Rabatt erbjudande på julkort!


Det här är ett av mina favorit kort hos
Print with wings och det finns sååå många fina att välja mellan! (du väljer så klart själv foton, detta är bara ett exempel).

Tiden flyger fram och redan om en vecka är det november (!) vilket betyder att det börjar bli dags att planera årets julkort. I alla fall om man vill få dem i god tid och till ett bättre pris :)

Nettbutiken Prints with wings ger dig -10% rabatt om du beställer dina julkort senast den 7:e november. De har över 200 kort att välja mellan och det är bus-enkelt att personifiera korten (du klistrar själv in önskade bilder och vips! så kan du se hur kortet kommer att se ut). Beställ även matchande kuvert och avsändaradressetiketter så blir det en riktigt fin helhet.


Här är ett till fint kort. Det finns som sagt över 200 olika att välja mellan...

Uppge rabattkod JUL2010 i varukorgen för att erhålla rabatten.
Erbjudandet gäller julkort samt tillhörande kuvert och etiketter.

Jag brukar oftast vänta in i det sista med att fixa julkorten men i år ska jag försöka skärpa till mig och vara ute i god tid... vi får väl se hur det går ;)


Kommentarer
Postat av: fru Svensson

Så roligt med personliga julkort.

Kan tro att det blir svårt för dig att välja bilder så många fina kort som du tagit under året som gått.

Lycka till med jobbet. Kram :)

2010-10-25 @ 22:15:43
Postat av: gingi

Dette var fristende, ser at dette er en svensk nett-butikk, betyr det at man betaler toll og moms hvis kortene koster mer enn 200 nok?

2010-10-25 @ 23:06:41
Postat av: Miss.Gizmolina

Fru.Svensson-

Ha, ha ja, jag har några att välja mellan ;) Hoppas vi ses i Phuket snart! Vi funderar på att resa ner i mitten av dec.... Sköt om dig och hälsa! Kram! :)



gingi-

Det vet jag faktiskt inte? tror du slipper extra kostander! men - tag kontakt med prints with wings och checka! Du finner kontaktuppgifter på nettsidan. Lycka till ! Klem ! :)

Postat av: Anonym

Åh, vilket copy cat av Petrified in Pink! Alltså, upplägg av hemsida, fåglarna, färgerna, stilen. Även korten med vimplar och sånt som Petra har kört med länge.ALLT. Skrattretande. Jättekul att det kommer fler sådana här sidor för oftast är kort i vanliga kortbutiker rätt tråkliga, tycker bara det är trist att man inte kommer på något EGET! Gizmolina kallar det säkert att "inspireras" men jag tycker det är kopiering.

2010-10-26 @ 09:38:30
Postat av: Moncler Online

Du har så otroligt häftig stil! Den sådana här sidor för oftast är kort i vanliga kortbutiker rätt tråkliga, tycker bara det är trist att man inte kommer på något EGET! Gizmolina kallar det säkert att "inspireras" men jag tycker det är

2012-02-09 @ 03:54:21
URL: http://www.moncleroutletonline-it.com
Postat av: Moncler Outlet

sånt som Petra har kört med länge.ALLT. Skrattretande. Jättekul att det kommer fler sådana här sidor för oftast är kort i vanliga kortbutiker rätt tråkliga, tycker bara det är trist att man

2012-02-09 @ 03:56:20
URL: http://www.moncleroutlets-mall.com
Postat av: Tiffany & Co Outlet

Petrified in Pink! Alltså, upplägg av hemsida, fåglarna, färgerna, stilen. Även korten med vimplar och sånt som Petra har kört med länge.ALLT. Skrattretande. Jättekul att det kommer fler sådana här sidor för oftast är kort i vanliga kortbutiker rätt tråkliga, tycker bara det är trist

2012-02-09 @ 03:57:18
URL: http://www.tiffany-outlet-usa.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91