Kom på..!


Kate Hudson och hennes söta 4-åring.

... att jag har några starpics att visa er innan jag säger god natt så
varsågoda ! :-)


Snygg bild på tvillingmamman Jennifer Lopez.

 
Pamela Anderson in the navy i Australien och känner ni igen han till höger?? Oh my hur han ser ut nuförtiden! Michael Jackson i kavaj och pyjamasbyxor.. och på fredag fyller han 50 år.

Har en känsla av att detta kanske inte blir kvällens sista inlägg.. vi får väl se.. ;-) 


Kommentarer
Postat av: Jessica

ler

Jag blir lika glad varje gång du uppdaterar,så har jag något nytt att läsa tills jag går hem från jobbet kl 2 i natt ;-))



Men du vilken hemsk bild på Michael Jackson,han är inte riktigt sig lik från "förr",när han stod på toppen av sin karriär.



Kram !

Postat av: AnnaStina

Jessica-

Å så bra att jag kan göra dig glad ! :) Du jobbar ju lika sent som jag alltid är uppe ;) Ja, visst är han olik sig Michael J ! jag höll faktiskt inte på att känna igen honom.. Önskar dig en trevlig natt på jobb ! Kram :)

2008-08-29 @ 00:20:39
Postat av: Lamilla

Åh, vad jag hoppas att du är vaken nu för jag behöver dig till att lugna mina nerver lite;). Det är såhär att imorgon ska jag på dejt och jag är nervös!Kan inte sova...blir galen! Var du också nervös när du skulle dejta? Några tips?:)

2008-08-29 @ 00:28:59
Postat av: History

Det är Michael Jackson, han slutar aldrig att förvåna oss. Men han är en underbar artist, hans musik är underbar oavsett hur än han lever.



Hare

2008-08-29 @ 01:20:44
URL: http://www.historysman.blogspot.com/
Postat av: AnnaStina

Lamilla-

Åååå så SPÄNNANDE med dejt !! :) Det hör till att vara nervös, så ska det vara, det är lite av charmen ;) Mitt bästa tips är att du tänker på att du är fantastiskt och den bästa han kan få. Lycka till ! och sov nu så gott. Kram ! :) P.S du måste lova att berätta hur det gick !





History-

Jag håller med dig ! Han är en underbar artist och jag älskar hans musik. Kram ! :)

2008-08-29 @ 01:26:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91