Dagen..

168397-483

Jag vågar nästan inte tro att det är sant.. men hjärtat somnade redan kl.20 i kväll!!!! :-) Men som sagt - jag tror det inte helt ännu... plötsligt kan hon vakna.. men ändå - det är SKÖNT att få kvällen för sig själv.! :-)

Vi gick ut och njöt solen alla 3 idag och hamnade - inte helt oväntat - på Odeon där vi åt jätte god lunch och bara slappade i sofforna med aviser... Och hjärtat lekte och åt smörgåsrån :-)

JIG är på jobb-möte i kväll så jag ska slappa i soffan nu med dagens tidningar och TV. Det är lite komiskt att Expressen har rubriken "Allt om Carolas alla män" och Aftonbladet har "Tilde de Paula & Runar Sögaard på Kärleksstigen" ;-) Det kan verkligen inte hända så mycket i världen just nu och det känns ju riktigt skönt! Jo - prinsessan Madeleien är i St.Tropez och Agneta Sjödin skriver om den stora kärleken, men förutom det verkar det vara lugnt....! ;-)

Elin & Tiger är föresten så söta på bilderna med sin nya baby :-) Och se på sid.28 i Aftonbladet Söndag - underbara socker söta bilder! jag ser min Johanna så om några år... ;-) Och till sist - visst är det crazy hur lik prins Joachim av Danmarks nya tjej Marie är Mary! De är ju KOPIOR av varandra!

Nog om "allt och alla" nu, dags att softa...! :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91