Nyvaken mamma här!


Vi hade sällskap av våra jätte trevliga grannar som hyr lägenhet här på resorten och som liksom oss har varit här sedan i december (men de har rest runt en lång period också). Här dricker vi GOD färskpressad apelsin juice med härliga Vivianne.

Phuket kl. 02.15, natt mot måndag.

Here we go again....  I kväll somnade jag då jag nattade Johanna för hon hade lite svårt att somna och ville helst bara titta på alla sina dvd´s samtidigt som hon var super tröttis. Men hon somnade sött till slut och jag härmade ;-)

Det var jätte kul att gå på marknaden igen och nu märkte vi hur mycket mindre turister det är i farten här i Phuket för det var gott om plats och riktigt behagligt att gå runt där i de smala shopping gångarna.  Vi var på den nattmarknad i Phuket Town som bara är på lördagar & söndagar från kl. 17-23 och eftersom detta är "thaiarnas egna marknad" så är det super bra priser.


Min lilla sötis fick en docka som både kan sjunga och krypa och den här blev helt klart en favorit direkt! Johanna höll den i handen heeela tiden efter att hon fått den. Men första timmen på marknaden så "vagn vägrade" hon så jag fick gå och bära på henne.. phu.. hon är inte direkt fjäderlätt längre ;-)

Jag fick med mig några "fynd" hem + att jag shoppade lite presenter. Ska fota och visa  imorgon för efter mina timmars sömn här så tillåter inte min frisyr någon fotografering ;-)

Hoppas att du har haft en perfekt helg och pingst! för idag fick jag veta att ni har haft pingst nu? Jag är helt borta på sånt här nere i värmen... lever i min egna lilla "Thailandsvärld" hihi :-)

Kram! ♥

Kommentarer
Postat av: Linda

Åh den marknaden va vi också på när vi va i thailand. Superbra marknad, men de va lite för svettigt för mig..

Cirka hur mycket prutar ni ner ett pris till? antar att ni lär va grymma prutare :)

Postat av: Sara

Hon är söt som en docka :)

2008-05-12 @ 08:41:02
URL: http://fabulousprincess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91