Prinsessans möte med Gucci!

168397-219

Det är först för ca ett par veckor sedan som prinsessan upptäckte Gucci! Tidigare har hon inte fått med sig honom alls.. trots flitiga försök från mig att få henne att se honom...

Men nu så kan hon skratta högt när hon ser honom och när jag tog bilden så var det faktiskt första gången hon försökte att ta på honom (utan min hjälp)! :-) KUL!!!!

Jag är övertygad om att det är BRA för barn att växa upp med djur för de ger så mycket kärlek och är så mysiga att ha omkring sig. Själv blir jag harmonisk av Gucci... han gör något med hela hemmet bara av att vara här bland oss.. Tyvärr får han ju inte så mycket kärlek som han förtjänar sedan sessan kom men jag ska försöka bli bättre på det nu då jag inte har butiken att tänka på.

Om någon undrar varför han heter Gucci? så är det för att jag ÄLSKAR Gucci! ;-)

Kommentarer
Postat av: Petter

Sååå SØTT!! :-)
Johanna og Gucci kommer til å bli gode venner! Gucci er en helt spesiell katt. Han kunne posere som en konge i en alder av 8 uker, og han er COOL på en måte svært få persere er.
Han passer vel ganske så bra inn i Kongehuset i Industrigata 32 a! :-)

2007-04-17 @ 23:04:11
Postat av: AnnaStina

Ja, Gucci är i en klass för sig :-) Han ligger på sin "tron" (=öppna spisen) på dagarna och tittar ner på oss andra... Han är min lilla älskling! :-)

2007-04-18 @ 06:09:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91