Kontroll..

168397-235
Mitt hjärta Ä L S K A R att tugga på fjärrkontroller och min mobiltelefon. Misstänker att hon är lite av ett kontroll freak... precis som sin mamma.. ;-)

Bilden är från hotellet vi bodde på i Stockholm må-ti. Vi bodde på Scandic Hotel Anglais mitt på Stureplan som är totalt nyrenoverat och som har blivit hur trendigt som helst. Jag kan verkligen rekommendera er alla att bo där om ni ska till den vackra huvudstaden :-)

Läget är perfekt - man är mitt på Stureplan - och det är trendy bar i lobbyn, bra restaurang och tydligen en suuuper COOL takterrass att dricka bubbel på soliga sommar kvällar.... (och dagar) Den öppnar visst snart så jag tror jag måste dit och bo strax igen ;-)

Idag har jag varit äkta houswive (men inte så desperate... ännu i alla fall ;-)) och lagat lax, citronsås och pressad potatis. Till det "dagens". Hur gott som helst! :-) Ibland överraskar jag faktiskt mig själv ;-)

Efter middagen badade jag och sessan, mysigt!!, och sen var hon jätte jätte trött då jag gav baby pluss så hon somnade före hon ätit upp...zzz... så hon sov före 20. Skönt för henne och skönt för mig som nu kan blogga, och mysa med alla mina blader.

Min e-mail har slutat fungera :-( så om ni har mejlat mig senaste veckan så har jag inte fått det :-( jag hoppas verkligen att den kommer att börja fungera igen.

Just nu LÄNGTAR jag till Thailand... ska bli helt LOVELY att komma dit och njuta sol och lata dagar.

Kommentarer
Postat av: josefine

Jag förstår att ni längtar!!
Vi har världens stökigaste hem men massa ny kärleksenergi har jag fått =) Så imorgon ses vi gärna! Ska jag ta Johanna när du ska bort? Vart ligger det? Smsa! Alltså vi an vara här men då får du blunda för lite dammtussar ;)
KRAM o jag önskar er en SKÖN natt med massa SÖMN!!

2007-04-25 @ 20:30:50
Postat av: Anonym

Anna-Stina
Så trevligt att få träffa dig o Johanna.
Nu har vi nåtts av din mycket personliga o så trevliga inbjudan till dophögtid av Johanna Alexandra
Klart vi kommer.
Ser fram mot en trevlig samvaro med Johanna, Jon-Inge o dig

Må gott (är de inte så man säger i Norge)

hälsar

Arnold o Inger

om nu inte Johan kommer sig för att svara så kommer även han - kanske tillsammans med Isabell???

2007-04-25 @ 20:38:57
Postat av: AnnaStina

Darling-
Dammtussar är vardagsmat hos oss, du anar inte hur stökigt VI har just nu... vår städerska är bortrest och det märks ;-) Stället jag ska till kl.13 ligger vid Majorstukrysset så det är nära. Super super snällt av dig att erbjuda dig att ha Johanna då!! Men jag tror hon kommer sova..?.. Jag kan väl höra av mig närmare? Njut dagen!
Kram! :-)

Pappa -
Vad KUL att du skriver inlägg!!! :-) Blir jätte glad! Så roligt att du tyckte om inbjudan och vi ser fram emot att se er här i Oslo! :-) Nu ska jag ta tag i dagen här, Johanna är morgontrött... somnar nog om snart..
Kram! :-)

2007-04-26 @ 06:56:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91