Interiör & barnshopping i Luleå.


Butiken Mosaik har inte kläder i min stil  men jag älskar deras interiörsaker , här hittar du bl.a. den welcome skylt jag har i gången / hallen, vita stora träbokstaver och annat smått & gott. (de fina träskorna från Calou finns också här).

Igår gick jag och Johanna en butiksrunda för att se vad Luleå har att erbjuda av interiör & barnsaker/kläder och då hittade jag 2 nya smultronställen med fina presenter  & interiördetaljer:  butikerna Mosaik och Asko Möbelhus, och inne på butiken Mosaik  kom plötsligt en av de trevliga tjejerna som jobbar  fram till mig och sa "Vilken bra blogg du har !" :-)  Jag blev SÅ glad ! och det är så kul att få ett ansikte till er bloggläsare. 


Hur fin är inte denna nya serie från Mairo? Fem myror är fler än fyra elefanter är verkligen en "klassiker" ;-)  Du hittar sakerna hos Baby & Barn inne på AskoMöbelhus.

Jag hade ingen aning om att
AskoMöbelhus har en barnavdelning inne i butiken? Det var den rosa fina vespan och "Johannas säng" i skyltfönstret som lockade in mig i butiken och jag är så glad över att jag gick in för de hade jätte mycket fina saker !  Hit måste du ta en tur om du är på besök (eller bor) i Luleå och har barn eller ska köpa present till någon annans barn :-)

 
Mysig "butik i butiken" inne hos AskoMöbelhus på Kungsgatan. 26.

Oj, nu vaknade Johanna. Hon har sovit en kort nap i vagnen och jag har passat på att fixa några jobbsaker men nu ska jag göra mig klar så att vi kommer oss ut.  Luleå bjuder på både klarblå himmel och några moln idag och jag ser fram emot en skön dag ! :-)


Kommentarer
Postat av: Josefine

Mairo har så mycket fint, tror det blir just dessa boxar till Ludvigs rum så småningom!

Postat av: Sofia

Tack för din fina ord om min lilla butik!!

Hoppas att ni får en trevlig dag på stan.

2009-05-05 @ 12:33:51
URL: http://babyobarn.blogg.se/
Postat av: ♥ ♥ ♥ bambi bantar med cambridge just nu ♥ ♥ ♥

Åh, jättefina "fem myror"-prylar! Skulle jättegärna vilja ha till min lilla plutt!

2009-05-05 @ 19:48:00
URL: http://bambi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91