Hej onsdag!


Dagens tänkvärda.

Hello darlings!

Igår kväll slutade plötsligt internet att fungera så idag har jag dragit i kablar och tryckt på knappar och NU, för typ 2 min så startade det upp igen. Teknikens-under säger jag bara ! ;)

Jag såg att ni undrar vad jag tycker om Odd Molly´s höst-annons-kampanj? Jag tycker att modellen ser drogad ut på bilderna och jag får inte ihop det uttrycket med mysiga Odd Molly stilen. Helena Christensen var ett PERFEKT ansikte för märket, hon inspirerade och var en perfect match med kollektionen. Men - hon är inte så känd i USA, den marknad som Odd Molly jobbar sig in på sedan ca 1 år tillbaka, så de valde att gå för ett ungt ansikte som lockar nya kunder over there...


Jag s a k n a r ett smil här! ;) Bilden är från
Odd Molly´s a/w-10 kollektion.

Vet ni föresten vad jag gjorde igår? Jag tittade igenom  h e l a vår & sommar kollektionen från Odd Molly och jag säger bara en sak: I LOOOVE IT !!! Den kollektionen är mycket starkare än höstens så ni kan se fram emot en fantastisk s / s -11 tjejer ! :)

HAPPY onsdag! Sträck på dig och le mot världen!

♥ KrAmAr & kÄrLeK ♥


Kommentarer
Postat av: Johanna

Hon ser inte sådär jättemysig ut, haha (:

Postat av: madde

hon ser uttråkad ut!!!man blir inte sugen att handla kläderna!



ha en jättefin dag!!

2010-08-04 @ 11:53:43
URL: http://www.busprinsen.bloggagratis.se
Postat av: Mirva ♥

Nej, precis, man blir verkligen inte sugen på att handla Mollysar om de tycker att vi skall se ut som tjejen på deras kampanj!

2010-08-04 @ 12:05:51
Postat av: Viola

Håller totalt med dig ang modellen! Hon ser faktiskt inte riktigt frisk ut :(



Men gud så nyfiken jag blir på vår&sommaren. Jag totalt älskar din klädsmak så om du gillar nya vår&sommaren så låter det yummy!



Kram från Viola

2010-08-04 @ 12:21:19
URL: http://www.blavioler.blogspot.com/
Postat av: Anonym

hahaha! :)

2010-08-04 @ 13:21:55
URL: http://julib.blogg.se/
Postat av: Titti

Låter spännande med vår-sommar 2011, tycker sådär om hösten,lite för mörka färger o konstiga mönster. Men några plagg i spets gillar jag. håller med dig om modellen, kläderna syns knappt........

Har precis hämtat ett paket med REA-inköp från Lisen...en sjal och ett vitt linne-secrets tank ( att ha under Mrs Rogers beach dress-rouge oxå reafynd)Passar bra i Thailand dit vi reser på lördag.....Titti

2010-08-04 @ 14:00:55
Postat av: Angelica

Fin Blogg :)

2010-08-04 @ 16:11:03
URL: http://enfamiljehistoria.blogg.se/
Postat av: Lotta, mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip

Jag håller med, det ser väldigt blekt och färglöst ut, ingen värme, ingen utstrålning! Annars brukar jag gilla Helena bakom kameran, men det här imponerar inte på mig, tyvärr.

2010-08-04 @ 20:22:08
URL: http://lottasworld.blogg.se/
Postat av: susan

Jeg syns også at modellen ikke ser ut som en odd molly modell. Odd molly forbinder jeg med glede, farger og livslyst og det mangler denne modellen totalt.

Men jeg syns ikke at kolleksjonen var så fin heller, ble liksom for mye mønster, blonder og dystre farger. Var noen ting som jeg likte da, noen kjoler.

2010-08-04 @ 22:17:22
URL: http://susans-side.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91