girls idag runt kl.13: Min klänning kommer från
Deeday, skor Zara och solbriller Gucci. Johannas hårspänne från Prinsessefin, topp från American Outfitters hos Soup Store, kjol från Room Seven hos Zimba, skor H&M och väskan är shoppad i Phuket. Ballongerna är köpta hos BalloonCompany.

Detta har verkligen varit en härlig dag! Vi startade med att åka och besöka farmor och sen åkte vi raka vägen hem till våra kära vänner K & Co och där fick vi äntligen träffa sötaste lilla M som kom till världen då vi var i Thailand. Alltså jag glömmer hur s m å babys är...det var nästan så att jag inte vågade hålla henne...

Varsågoda, här får ni vår söndag i bilder:

 
Idag runt kl.09.30. En stolt Johanna visar fram sitt nybyggda torn. Detta är föresen hennes favorit outfit, hon tar på sig den helt själv ;)  (uppmärksammade läsare noterar kanske den nya mattan? den kommer från Himla).


Bling, bling! Så här trippar Johanna runt hemma på dagarna, med flera fina ringar (de kommer från butiken Alma Lukke) och armband. Och dagen till ära så provar hon mitt nyaste Humanity armband, i läcker "hubba-bubba-rosa" som nyligen kommit in hos Creative Lounge. I love it ! :)


Kramkalas med farmor.

Efter att vi besökt farmor så var vi bjudna på brunch hemma hos K & Co. Vi bjöds på riktigt god mat och hade en underbar eftermiddag hemma hos dem. Barnen lekte ute på gården i lekstugan och vi mamas njöt girltalk i solen. (Tusen TACK för en lovely brunch vänner!! Och Johanna tackar för gaven!)


Titta! jag har fått barn! Johanna gapar av chock: What? en lillasyster?! Nejdå, det är sötaste lilla M 4,5 veckor som vi fick äran att mysa med. Undrar föresten om jag någongång kommer att sitta så här med 2 egna kids? Ibland lockar det, ibland inte...


I loooove ballonger!! Dessa fina hade vi med oss till nyfödda M idag. Ett par av de rosa har texten It´s a girl. Min vän K´s andra dotter S hade hunnit fylla år då vi var bortresa så hon fick också en ballong med texten Happy Birthday Princess (den syns på försa bilden i inlägget).


Jag hann med ett klädbyte under dagen. Denna klänning kommer från The Garden Collection hos H&M.

När vi kom hem så fick jag hjälp av Johanna att plantera blommor ute på balkongen. Ligger lite efter med balkong-fixet eftersom vi drog till Thailand i slutet av april men nu är Dronning Ingrid på plats i alla balkonglådorna och en fin vaxduk ligger på bordet. Jag ska fota och visa er då allt är klart :)

Om en liten stund slår klockan måndag och jag ser fram emot en fin ny vecka!

 


Kommentarer
Postat av: Kristine

Flotte ballonger og koselig bilde av farmor og J.

Høres ut som dere har hatt en flott søndag. Heldige dere som har sommer og sol/varme.Vi på Vestlandet venter og venter:DD Nyt uken som kommer og takk for din skjønne og inspirerende blogg :DD KLEM Kristine :DD

2010-06-28 @ 00:05:46
Postat av: Miss.Gizmolina

Kristine-

Tusen tack för fina ord! :) Ja, detta var en flott söndag, vi har stor kost oss. Jag kryssar fingarna för att solen finner fram till er snart ! Önskar dig en strålande ny uke! Klem! :)

Postat av: STEPHANIE BERNSTEIN

Clean design :)

2010-06-28 @ 01:03:09
URL: http://stephaniebernsteins.blogg.se/
Postat av: ditte <3

fin blogg :-)

2010-06-28 @ 01:58:10
URL: http://hejpopcorn.blogg.se/
Postat av: Josefine

Vilken härlig dag ni hade igår!



GRATTIS K till nya lilla Prinsessan, livet är fantastiskt :)



KRAM

2010-06-28 @ 08:19:27
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Lotta, mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip

Åh vilka härliga foton. Vad mycket likhet det finns mellan farmor och J, så fina!

Tänk så fort man glömmer hur små barnen är när de kommer. Tycker fortfarande att min minsta är liten, men han är ju egentligen en stor liten kille på 1,5 år! Hoppas att ni får en underbar måndag och så ser jag framemot lite balkongbilder. Och du, uppmärksamma läsare ser även en cd-spelare på väggen bakom ;) KRAM på er

2010-06-28 @ 08:56:54
URL: http://lottasworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91