Modemässa i Cph, spring/summer -09.


Läckra färger i outfit från danska Rützou.

Jag får väl erkänna att jag saknar Modemässan....  Inte de stunder då jag myser med Johanna, men så fort jag ser en bild därifrån eller kastar ett öga på inbjudan som ligger brevid pc´n så påminns jag om alla läckra & inspirerande shower och alla vackra vårkläder som just nu förgyller 3 mässhallar i Cph.

Men vad är väl en bal på slottet... Och - jag ska ju till Modeveckan i Stockholm och gå på show till veckan ! :-)


För första gången så har ett av mina favorit märken, "Heartmade", haft egen visning på mässan. Bilden är tagen "backstage" och jag längtar till det dyker upp bilder från själva visningen. (uppdatering: hittade precis bilder från visningen och blev besviken... ska visa er imorgon!)


Modellerna på bilden ovanför har blivit stylade med detta "spray lack" som gör håret så där blankt och håller det på plats.  Snygg flaska!

Nu ska jag fixa iordning en tävling !

Uppdatering: mitt hjärta sover dåligt och Gucci är dålig i magen. What a night ;-) startar dagen med tävlingen imorgon. God natt alla underbara !


Kommentarer
Postat av: Irene

Tävling, Me like :)



Sov så sött och vakna pigg och glad det får vi alla gizmolina fans göra oxå.



KRAM

Postat av: Irene

By the way :)



Har länge funderat på namnet gizmolina, hur fann du det namnet på butiken? Berätta gärna!



KRAM igen.

2008-08-09 @ 01:04:06
URL: http://ireneblomqvist.blogg.se/
Postat av: ck

Här kommer en länk (nedan) där du kan samla massor av poäng utan att behöva handla något. Du får ut poängen i form av presentkort på Kicks.

Gå in genom länken här nere. Går det ej att öppna länken så kopiera den och klistra in i addressfältet sedan är det bara att trycka enter så är du inne.

Här kan du läsa hur enkelt du kan tjäna poäng och utan att handla samla ihop till presentkort. Det är inte helt fel eller hur.



http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=25102

2008-08-09 @ 01:48:51
Postat av: Mimmi

Gillar din blogg och den nivå och begränsningar du håller den på! Att du just det utelämnat mannen i ditt liv i bloggen, ingen uthämning av honom trots att man mellan rader läser att är lite besviken på att inte komma Cph!

Fortsätt så här och lycka till med dina framtida projekt.

2008-08-09 @ 07:32:43
Postat av: AnnaStina

Irene-

Du är så härlig, tack! :) Ang. Gizmolina namnet så har jag skrivit ett låångt inlägg om det som finns i bloggarkivet. Men helt kort: Min butik hette Gizmo & Co efter min perserkatt Gizmo. När jag blev gravid så kom jag plötsligt en dag på namnet Gizmolina och ville att Johanna skulle heta det men JIG sa nixpix ;) Så - den dagen då jag startade min blogg fick den heta Gizmolina istället! :) Önskar dig en happy lördag! :)





Mimmi-

Tack för ditt trevliga inlägg! :) Happy lördag! Kram! :)

2008-08-09 @ 08:06:41
Postat av: Linda

så vackert! :D

2008-08-10 @ 00:45:36
URL: http://justlinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91