Härligt med fredag !


Johanna älskar att öppna sin julkalender men hon har lite svårt att förstå att man bara ska  öppna ETT paket varje dag ;-)

Jag ringde nyss till dagis och vips ! så var allt mitt dåliga samvete bortblåst för det visade sig nämligen att det bara var ett enda barn som varit där för att fira lucia på morgon . Ett av tio !  Nu firade de så klart tillsammans med de större barnen på den andra avdelning men ändå, det är ju liksom inte samma sak för Johannas kompisar går på hennes avdelning.

Så - plötsligt känns dagen mycket härligare ! :-) och Johanna hinner ju som sagt fira lucia många gånger i sitt liv .  Också tror jag att vi ska ta en tur till svenska kyrkan imorgon där det är luciafirande på eftermiddagen.

   
I dagens "lucka"  var det ett sött halsband med Mimmi på från H&M.

Nu leker hjärtat och jag försöker jobba så mycket jag kan innan hon kommer och drar mig i armen (det gör hon ofta så det blir korta stunder vid pc´n..) och nyss fick jag ett bud med en väska fylld av en  FANTASTISK vårkollektion från min danska favorit  Maileg . Oh my !  jag vill ha precis ALLT ! till Johanna  :-) Deras kaniner är bara de finaste !


Kommentarer
Postat av: Bella

Maileg er bare så fint. Hvorfor fikk du de tilsendt? Skal du selge det i din butikk? Ønsker deg en superfin dag :-)

2008-12-12 @ 14:06:32
Postat av: Anna

Åhhh Maileg va mysigt! Älskar deras saker =)

Postat av: Alessandra

haha känner igen det där.. Gjorde en paketkalender till min lillebror och han tycker det är lite jobbigt att bara öppna ett varje dag;)

2008-12-12 @ 16:54:27
URL: http://aless.webblogg.se/
Postat av: Ingunn Heimdal

Jeg jobber i barnehage, og jeg synes ikke du skal ha dårlig samvittighet nei. Slik tenker jeg også; at de skal jo oppleve Lucia SÅ utrolig mange ganger i løpet av sitt liv! Ikke ha dårlig samvittighet du. God helg!!! =)

2008-12-12 @ 19:26:37
Postat av: Liza

Åh, jag har gått o kärat ner mig i dessa kaniner men inte hittat dom någonstans, var finns de att köpa? Ha det bra!

2008-12-13 @ 15:35:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91