Tävling: Vinn klänning från The Rose Collection hos Kapp Ahl.




Ett par favoriter ur The Rose Collection.

Mina kära bloggläsare!

Den 3:e maj (på måndag) lanserar
Kapp Ahl en kollektion bestående av ljuvliga klänningar/kjoler som de kallar The Rose Collection. (Kollektionen är framtagen som en hyllning till Kronprinsessan Victorias bröllop i sommar)

VINN VALFRI KLÄNNING UR THE ROSE COLLECTION

För att vara med i tävlingen så skriver du en kommentar till mig och berättar om ett tillfälle då du kommer att använda kjolen / klänningen om du vinner. Den här gången utser vi 1 st vinnare från Sverige och 1 st från Norge och tävlingen pågår t.o.m. den 2:a maj kl. 24.00.

Kram & Lycka Till ! ♥  


Kommentarer
Postat av: Nana

Åh en sådan kul tävling, jag skulle använda min klänning den dag då jag ska på examens middag :) Efter 6 års plugg är det äntligen dax för examen och det vore så kul och bära en klänning från denna kollektion.



Hoppas på vinst :)

Postat av: Pernilla

Hej

Som en härlig hyllning till mig själv ska jag ha på mig en riktig kvinlig klänning på min 40!!!!års fest! Varför inte någon av de två fantastiskt fina som du visar upp! Det skulle förgylla min och förhoppningsvis mina gästers! dag! Kram! Pernilla

2010-05-01 @ 11:49:38
Postat av: Anna

Åh vilka fina! Jag skulle använda den i sommar på min kompis bröllop, Jag fick barn för fyra månader sen och har 8 kilo kvar som ska bort innan bröllopet, skulle vara underbart att får fira i denna klänning.

2010-05-01 @ 11:49:42
Postat av: Bea

Hej!



Jätterolig tävling. Du har en sådan fantastisk blogg! Fina och mysig med många tips.

Jag drömmer om att vinna din tävling. Om jag skulle äga någon av de fina klänningarna (jag har sett de i affär..de är så fina!) skulle det vara så roligt! Jag skulle ha på mig klänningen om 1 månad när jag och min sambo är i Rom på en efterlängtad semester. Jag är nyutbildad sjuksköterska och arbetar med psykiskt sjuka. Jag och min sambo arbetar 6 dagar i veckan så semestern i Rom ska bli fantastisk. Den skulle bli ännu mer fantastisk om jag fick gå ut en kväll i Rom med en vacker klänning..



Jag har tyvärr ingen blogg!

Ha det så bra. Kram Bea

2010-05-01 @ 11:52:26
Postat av: sara

her sitter man å vantar att de ska bli den 3 mai så man kan springa till kappahl å kjøpe den vita långa klänningen du håller i..så presentera du denna tavling:) en bedre start på lørdagen kan man ju inte ha! klänningen ska ja ha på ett brøllop i sommar då min beste vennine gifter seg:)...krysser fingrerna at jeg vinner denne gang...kram fra ett regning oslo



2010-05-01 @ 11:56:43
Postat av: monya

Hej.



Jag vill jätte gärna vara med och tävla. Min svägerskas dotter gifter sig den 18 juli i Tunisien och en klänning ur the rose collection skulle sitta perfekt på detta bröllop. Jag bor i Tunisien med man och mina 3 små barn och utbudet på kläder här är tyvärr inget att hurra för. Men min mamma kommer ner till mig i början av juni och kan då ta med sig klänningen till mig, om man måste välja en själv så kan hon göra det åt mig (vi har samma smak och med internet så kan hon bara skicka bilder på klänningarna så kan jag välja själv).

Åhh skulla vara underbart att ha på sig något som ingen annan har här.



Tack för chansen och ha en fortsatt underbar semester!!!!



HA det fint - monya

2010-05-01 @ 11:59:07
Postat av: Anonym

Varför har du alltid Kappahlkläder på dig när du är hos Kappahl? Verkar lite genomskinligt, liksom.

2010-05-01 @ 12:00:39
Postat av: Lena Helmersson

Hej A-S!

Kul med tävling...



Jag är gift med min älskade H och vi har 15 årig bröllopsdag den 23/6, då vi ska åka ner till vår stuga på västkusten där vi ska äta middag vid en underbar strandrestaurang för att fira. Självklart vill jag ju klä upp mig i något och göra mig riktigt fin för min man denna dag. Det skulle vara alldeles underbart passande att vinna en sådan romantisk klänning ur "The rose collection" till detta ändamål. "Love is where the heart is"



Hoppas på tur!

Ha det gott i värmen.

// Lena i Uppsala

2010-05-01 @ 12:01:46
Postat av: Jessica E

Hej Anna-Stina,



Om jag hade lyckan att vinna en klänning, så hade jag burit den när vi åker upp till Stockholm för att hälsa på släktingar. Vi har nämligen tänkt ta oss in till Stockholm och titta på Kronprinsessans bröllpskortege!



KRAM Jessica E

2010-05-01 @ 12:03:26
Postat av: Emilia

Hej, jag skulle använda klänningen på min student den 4 juni nu i år! Jag älskar blommor och vad mer kan vara passande för en nybliven student att få bära en blomklänning som representerar att man får komma ut i det vuxna livet få "blomma ut", stå på egna ben!

Vill bara tillägga att jag tycker att du har en väldigt fin blogg! Keep up the good work! <3 med våriga hälsningar Emilia

Postat av: Caroline P

Är inbjuden till inte mindre än 3 bröllop i sommar och måste då såklart ha en klänning till dessa tillställningar. Jag fick barn för 4 månader sedan och med det Sveriges största mjölktuttar. Jag hoppas verkligen jag slutat amma så att brösten går ner i storlek och passar in i den högra klänningen du håller i. Jag skulle bli så otroligt lycklig om jag vann en så fin klänning och ännu lyckligare om jag lyckades få plats med tuttarna i den =)



Ha det fortsatt härligt i Thailand! Hälsningar från ett regnigt norrbotten

2010-05-01 @ 12:07:47
Postat av: Johanna

Jag skulle definitivt använda den under midsommaren som i år spenderas i Paris med min pojkvän. Jag som för övrigt älskar midsommaren får helt enkelt trösta mig med en fin klänning och kanske en trevlig middag istället :-).

2010-05-01 @ 12:10:50
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Postat av: Amanda



på en av mina bästa vänners bröllop i augusti skulle den passa perfekt. samt på min lillasysters 18årsdag!

2010-05-01 @ 12:14:49
Postat av: Kristine

Hei!

Jeg ønsker meg en kjole fra The Rose Collection fordi akkurat nå er jeg gravid i uke 34, og skulle gjerne hatt en ny kjole til etter fødselen! Kjolen skulle brukes til vår første bryllupsdag (5 dager etter termin) og min bursdag (14 dager etter termin), for da ønsker jeg å se ordentlig flott og elegant ut etter mange måneder med kulerund mage!

Klem fra Kristine!

2010-05-01 @ 12:17:33
URL: http://kriiistine.blogspot.com
Postat av: Patricia Göransson

Om en månad åker jag och min man till Mallorca för att gå på bröllop. Jag är ute i sista sekund med klädval men en blommig klänning har jag hela tiden försökt hålla utkik efter. Det verkar som det finns en del att välja på hos Kappahl. Så jag skulle bli mer än happy om jag vann och kunde släppa denna punkten inför resan.



Tack för en mycket inspirerande blogg. Även min 3-åriga dotter följer den, hon vill se vad Johanna hittar på!



Kram Patricia

2010-05-01 @ 12:18:51
Postat av: Anna N, Gävle

Om jag vinner kommer jag att använda klänningen på en "kick-off" med mitt nya jobb och nya arbetskamrater, i augusti! Jag har arbetat på samma arbetsplats i 12 år, nu är det dags att hoppa på nya tåg!:)

2010-05-01 @ 12:22:11
Postat av: Nina

Åh de klänningarna är så vackra och jag skulle gärna bära en av dem på min 30-årsdag då jag ska njuta av bl.a. Rosa champagne och söta jordgubbar! :) nu håller jag tummarna för vinst!!

2010-05-01 @ 12:28:57
Postat av: Viktoria

Åh de är ju så fina! Jag skulle använt klänningen till mina vänners bröllop i sommar!

2010-05-01 @ 12:30:52
URL: http://shopaholicvickan.blogg.se/
Postat av: tess

Vad skoj med tävling! Skulle jag ha turen på min sida och vinna den vackra klänningen skulle jag använda den på min 30-års fest.

2010-05-01 @ 12:32:52
Postat av: louise

Jag skulle verkligen vilja vinna och skulle ha klänningen på min bal som kommer att va nu när jag går ut nian. Tror att den skulle passa perfekt eftersom jag har lyckats gått ner 10 kilo sen januari, och kommer säkert att gå ner mer tills det är dags för den efterlänktade balen. Vinner jag kommer jag nog att ha den finaste klänningen av alla.



Kram Louise

2010-05-01 @ 12:33:16
URL: http://lisenanderson.devote.se
Postat av: Souvisa

Sawadde Kaa!



Här har du en som har följd

din blogg sedan starten.



Tack för Din Fina Blogg!



Bägge klänningar är så fina! Men det blir utan tvekan den långa vita!! Så vackert!



Jag har planerar att överaskar min man med trevlig middag för att fira våran 1 års bröllopsdag den 31 maj som vi kommer att fira den i Bangkok.



Jag skulle bära den då. Vi hade aldrig några smekmånad utan det blir nu när vi åker ner till Thailand den 29 maj ist.



Dessutom firar vi 10 år tillsammans! 10 år med skratt, lycka o glädje o även lite gråt tillsammans!! Vi har två underbara barn. De fick vara med när jag o min man gifte oss i samma kyrkan som min mamma gifte sig i och samma kyrkan som våran barn döptes i. Min man bärde våran son under hela bröllops cermoni då han vägrade släppa taget om sin far under våran stora dag. Våran dotter var en vackert o underbara söt näbb.



Dessutom är vi barndomskamrater som blev kära i varandra sedan första gången vi sågs..då 9 år gamla =)



Klänningen har jag även sett i din vänninans Josefines blogg med och jag blev så förälskad i den direkt!!! Klänningen är så sagolikt o romantiskt.



Jag kommer även att skaffa matchande klänning till våran dotter då jag vill tar familje bilder med klänningen..



Jag är säkert på att jag kommer att känna

mig så vackert i den!!



Håller tummarna



Souvisa...

2010-05-01 @ 12:35:16
URL: http://siamisiskan.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Sommaren 2010 kommer att bli en riktig festsommar för min del så jag är verkligen i stort behov av en klänning! Min mamma fyller 50, min lillebror tar studenten, min mormor fyller åttio, min farmor fyller åttio och flera andra släktingar fyller också jämnt. Som student har jag inte riktigt ekonomin att gå och köpa en klänning till varje tillfälle, så att vinna en av dessa otroligt söta skulle verkligen vara guld värt!

2010-05-01 @ 12:45:55
Postat av: Sofia

jag skulle vilja använda den på midsommarafton. midsommarafton är den dag på året då man verkligen ska bära underbara blommiga sommarklänningar. en blommig klänning, blomkrans i håret, picknick i det gröna, dans runt stången och sällskap av sina nära och kära.

kramar Sofia

2010-05-01 @ 12:49:03
Postat av: Ahnna

Idag fick jag veta en hemlighet. Min bror ska gifta sig och det trodde jag aldrig. Så kul. Till saken hör att de har två flickor var av en är cpskada och det är inte lätt med en 2,5åring som ska till läkaren stup i kvarten för olika undersökningar och nu är det operation av bägge höfterna det blir gips i 3veckor får magen och neråt.Nu ska de gifta sig för att det ska hända något kul i familjen, trots att min bror har sagt NEJ! Han friade med en diamantring!! Jag vill verkligen vinna en fin klänning till detta bröllop. Kram ahnna

2010-05-01 @ 12:49:38
Postat av: Annika

Hej Anna-Stina.

Nu på fredag ska jag på min mammas begravning. Har bestämt att hon ska få sin sista vila i en jättevacker minneslund. På begravningen blir det ju lite mörkare kläder. Jag bor ca 20 mil från kyrkan hon ska vila vid och senare i vår/sommar när jag ska till minneslunden för att sätta blommor så vill jag ha nåt liknande plagg på mig, så något plagg ur denna kollektionen vore jättefint att ha på sig! Vill jättegärna ta chansen att vinna.

Må så gott i soliga Thailand.

/Annika.

2010-05-01 @ 12:50:18
Postat av: Helena Louise

Ååå, vad jag skulle vilja vinna en sån fiiiin klänning. Jag ska gifta mig i slutet av Juli och en sådan fin klänning skulle passa perfekt during my 3 day wedding weekend! Jag bor dessutom utomlands och kunna visa upp fina kläder frn Sverige är så kul! Solt över det mode vi har i Sverige och Skandinavien! Äskar din bogg och har förjt den länge! (Första gången jag kommenterar, det är så gärna jag skulle vilja vinna en klänning!) Ha det så bra i Thailand!!

2010-05-01 @ 12:58:29
Postat av: Marie

Hmmm... inget bröllop i sikte, ingen som ska döpas i sommar, ingen som fyller jämnt.... MEN sommarens släktträff blir den första för oss med vår lilla dotter som vi fick i Kina i oktober 2009. Självklart vill mamma vara fin i romantiska rosor när prinsessan ska möta hela tjocka släkten.

Sawadee!

2010-05-01 @ 13:07:45
URL: http://lyckansland.blogspot.com
Postat av: Helena

Skulle bli en fin födelsedagspresent till mig själv, fyller år den 3 maj. Klänningen skulle jag sen bära när jag sitter vid havet och intar en god middag i Side, Turkiet i slutet av augusti. Den skulle säkert ha använts ett antal gånger inna men då helt säkert!

2010-05-01 @ 13:12:24
Postat av: Angelica

Hej,



Jag ska på bröllop i sommar så om jag skulle bli den lyckliga vinnaren skulle jag bland annat ha klänningen då. Håller tummarna =)



Ha de gott!

2010-05-01 @ 13:15:41
URL: http://varthusbygge.blogg.se/
Postat av: Åsa Hjelm

Såå söta klänningar!

Vore perfekt att ha på barnens skolavslutning och en självklar favorit till midsommar.

Ha en härlig semester



Åsa

2010-05-01 @ 13:17:54
Postat av: cassandra

Den du har på bilden till höger är helt underbar! Jag skulle ha den på min avslutning så man får känna sig lite extra fin! Sedan på alla andras avslutningar/studenter. Man blir ju som en somrig prinsessa i en sån! Jag blev förälskad på stört när jag såg den!

2010-05-01 @ 13:21:58
Postat av: Trine

Kjempe vakre kjoler =) Jeg er gravid i 5 måned, og kjolen til høyre ser perfekt ut til å bruke når jeg skal i bryllup i sommer =)



Trine =)

2010-05-01 @ 13:27:52
Postat av: Ann-charlotte

Jag skulle bli så lycklig och fin om jag vann en Rose klänning till min sons student. Klänningen skulle också passa bra till min pappas 65-års kalas. Njut nu av värmen och lugnet i Thailand.Kram Ann-charlotte=)

2010-05-01 @ 13:28:19
Postat av: Janne Merete

Åh JA. Jeg skal i konfirmasjon neste søndag, også er det 17 mai og 5. juni skal jeg i bryllup i Sverige. Så vinner jeg denne konkurransen skal jeg virkelig få brukt kjolen!!!!



Klemmer

2010-05-01 @ 13:29:20
URL: http://jannesinverden.blogspot.com
Postat av: sofia

Efter att ha kämpat och slitit och lyckats gå ner 30 kg sen i vintras så ekar garderoben tom och en fin sommarklänning till sommarens alla grillfester och tillställningar skulle göra mig så glad!

2010-05-01 @ 13:39:56
Postat av: chatarina

Hej! Jag skulle använda den till min sons konfirmation..

Ha det så härligt i paradiset

kram

2010-05-01 @ 13:43:45
URL: http://www.chatarinasvrld.blogspot.com
Postat av: Anna

Hej

Jag skulle ha använda klänningen på min födelsedag

som ska firas mitten på Juni, fyller jämt iår.

Skulle vara kul om jag kunde få ha en så fin klänning då.

Tack för en härlig blogg som jag följer dagligen.

Anna

2010-05-01 @ 13:48:52
Postat av: Jessica

Ännu en härlig tävling jag absolut inte vill missa!!

Jag skulle använda klänningen den 19 juni då jag, min dotter och några kompisar ska spendera dagen inne i stan. Det blir champagne och svenska flaggan för att hedra vår vackra kronprinsessa.

Sen är det ju inte omöjligt att klänningen åker på igen när det ska dansas runt midsommar stången.



KRAM JESSICA



2010-05-01 @ 13:52:12
Postat av: Carina

Jag älskar den blå, lite kortare klänningen som du håller i på bilden! Om jag skulle vinna skulle jag ha den på mig när vi firar vår 3-åriga bröllopsdag. Vår första bröllopsdag firades på akuten, den andra regnade bort men i år tänker vi fira den på en sandstrand långt bort där vi hoppas slippa både sjukhus och regn. Då skulle den va riktigt kul att få ha en fin klänning på sig! Tack för en inspirerande blogg!

Kram Carina

2010-05-01 @ 13:53:17
Postat av: Anna

Jag skulle ha klänningen på min födelsedag som ska

firas mitten på Juni, fyller jämt i år. Skulle kännas härligt att få vara riktigt fin då.

Tack för en härlig blogg som jag följer dagligen.

Anna

2010-05-01 @ 13:53:27
Postat av: Anonym

2010-05-01 @ 13:54:27
Postat av: Hanna

Vilka perfekta midsommar klänningar, jag hade definitivt använt dem på midsommar festen i sommar. Hade varit extra skoj att kunna ha något sådant fint på sig efter två täta graviditeter:)



Kramar

Hanna

2010-05-01 @ 13:57:05
URL: http://esmamma.blogg.se/
Postat av: Karolin

Glad första Maj!



Håller just på och bakar kanelbullar dagen till ära i mina svärföräldrars hus där vi bor i väntan på vårt nyinköpta hus! Jag skulle ha klänningen på vår första grillfest som tack för all hjälp vi fått under tiden vi haft vattenläcka i vår lägenhet och varit tvungna att bo hos svärföräldrarna. Jag tror att den långa klänningen skulle vara finast då jag kommer vara höggravid i slutet av Juli. Vi väntar våran första 4 augusti!



Många kramar/Karolin

2010-05-01 @ 13:57:09
URL: http://morgongavan.blogg.se/
Postat av: Evelina

Med vänner och allt som hör därtill

Skulle jag i denna klänning ej sitta still



Jag skulle dansa hela midsommarnatten lång

Och givetvis även runt vår midsommarstång



Tillsammans med blommor på mitt huvud i en krans

skulle klänningen få lysa med all sin glans



Varma hälsningar från Evelina



2010-05-01 @ 14:05:59
Postat av: Sonja

Jeg ville brukt den 27. juni, fordi da feirer vi vår første bryllupsdag. :) Da skal vi ha en herlig kjæreste-dag, med champagne og god mat.

Ha en fortsatt flott ferie i Thailand! :)

2010-05-01 @ 14:08:46
URL: http://sonjashverdag.blogspot.com
Postat av: Anna

Jag skulle använda klänningen på min födelsedag

som ska firas mitten av Juni då jag fyller jämt.

Skulle vara kul att få vara riktigt fin då.

Tack för en härlig blogg som jag följer dagligen.

Anna

2010-05-01 @ 14:09:08
Postat av: Petra

Jag fyller 30 år i år och är säker på att jag skulle se fab ut i en såndär klänning.



Det är så härligt att läsa om er då ni är i Thainland. Är in flera gånger per dag :)



Mvh. Petra

2010-05-01 @ 14:09:53
URL: http://snicksnack.blogg.se/
Postat av: cissemosse

Hei heldige du som er i Thailand! (Lengter tilbake!!)



Jeg ønsker meg en av de vakre rose-kjolene og ville hatt den på meg på 17 mai, Norges nasjonaldag! Er alltid optimist og satser på vær som passer til kjolen, deilig sol og varmt vårvær!

2010-05-01 @ 14:12:37
URL: http://www.cissemosse.com/
Postat av: Postadress Torslanda

The Rose & klänning, vilken grej.

Passar väl utmärkt till en födelsedagstjej.

Klänningar jag har haft av många slag

fast just en Rose skulle göra min 40årsdag.

Med detta rim hoppas jag ro hem

vinsten till Torslanda tjugosju minus fem!!



Härligt att få följa er i Thailand!

2010-05-01 @ 14:13:37
URL: http://www.postadresstorslanda.blogspot.com
Postat av: jeanette

Jag skulle bära klänningen på min väns bröllop, ett sommarbröllop ute i Stockholms skärgård!

kramar J

2010-05-01 @ 14:22:01
Postat av: Lin

Jag skulle bära den då jag och min man firar 2 års bröllopsdag i maj..Fira kärleken i en sånn fin klänning vore toppen!

Våran första bröllopsdag hann vi inte med att fira då jag var nyforlöst, så det blev inget firande....

Åh vad glad jag skulle bli!

Kram Lin

2010-05-01 @ 14:25:38
Postat av: Lisa

Varje år letar jag en ny klänning som jag kan ha på mig på midsommar. Ngn av dessa två klänningar hade varit helt underbart att ha på sig på midsommarafton tillsammans med en ljuvlig blomsterkrans i håret!



Tack för en underbar blogg som jag läser varje dag!

2010-05-01 @ 14:33:05
Postat av: Bianca

Hei! Jeg likte den lyseblå kjolen kjempegodt! Om jeg hadde vunnet hadde jeg nok brukt den maaange ganger i løpet av sommeren, men først og fremst i bryllupet til en venninne. :-) Jeg digger bloggen din og er ganske misunnelig på Thailand turen deres... :-) klem fra meg

2010-05-01 @ 14:39:22
Postat av: Line

Jag vill vinna en klänning för att ha på vår lilla sons namngivningsfest i juni. Skulle verkligen behöva något fint att ha på mig nu i mitt nya liv som småbarnsmamma och efter graviditet med otymplig kropp. Sonen är 10 veckor gammal och jag börjar längta efter att komma i from igen och känna mig riktigt fin. En vacker klänning skulle nog göra susen både för självkänslan och motivationen att komma i form!

2010-05-01 @ 14:40:40
Postat av: Carola

Den 11 juni tar vårt första gudbarn studenten. Han betyder mycket för oss på alla sätt och vis, jag och min man blev tillsammans i samma veva som han föddes så han har liksom hängt med oss hela vårt gemensamma liv. Nu tar han ett stort steg in i sitt vuxenliv och såklart ska det firas med pompa och stått och bubbel i glasen. Den ena av dessa klänningar hade gärna fått sitta på mig då ;)

Ha en fortsatt skön semester!

2010-05-01 @ 14:42:28
Postat av: LINN

Vinner jeg kjolen skal jeg bruke den på min stefars 60 års dag neste helg! Vi blir ca 100 stk og håper det blir en superdag for han og at vi får fint vær! Kos dere i Thailand!

2010-05-01 @ 14:43:58
URL: http://www.lillesverden.com
Postat av: Att ha det gott

vilka underbara klänningar

Jag skulle vilja använda en på min dotters skolavslutning

Hon slutar grundskolan och då är det extra festligt alla nior går upp på senen och får sitt betyg och en del får utmärkelser efter det är det fika med föräldrar och släkt

Jag har varit sjukskriven lääänge nu utan sjukpeng så jag behöver verkligen något nytt

2010-05-01 @ 14:46:21
URL: http://rubinen777.blogg.se/
Postat av: mary

Jag kommer att använda klänningen då jag och min man firar hans födelsedag ensamma utan barn på Six Senses Phuket on en månad.Det skall bli ljuvligt att få tillbringa 2 veckor ensamma med kärlek och tvåsamhet.

Tack för en jättefin blogg!

2010-05-01 @ 14:48:06
URL: http://marylambert.blogspot.com
Postat av: Michelle

Jag skulle använda klänningen under midsommarn, om den ryms på mig då... Magen växer och blir större och större, men jag håller tummarna för att jag får vinna och att den isåfall ryms på... För en vacker klänning gör hela midsommarn



Kram

2010-05-01 @ 14:53:21
URL: http://MsDemoch.wordpress.com
Postat av: FruSofie

Jag skulle använt den underbart fina klänningen i Juni då det blir kalas och dop här hemma.

Min största prins blir 3 år och min minsta prins som är född detta året ska döpas, en dag att minnas<3

2010-05-01 @ 15:01:09
URL: http://frusofie.se
Postat av: Kattis

Hej där i värmen!

Jo jag skulle ha den på mig på bröllop! Våra goda vänner gifter sig snart och då vill man ju såklart vara fiiin.



Kramar från Hälsingland!

2010-05-01 @ 15:02:12
Postat av: Mirva ♥

Hej Vännen!



Min sambo fyller 40 år i sommar, en dag som jag tyvärr inte ens kommer att kunna vara hemma. Därmed har jag bestämt att han så få överraskningskalas och jag måste naturligtvis hitta en finfin klänning att ha på mig, så jag önskar mig klänningen till höger.



EN MILJON tack för världens bästa blogg! Jag har följt din blogg flera ggr om dagen sen jag hittade den för första gången hösten 2008. Fortsätt att skriva likadant, jag beundrar dig!



KRAM Mirva

2010-05-01 @ 15:03:08
Postat av: Sofia

Jag och min pojkvän ska åka på en "kärleksresa" till Frankrike i Juni, och min magkänsla säger mig att det kommer att hända något stort på den resan. En kväll ska vi nämligen sova äver på ett slott från 1700-talet som är så vackert och romantiskt. Då skulle jag så gärna ha på mig den långa vackra vita klänningen som du håller i på bilden. Jag vågar inte hoppas på ett frieri, men de hade varit en dröm om min pojkvän friade och jag då bar denna otorliga klänning :)



Kram och tack för en underbar blogg

2010-05-01 @ 15:07:31
Postat av: Linda S

Underbara klänningar...=) Egentligen är jag ingen klänningmänniska men jag skulle vilja vara så det här kanske skulle vara en bra start...;-) Jag skulle använda den på min mammas bröllop som går av stapeln i augusti. Många kramar

2010-05-01 @ 15:11:57
Postat av: Johanna Ahlm

Jag älskar blommor och medaljonger både i inredning och kläder. Bor i en Patricervilla som jag inrett med de romantiska detaljerna TILLSAMMANS med rent, luftigt och mycket vitt. :)

Tänkte jag kunde matcha huset och min dotter med hennes blommiga klänningar! :) :)

2010-05-01 @ 15:15:34
Postat av: Erika

Hej! så fina de klänningarna är. Om jag skulle vinna, då skulle jag använda klänningen på min kusins studentfest, eftersom han tar studentn till sommaren så vill man ha en ny fin klänning och ja som själv är studerande har inte riktigt råd med en ny fin klänning. hoppas n har de bra i Thailand. kramar

2010-05-01 @ 15:17:32
Postat av: Lotta, mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip

Oh, ny fin tävling som jag bara måste vara med i! Jag skulle faktiskt välja den fina klänningen som är till höger på bilden, tycker den är urfin! Jag skulle ha den den 29 maj när vi ska på dubbelt 40-årskalas hos min makes syster. Det har skurit sig totalt mellan våra familjer sedan vi förlorade vår son Philip så det skulle kännas extra bra att få vara så fint klädd, det är över 3 år sedan vi sågs sist. Och efter det skulle jag ha den så fort jag fick chansen HELA sommaren eftersom den är så söt. KRAM Lotta

2010-05-01 @ 15:20:38
URL: http://lottasworld.blogg.se/
Postat av: Cilla

Hej!

Jag ska på Bröllop i sommar och skulle då använda den vita/rosa klänningen - den var ju bara för underbar! VILL HA!!! Ha en fortsatt skön semester.



Kram

2010-05-01 @ 15:27:02
URL: http://liamochneo.blogg.se/
Postat av: Julia

åh, hvis jeg vinner krysser fingrene, så skulle jeg hatt på meg kjolen på sølvbryllupsfesten&50+50årsfesten til mamma og pappa i august! de fikk aldri en skikkelig bryllupsfest pga et uventet dødsfall i familien, så nå- 25år etter - blir det endelig ordentlig feiring! og da hadde det vært suuupergøy å ha en ny, fin kjole å ha på seg! jeg er student, så da rommer ikke økonomien mange nye kjolekjøp, dessverre.. derfor hadde jeg blitt superhappy dersom jeg hadde vært så heldig og vinne!



nyyyt ferien i Thailand, og tusen takk for en herlig og inspirerende blogg!! :)

2010-05-01 @ 15:32:08
Postat av: Sara

Jag ska på bröllop den 3 juli & dresscoden är sommarfin. Jag tror säkert att jag skulle hitta en sommarfn klänning ur den kollektionen.

2010-05-01 @ 15:39:59
URL: http://sarashem.blogg.se/
Postat av: Sophie

Ljuvliga klänningar!! Jag är sjömansänka och har två små söner och med det liv jag lever kommer jag sällan ut på galej (en gång om året ungefär...älskar att dansa...). Men nu i maj ska jag på en stor fest och då - på den festen - skulle det vore roligt att bära den vitrosa klänningen!

2010-05-01 @ 15:49:59
Postat av: Anette

Hei Anna-Stina!

Jeg vil gjerne være med på konkurransen, og vinner jeg, ville jeg gått for den lange, vakre kjolen til høyre. Nyyydelig! Den skal brukes i min 25 års dag og har forhåpentligvis blitt kvitt min voksende mage (36 uker i dag!!!) og ser perfekt ut til å skjule litt babyfett;)

Takk for en fin og inspirerende blogg!

Klem

2010-05-01 @ 15:57:55
Postat av: karin

Hej jag skulle svepa omkring i denna vackra klänning när jag servar ett gäng nioåriga killar med maränger glass o jordgubbar, min son fyller nämligen nio år i slutet av maj, då blir det barnkalas, kan se mig själv då i denna fina klänning haha, ha en fortsatt härlig semester, Kram Kram.

2010-05-01 @ 15:59:48
Postat av: Johanna, norsk leser.

Hej:-)

Underbara klänningar, och jag hoppas innerligt att jag har chansen att vinna. Då gärna den blå du håller i till vänster.



Klänningen skulle jag använda en underbar dag i sommar då vi kommer hem till våra familjer i Sverige på semester och jag och sambon äntligen kan få lite tid för oss själva. Vi båda är svenskar men bor i bergen här i Norge sedan snart 5 år tillbaka.

Ingen familj här med andra ord och vet inte sist vi var ute på något skoj tillsammans bara vi utan barn. Så att få bära denna klänning ett sånt tillfälle skulle kännas speciellt.



Njut er semester. dEn är ni verkligen värda!



kam!

2010-05-01 @ 16:01:58
URL: http://johannamariastrand.blogg.se/
Postat av: Kristin

Min älskade lillebror (familjen sladdis) tar studenten nu i juni och det ska självklart firas. Samtidigt så startar min sambo upp sitt företag i juli vilket gör att en ny klänning till frun i huset inte prioriteras :) Jag skulle bära den underbara långklänningen på studentfesten!! Mvh Kristin

2010-05-01 @ 16:01:58
URL: http://lillprinsessan.blogg.se/
Postat av: Evelina

Fina....jag skulle behöva ha en kläning att dansa i till midsommar =) En riktig sommarklänning....

2010-05-01 @ 16:02:38
URL: http://mevelina.blogg.se/
Postat av: Reidun

Hei!

Så flotte kjoler,,,,skulle jeg være så heldig å vinne har jeg tre spesielle, store anledninger som jeg ville ha brukt kjolen til...for det første i 50 års fest til min kjære samboer i juli, så barnedåp 1.august til mitt første barnebarn og tilsist i 90 års fest til min mor..om den helige blir meg ønsker jeg den lange kjolen. Ha en fortsatt herlig ferie..

2010-05-01 @ 16:05:26
Postat av: Pillan

Jag ska på bröllop om 3 veckor och har finkammat södra Sverige och nätbutiker efter en klänning, utan resultat. Det börjar bli panik nu...Men den ljusblå ser väldigt fin ut!

2010-05-01 @ 16:06:56
Postat av: LOVISA B

Åh vad underbart det hade varit att få den blommiga till höger på bilden! På lördag 8 maj så ska min konfirmation ha en liten fest innan själva konfirmationen. Har ännu inte hittat något att ha på mig. Den klänningen hade varit perfekt, hade blivit så glad då mitt liv är på väg neråt för tillfället...

Älskar bloggen, ha en trevlig valborg.

2010-05-01 @ 16:07:28
Postat av: Caroline

Åh,så stas!



Synes KappAhl virkelig har forbedret seg i det siste, tenk at man kan kjøpe en kjole man kan ha på seg i bryllup der! Helt fantastisk!



Jeg ville som du forstår brukt kjolen i bryllup i sommer. Jeg skal ha på meg bunad i kirken, men etter vielsen blir det sommerfest! Tenk å kunne ta på seg den lange blomsterkjolen med flate gullsandaler, en liten clutchveske under armen og gullhårbånd ala Nicole Richie... I like! ;)



Inspirerende gladblogg du har!



Life is good! <3

2010-05-01 @ 16:08:23
Postat av: liindblaads

Svara på dganes fråga ! handlar om Justin Bieber

2010-05-01 @ 16:26:22
URL: http://liindblaads.blogg.se/
Postat av: Tina

Om jag har turen att vinna en så fin klänning så skulle jag absolut ha den på mig när vi firar min yngsta sons första födelsedag i sommar ! Hoppas på vinst.....

2010-05-01 @ 16:28:03
Postat av: Evelina

Om vinner så kommer jag använda klänningen på just ett bröllop i sommar! Jag har aldrig varit på ett bröllop förut så det är extra stort för mig :) Det är min svåger och hans sambo som gifter sig så jag vill vara extra fin!

Så nu håller jag tummarna för att jag vinner och får vara somrig på bröllopet!

Kram Evelina

2010-05-01 @ 16:32:35
URL: http://peaceofcakeblog.blogspot.com
Postat av: Jane

Vad skoj, jag är med :) Om jag vann en klänning skulle den definitivt bli favoriten i turkiet då jag åker dit i sommar. Det kan inte bli mycket bättre än så skulle jag säga.

2010-05-01 @ 16:57:50
URL: http://jeino.blogg.se/
Postat av: Anne

Jag skulle definitivt ta på mig klänningen på prinsessans bröllopsdag... och samtidigt fira min dotter som passar på att fylla år i samma veva!

2010-05-01 @ 16:59:12
URL: http://www.mysfabriken.se
Postat av: Veronica

Hej på dig du underbara bloggerska =)

Du förgyller verkigen min vardag med din blogg. I juni skall vår lilla dotter Annie döpas och tills dess skulle jag så gärna vilja vinna en klänning att få bära på dopet. Tillsammans me ett par fina skor och ett vackert halsband skulle det bli toppen. De du visar på bilden är ju så vackra. Goa hälsningar å kramar från Veronica.

2010-05-01 @ 17:00:15
URL: http://vironica.blogg.se/
Postat av: Sara

Hej!

Jag skulle jättegärna vilja vinna en klänning då jag ska på min pojkväns släktings bröllop. Jag tror att en sån klänning skulle passa perfekt då kollektionen är tillägnad självaste kronprinsessans bröllop!



Tack för en bra blogg!

2010-05-01 @ 17:02:30
Postat av: Titti

Skulle gärna vinna en Rose-klänning.....skulle ta på mig den en dag på jobbbet för att glädja de boende på Prästsjögården, ( demensboende) där jag jobbar som enhetschef....de kommenterar ibland min klädsel...en dam frågade mig en gång om det var fest,hade på mig något lite glittrigt.!!!! Alltid kul när de ger "komplimanger".

Kram Titti.

2010-05-01 @ 17:12:19
Postat av: Linda

Hej Anna-Stina!



Jag skulle gärna vinna den finafina klänningen, den är helt fantastisk. Min kusin gick tragiskt bort i en olycka för en månad sedan, hans liv hade precis börjat och han lämnade efter sig en sambo och en underbar son på 4 månader, min kusin skulle fylla 23 i sommar. Sedan dess har livet fått en helt annan innebörd. Jag och min sambo har en dotter tillsammans, har ännu inte förlovat eller gift oss. Nu känns det som att det är rätt att göra det och jag skulle väldigt gärna bära klänningen på bröllopet, mycket för att hedra min kusin.



Tack för en fin blogg!



Kram Linda

2010-05-01 @ 17:22:04
Postat av: Linda Thörn

HEJ!

Oj vilka fantastiska klänningar, jag är på jakt efter något snyggt till sommarens alla bröllop (4 st)

Vill jättegärna vara med och tävla!



Håller tummarna för att jag vinner!



Linda

2010-05-01 @ 17:28:24
URL: http://www.tulpaner.blogspot.com
Postat av: Jane

Hej!



Brukar titta in här då och då för att få inspiration i vardagslivet. Har fått en del bra kalas tips här.



Jag skulle jättegärna vilja vara med och tävla om en klänning. Det finns två tillfällen då jag garanterat ska ha på mig något fint i sommar.



Först och främst skulle ha på mig klänningen från kappahl under årets viktigaste dag, min dotters 1 års dag den 6 juni som vi ska fira ute i trädgården (tillika vår nationaldag).



Den andra gången som jag garanterat kommer att klä upp mig i sommar är den 19 juni. Vi ska ha stor fest här hemma för att fira vår Kronprinsessas stora dag och vad skulle passa bättre än en klänning som tagits fram just för att fira henne.

2010-05-01 @ 18:04:48
Postat av: smile

Hej!



Jag skulle nog använda en klänning (gillar den ljusblå) på midsommarafton, som dessutom råkar vara min födelsedag. :-)



Kram och fortsätt njut på Thailand, så fortsätter vi att njuta av all inspiration du bjuder på.



kram! :-)

2010-05-01 @ 18:05:51
URL: http://smilebloggar.blogspot.com
Postat av: Lena

Hei der nede i varmen:)

Vi gifter oss i juni, så om jeg er heldig å vinner så kunne jeg gjerne gått i en av disse kjolene til grilling dagen før den store dagen :) Skal bli så kos:) Klem Lena

2010-05-01 @ 18:11:12
Postat av: Katarina från Västerbotten

Jag har inget speciellt tillfälle att komma med. Tycker bara att klänningarna är VÄLDIGT fina och kvinnliga.

2010-05-01 @ 18:34:50
Postat av: Matilda

HEJ VILKA UNDERBARA KLÄNNINGAR:)!!!

Jag är på jakt efter en underbar klänning att använda på vår 3:åriga bröllopsdag den 30:e juni i år:) Det är min tur att hitta på något för mig och min man och jag tänkte göra en riktigt romantisk kväll. Det hade varit pricken över i:et med en sådan vacker klänning:)

Må så gott!

Matilda

2010-05-01 @ 18:40:23
Postat av: Maine

Hei ;o)

Disse kjolene er utrolig fine. Den eldste datteren min Blir 17 år 27. juli, og da hadde en av disse kjolene passet perfekt. Vi skal også på ferie til Tyrkia i sommer og i varmen der vil nok også kjolen bli brukt flittig ;) Forsatt fin ferie til dere alle sammen.

Klem fra Maine ;o)

2010-05-01 @ 18:46:01
Postat av: Hanna

Den 30 maj på mors dag så döps min lilla brorsdotter som jag även fått den stora äran att vara gudmor åt! (Jag är givetvis både lycklig och stolt!). Det vore ett perfekt tillfälle att använda någon av de vackra klänningarna!

Kram/Hanna

2010-05-01 @ 18:54:33
Postat av: linn

Skulle jeg være så heldig å vinne skulle jeg brukt kjolen i min brors bryllup i slutten av mai.

2010-05-01 @ 18:58:34
Postat av: Caroline

Jag letar efter den perfekta klänningen till min bästa väns bröllop som är den 6 juni. Bröllopet ska hållas i Toronto, Canada och går i temat grått och ljusrosa. Jag hoppas att den rätta klänningen finns här och att den är helt fantastisk att ha då. Nu håller jag alla tummar och tår för att jag vinner! :-)

Stor kram från Caroline

2010-05-01 @ 19:14:13
URL: http://princesses.blogg.se/
Postat av: MakeUpYourMind

Jag skulle ha haft klänningen på mitt barns namnfest/dopfest i sommar. Har varit jättejobbigt med allt som hör graviditeten till och skulle må bra av att kunna bära en kvinnlig och vacker klänningen till festen och förhoppningsvis har man gått ner några kilon till dess...

2010-05-01 @ 19:16:38
Postat av: Larissa Oikari

Intresserad av en ny bloggdesign? http://oikari.webblogg.se/category/bestalla-en-design.html

2010-05-01 @ 19:23:09
URL: http://oikari.webblogg.se/
Postat av: christine

Jeg har letet over alt etter en "gravid" kjole som passer til konfirmasjon og bryllup.



Neste helg skal jeg i konfirmasjon og i slutten av mai skal jeg i bryllup.



Så skulle jeg være den heldige vinneren så skal jeg pakke inn magen i den lyseblå flotte kjolen med blomster på.



Håper du har det bra og nyter liver;O) jeg misunner deg ganske mye. Her blåser det nordavind og er iiiiiskaldt.



Klemmer fra Bergen

2010-05-01 @ 19:26:58
Postat av: sandra

Skulle passa så bra till sommarbröllopet som jag är bjuden på. Svalt och skönt när solen står som högst den 31 juli i de småländska skogarna.

Ha det så bra! kram sandra

2010-05-01 @ 19:29:30
URL: http://sandramariaj.blogg.se/
Postat av: maria

Åh, den högra klänningen är hur fin som helst!

Jag ska på en av mina bästa vänners bröllop i sommar och den klänningen hade passat perfekt!

Jag vill ha en klänning som inte halva stan kommer i. ;-)

Ha en fortsatt mysig semester i Thailand!

2010-05-01 @ 19:30:15
URL: http://mammamaria.se
Postat av: Sara

Hej!



Tack för en superhärlig blogg :) Perfekt när man är hemma och är mammaledig. Den vita klänningen som du håller i skulle passa perfekt på en av mina bästa vänners bröllop i sommar. Må så gott! Kram Sara

2010-05-01 @ 19:46:45
URL: http://mejjans.blogg.se/
Postat av: Fia - More of White

Hej!



Jag vill börja med att berömma din underbara blogg.

Kikar in här hos dig varje dag, men det är första gången jag lämnar en kommentar efter mig ;)

Jag vill jätte gärna vara med i din flotta tävling och om jag skulle bli den lyckliga vinnaren till en av de fina klänningarna ur kollektionen så skulle jag välja att använda den på min födelsedag på midsommardagen.

Jag önskar er en fortsatt toppen bra semester.

Sköt om er!

Kram

2010-05-01 @ 19:50:44
URL: http://www.moreofwhite.blogspot.com
Postat av: Ulrica

Ja, jag är inte bjuden vare sig på bröllop eller stora kalas i sommar (än i allafall). Men ofta tänker jag att jag skall skaffa mig en riktig midsommarklänning och aldrig blir det av...å midsommar det vet jag bestämt att jag skall fira. Vad skulle passa bättre än en ljuv blommig klänning då?

Kram Ulrica

2010-05-01 @ 20:04:32
URL: http://http:/icasmirakel.blogspot.com
Postat av: mia

En fin fin tävling på din finfina blogg!

En vacker klänning ur Rose collectionen skulle jag ta på mig den 19 juni för att sedan kolla in det vackra kungliga bröllopet framför TVn! Kan det bli bättre vardagslyx?

Hälsar Mia i Uppsala

2010-05-01 @ 20:05:02
Postat av: Pernilla

Den underbara långklänningen skulle jag använda till mina vårfräknar när jag tvättar, dammsuger och ja till vardags, en sån fin klänning är till för att ANVÄNDAS!



Kramar ända bort till Thailand!

2010-05-01 @ 20:07:50
Postat av: Kati

Åh, så vakre kjoler! Jeg ville - dersom jeg hadde vært så heldig å vinne en - ha brukt den i min venninnes bryllup i Stavern i august. Jeg skal være forlover, og kjolen til selve bryllupet har jeg allerede. Men kvelden før skal det være selskap også, og da hadde den lange vært perfekt. Romantisk og nydelig ved havet kvelden før kvelden... ;)

2010-05-01 @ 20:21:05
Postat av: Lene

<3 Jeg skal møte hva jeg tror er min store kjærlighet for første gang nå i sommer, da etter å ha kjent hverandre i nærmere 2 år via nett og tlf, men pga sykdom så har vi ikke fått det til før nå. Vil gjerne ta han med storm første gang vi treffes, så hadde ikke hatt noe imot å stille opp i en slik nydelig kjole :-)

2010-05-01 @ 20:26:31
Postat av: camilla johansson

jag skulle använda den på midsommarafton, när jag dansar kring stången med min lilla 1 1/2- åriga dotter! kransar i håret är också självklart!

2010-05-01 @ 20:28:37
Postat av: Marjo Warnie

Hej

Om jag skulle vinna så skulle jag ha klänningen på mig på vår nästa personalfest. Jag jobbar inom kriminalvården i Sverige och det ända kollegorna ser en i är uniform som består av mörkblå byxor och pikétröja, det skulle vara så trevligt att överaska dem med att ha en klänning på sig.

2010-05-01 @ 20:41:47
Postat av: Kristina

Hei!

I sommer fyller min fantastiske, spreke, oppegående morfar hele 90 år!<3 Han tar push-ups og går lange turer hver eneste dag, virkelig et enestående menneeske! Vi skal ha en stor familiefest for ham i august, og da hadde det vært fantastisk flott å kunne ære ham med slik en nydelig kjole!:)

Tusen takk for fine bloggen din, AnnaStina, jeg leser den hver dag;)

2010-05-01 @ 20:52:27
Postat av: Sandra J

Hej tjejen :-)



Om jag skulle ha turen att vinna en sådan fin klänning hade jag förmodligen burit klänningen så ofta jag kunnat :-)

Men om jag ska välja ett tillfälle så hade den långa klänningen varit jätte fin på midsommar! Är i slutspurten av min graviditet vid tillfälle och svullna ben och fötter hade dolts väl med en lång klänning. Inte alls fel med andra ord och känna sig lite piffig då, eller hur!? ;-P



Ha en fortsatt trevlig semester och sköt om er! Kramar Sandra J

2010-05-01 @ 20:54:12
Postat av: LOVISA B

Vilka vackra klänningar, då vi haft en stor händelse i vår familj så har allt varit väldigt deppigt i ca. 3 månader. Då hade en av dessa klänningar lyst upp allt lite mer. Jag skulle haft den på lördagen 8 maj på min konformations fest och känt mig vacker som tusan!

Ha en bra dag och diggar bloggen grymt! / Lovisa från GÖTET

2010-05-01 @ 20:56:08
Postat av: marlen wikström

Jag skulle ha klänningen när vi ska på mormors kalas o då skulle jag fixa så mina tjejer skulle matcha mig :) o förhoppningsvis skulle vi kunna ha den under Kiruna festivalen!



Kramis från en Kirunabo gift med en Luleåbo och vi bor i Göteborg! ps du känner nog min kusin Angelika Alman gift med Mattias Alman :)



o din blogg är super...

2010-05-01 @ 20:59:16
Postat av: Ida

Åh, kjente jeg fikk helt frysninger når jeg så kjolene.. de er såå fine.. jeg så dem faktisk først hos/på Josefine (prinsessansdagbok) og kommer nok til å stå først i døren på mandag ja :)



Jeg har en litt hemmelig plan for sommeren :) Jeg og min kjære har vært sammen i 11 år (jeg er 28), og vi har to skjønne gutter sammen. Jeg har ventet på 'den gylne ring' i altfor mange år, men han er nok litt treig av seg ;-) Derfor skal jeg fri til han i sommer.. jeg hadde definitivt gått for en av kjolene fra The Rose collection :) Da er det jo dobbel grunn til ikke å si nei.. hehe, meg OG kjolen ;-)



Håper dere koser dere max i herlige Thailand!

Klem fra Ida

2010-05-01 @ 20:59:29
URL: http://putitinabox.blogspot.com
Postat av: care69

Jag är gärna med!



Jag skulle använda mig den vid ett studentfirande i juni.



Har länkat:

http://care69.blogspot.com/2010/05/2-maj-vinn-valfri-klanning.html

2010-05-01 @ 21:06:32
URL: http://care69.blogspot.com
Postat av: Maria

Hej!



Vilken kul tävling och vilka fina kläder. Jag skulle ha på mig den vackra rosenklänningen när jag skall på mina svärföräldrars bröllop i sommar. Det skulle vara helt perfekt med rosor och bröllop = kärlek!!



Kram Maria

2010-05-01 @ 21:08:01
Postat av: Agnethe

Hei!



Den kolleksjonen ser så fin ut!

Hvis jeg hadde vært så heldig å vinne skulle jeg ha hatt på med kjolen på en sommerfest vi skal ha i hagen i sommer. Denne festen har blitt en tradisjon, men første året vi hadde den hadde jeg akkurat fjernet mandlene og hadde såvidt kommet meg etter operasjonen. Dette førte til at jeg så skrall ut og var likblek etter å ha tilbrakt 14 dager i sengen. Andre året vi arrangerte denne festen var kun noen få måneder etter at jeg hadde fått barn og jeg følte meg derfor ikke helt på topp med de ekstra mammakiloene som fremdeles satt på.



Dette året er det ingenting som plager meg, så jeg hadde blitt superglad om jeg kunne ha skålt i champagnen med en av de fine kjolene fra Kappahl :)

2010-05-01 @ 21:25:13
Postat av: Hanna

Hej!

Det vore underbart att vinna en klänning från den kollektionen, då skulle jag bära den på min systers 25-års fest i sommar! Vad passar bättre än sommar och blommiga klänningar =)

2010-05-01 @ 21:38:34
Postat av: Meri

Åhhh, så fina! Skulle passa perfekt till två stycken bröllop jag har i Spanien under sommaren! Ha det underbart i Thailand! Hälsningar,

2010-05-01 @ 21:42:43
URL: http://meritxell-scrap.blogspot.com
Postat av: Anna-Lena

Jättefin tävling återigen ;D Jag vinner gärna en klänning och skulle absolut ha den på 17e mai! Tycker det är så svårt att veta vad man ska ha då jag är svensk och INTE har bunad men jag gillar ändå att hålla mig til röd-vit-blå-temat! Mannen går ju med dress och till barnen har jag redan shoppat finkläder men jag har liksom inte kommit till mig själv än! Som vanligt! :D SÅ någon av de vackra klänningarna skulle vara PERFEKT till 17e mai! :D

2010-05-01 @ 21:44:42
URL: http://annalenastroberg.blogspot.com
Postat av: Emelie

Hej!

Den 11 juni slutar jag nionde klass och då arrangerar min skola en bal för alla nior. Föräldrarna kommer vara där och min pappa som kommer från Norge (bor i Norge) ska komma hit för att se balen och jag vill vara finare är vanligt just den dagen. Så jag vill vinna en klänning för att jag vill känna mig vacker, det är vikitgt!



Tack på förhand!

/ Emelie

2010-05-01 @ 21:46:16
Postat av: Liza

Åh den vita klänningen med blommönster är ljuvlig, om jag vinner skulle jag ha den på min bästa väns sons dop i sommar!!



Mvh Liza

2010-05-01 @ 21:59:08
Postat av: Amanda

Hej!



Om jag skulle vinna en av de fina klänningarna så skulle jag använda den i sommar. Jag tänker mig en härlig, varm ch solig sommardag. Bara ben, sandaler på fötterna, lockigt hår och stora smycken och solglasögonen. Och så klart den fina klänningen! ;) Så skulle jag vilja gå klädd och bara njuta av en underbar dag kanske sittandes på en uteservering eller strosandes på stan med en glass i handen. Då skulle jag känna mig SÅ fin i en av de fina klänningarna! :)



Ha en bra kväll, kram!

2010-05-01 @ 22:02:06
Postat av: Sandra B

Åh vad vackra klänningar, hyllning till Kronprinsessan Victorias och Daniels bröllop... och jag som är på jakt efter en fin klänning att ha på min mans lillebrors sommarbröllop i Juli.

Ännu har jag inte hittat någon jag fastnat för.

Vill du hjälpa mig att känna mig som prinsessa iallafall, så låt mig få bära en rosklänning på deras bröllop.

Varma hälsningar Sandra B

2010-05-01 @ 22:05:08
Postat av: elina

Åhh jag skulle vilja vinna en klänning som jag kan ha på skolavslutningen eftersom att jag inte hittat någon ännu, och troligast inte kommer göra det heller :(

Sen så skulle jag ju såklart använda klänningen fler gånger som en var sommarkväll tex.

kram

2010-05-01 @ 22:19:17
Postat av: Jennifer

Hej!

Dessa klänningar blir man både glad och lycklig av, och vad vore då inte bättre än att bära en av dem på min bästa väns födelsedagsfest som hon ska ha tillsammans med sin blivande man i Båstad den 5 juni! Jag skulle verkligen ge den svenska sommaren ett leende på läpparna och få solen att skina extra den dagen! Och även få hylla vår blivande drottning Victoria inför hennes och sin blivande Daniels bröllop! Tack för en inspererande blogg!

Kram Jennifer

2010-05-01 @ 22:31:11
Postat av: marte

Heisann:))

Jeg prøver lykken, og skulle jeg være så heldig å vinne, skulle jeg

ha den med meg på weekend tur til København i begynnelsen av Juni!! Det blir faktisk min første tur uten å ha med min datter på tre år!

da skal jeg besøke min kjære venninne som nettopp har flyttet til København, det skal shoppes, lunsjes, prates og shoppes litt til;) Gleder meg!



Nyt livet på ferie!!

Marte

2010-05-01 @ 22:33:54
URL: http://mittogmeg.blogspot.com
Postat av: Linda

Vilken kollektion!!



Jag ska i så fall använda min klänning på min 30-års dag den 4:e juni. Då är jag på MALDIVERNA med min blivande man som jag ska gifta mig med den 19:e juni. Vi ska åka på smekmånad innan bröllopet ch ladda batterierna :-)



STOR KRAM till dig goa Anna-Stina

2010-05-01 @ 22:34:15
Postat av: elin

Så spennende med ny konkurranse. Jeg vil bruke kjolen på Romaturen med kjæresten - som dessverre for tiden bor helt i den andre enden av landet...

2010-05-01 @ 22:37:18
Postat av: Andrea

Hei. Du har en veldig inspirerende blogg som jeg er innom hver dag. Får mange gode tips og ideer - tusen takk for det. Om jeg skulle være så heldig å vinne så ville jeg hatt den lange lyse kjolen. Den vil jeg bruke når jeg og mannen min skal feire vår 20 års bryllupsdag i Paris den 2.juni <3

Kos dere videre i deres paradis - her har vi to grader i dag :-)

2010-05-01 @ 22:39:30
Postat av: Rövarmamman ♥ Gravid igen

O vilken härlig tävling, har förälskat mig i den långa vita dressen, den skulle jag bära när jag och min make firar 1 år gifta i juni (magen skulle också få plats i den) Länge leve förälskelse och kärlek!

Hoppas du får en underbar kväll!KRAM o tack för en "kämpe" fin blogg ;)

2010-05-01 @ 22:42:40
URL: http://roxenmo.se
Postat av: Caroline

Supertrevlig tävling! Skulle använda klänningen på min kompis Elins bröllop i sommar då hon gifter sig med sin spanjor... Och först skulle jag ha den på premiären av sex and the city, om vi får tag i biljetter!

Tack för en inspirerande blogg!

2010-05-01 @ 22:46:46
Postat av: SOFIA

Hej Anna-Stina!

Jag skulle bära den vita klänningen till sommaren i Turkiet,en varm sommarkväll precis till solnedgången, när jag går längs strandpromenaden in till staden för att äta middag.



Ha en underbar semester!



Kram

2010-05-01 @ 22:49:09
Postat av: Jannicke

Olala... nyyydelige kjoler :o)



Hvis jeg vinner skal jeg bruke kjolen på cruise i sommer.. det blir bra ;o)

2010-05-01 @ 22:58:19
URL: http://hjemoglykke.blogspot.com
Postat av: Guttemamma/Anette

Hei og god aften!! Fant bloggen din hos Ida og falt fullstendig for disse kjolene. Jeg skal på "boogie-night" 22.mai og en slik kjole hadde passet PERFEKT til den festen!!! Så jeg krysser alt jeg har!!

stor klem fra Anette♥

2010-05-01 @ 23:15:13
URL: http://www.guttemamma.com
Postat av: Louise

Vilka vackra klänningar!

Min son skall döpas den 30/5, och den ljusblå klänningen hade passat perfekt!

Håller tummarna!

Tack för en fin blogg!

2010-05-01 @ 23:15:42
Postat av: Alina

Veldig fine kjoler! Jeg vil gjerne være med i trekningen din!

2010-05-01 @ 23:16:25
Postat av: Camilla

Hei hei

Fantastiske fine kjoler, kommer garantert til å gå innom kapphal på mandag og se på den nye kolleksjonen, og ut døren ligger det garantert noe i posen:)



Om jeg er så heldig å vinne en av de her hos deg, vil jeg bruke den i et brasiliansk bryllup meg og min samboer skal i sommer. Han skal være forolver, og den lange kjolen ville passet absolutt helt perfekt.



Elsker kjoler med sommerlig preg og lette stoffer.



Camilla

2010-05-01 @ 23:16:54
Postat av: Alina

Veldig fine kjoler! Jeg vil gjerne være med i trekningen din!

2010-05-01 @ 23:17:15
Postat av: June

Åh, for noen nydelige kjoler! Fantastiske begge to.

Hvis jeg vinner, skal jeg bruke den i barnedåp til min sønn eller datter, som kommer til verden i mai <3

2010-05-01 @ 23:17:31
URL: http://junosrede.blogspot.com
Postat av: Lena Celine

Hei!

En slik vil jeg gjerne vinne vettu! Har en ødelagt ankel og har ikke fått kjøpt meg klær til vår nasjonaldag 17.mai. Så det hadde jo passet perfekt! Ellers så kommer den nok til å bli brukt titt og ofte i hele sommer.



Mange klemmer fra Lena

2010-05-01 @ 23:18:46
URL: http://lena-celines.blogspot.com/
Postat av: Catrine

Så lekre kjoler!

Visst jeg er vinner, skulle jeg brukt kjolen på nasjonaldagen, 17.mai. :)

2010-05-01 @ 23:26:14
URL: http://www.catrines-blogg.blogspot.com
Postat av: Linda

Disse kjolene var nydelige. Har vært på utkikk etter kjoler en stund nå, men det er ikke så mye å finne. Min sønn har konfirmasjon den 15. mai, så kjenner at det begynner å haste litt nå....kanskje en av disse? Det hadde vært supert :-)

2010-05-01 @ 23:56:57
Postat av: Monica

ahhhh disse var nydelige. Kryssr fingrer og tær for å vinne. klem monica

2010-05-02 @ 00:06:22
URL: http://monihobby.blogspot.com
Postat av: Ann-Cathrin

Å så vakkert! Jeg skal til Malta på jubileumstur med min manns jobb. En så fin kjole hadde vært perfekt til middagen der:)

2010-05-02 @ 00:12:06
URL: http://odaanna.blogspot.com
Postat av: chanette

wow såna fantastiska ljuva saker.

jag hade haft den och firat midsommar i.

har flyttat till ny stad och e utbjuden så då vill man vara extra fin ju och ha nåt speciellt på sig. en klänning hade jag valt.



nu hålls tår och tummar här

2010-05-02 @ 00:13:16
URL: http://darkbarbie.blogg.se/
Postat av: Johanna Ö

Vilka härliga klänningar!!!

Då jag är bjuden på sommarbröllop i Juli så skulle definitivt klänningen användas då :)

2010-05-02 @ 00:20:18
Postat av: Lene

Hei.

En slik kjole vil jeg gjerne vinne.De ser helt nydelige ut...Jeg har mange anledninger i sommer da denne kunne bli brukt.

Både bryllup og sommerfester.Dette ser ut til å være en kjole man kan bruke til mye, kommer helt ann på hva man har den til. Slikt liker jeg, da blir det mye mere brukt!



Takker samtidig for en kjempefin blogg.

Jeg blir så inspirert av deg AnnaStina!

Fortsatt god ferie.



Klem Lene

2010-05-02 @ 00:24:05
Postat av: C

ÅÅ va fina!!!



På dop.. antingen min sons dop eller min vänninas dotters dop.. :) Skulle inte vara helt fel då min garderob är minimal efter graviditeten...

2010-05-02 @ 00:24:58
URL: http://cblog.blogg.se/
Postat av: Yasmin

Jag hade använt klänningen på min 20 års dag den 16 maj som jag ska fira med mina nära och kära =)

2010-05-02 @ 00:46:31
Postat av: Trude

Gud, vilka fina klänningar! Vilken bra tävling för en fattig student som jag;). Jag hade använt en utav dessa klänningar på midsommar:). Det hade varit så kul att ha något nytt och blommigt på sig då!

2010-05-02 @ 01:03:10
Postat av: Trude

Jag glömde skicka med min mejladress ju;).

2010-05-02 @ 01:03:49
Postat av: Agneta

Jag skulle använda klänningen på en grillfest på västkusten

2010-05-02 @ 01:40:06
Postat av: Marianne Sveum Kristiansen

Hei, jeg flott konkuranse du har, vi har bryllupsdag lørdag 31.juli og det skulle vært hærlig å ha en så flott kjole til den dagen. Skal også til Tyrkia forten dager før, så kjolen kommer til å bli brukt mye. Venter i spenning.

Marianne

2010-05-02 @ 02:27:32
Postat av: Madeleine

Åh vilka fina :-). Jag skulle använda klänningen på midsommarafton, då jag och min sambo e bjudna på midsommarbröllop. Älskar din blogg, du e fantastisk! KRAMAR

2010-05-02 @ 04:05:53
Postat av: Kari

Så vakre! Jeg skal i en god venninnes bryllup i sommer og kjaser og maser rundt omkring for å finne en fin kjole. Og DER har jo du svaret! :)

2010-05-02 @ 07:56:28
Postat av: Johanne

Hei hei !! :)



Åh .. Nå blei jeg så glad når jeg så at vi kunne vinne !! For en lettelse det hadde vært! :) Jeg er på jakt etter en kjole og falt veldig for disse her.



Kjolen skal brukes i bryllup til en god venninne den 29.mai, og den skal også brukes på familie bilde vi skal ta på en gård til høsten når minste jenta er 1 år !!! :)



Vinnerlykken pleier aldri og være tilstede men jeg krysser fingre og tær denne gangen !!!



håpe håpe



Flott at vi kan prøve og vinne disse flotte kjolene!! :)



Stor klem !

2010-05-02 @ 08:04:56
URL: http://www.ronjaroverdatter.blogspot.com
Postat av: Emma

Av bilderna att dömma är the Rose collection något extra, särskilt för dem som gillar rosor och den romantiskastilen, som jag. Om jag vann skulle jag använda klänningen på överraskningsresan min sambo ska få. Han fyller jämt och jag skall överraska honom med en romantisk resa.

Jag skulle även passa på att avnända den på min systers student.

2010-05-02 @ 08:15:03
URL: http://bakemeacake.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag är lärare och skulle ha den fina klänningen på skolavslutningen den 10 juni...



Tänk om min avslutningsklänning är klar:)

2010-05-02 @ 08:17:57
Postat av: annelie

Hej! Ååå vad jag vill vinna den vita klänningen du håller i på bilden. Den skulle vara perfekt på brölloppet jag ska på den 3:e juli. Då gifter sig min bästa kompis och min dotter ska vara brud näbb. Jag ska gå på brölloppet med mitt ex och självklart vill jag då se faboulus ut! Han ska se vad han gått miste om ;) Nu håller jag fingrar och tår HOPPAS!!

2010-05-02 @ 08:35:44
Postat av: marie

Gillar verkligen den vita långklänningen. Så snygg!!

Skulle ha den till min systers student i juni,skulle även passa bra till midsommarsfton.

2010-05-02 @ 08:38:44
Postat av: Unni

Har sett på den blå kjolen tidligere, kjempefin! Jeg skulle gjerne brukt den når vi skal til Spania på siste rest av pappapermisjon før prinsen skal i barnahage og jeg på jobb igjen:) Krysser fingrene!

2010-05-02 @ 08:57:32
Postat av: jennie

Hej Anna-stina!

Tack för att vi får följa er på eran semester i thailand!!!

Jag skulle jätte gärna vilja vinna den blå korta klänningen, Den skulle jag använda flitigt hela sommaren. På midsommar med en söt kofta till och en egenbunden krans med svenska sommarblommor...

Tack.

2010-05-02 @ 09:26:23
Postat av: Anonym

hei jeg vil gjerne vinne kjole, en ville jeg bruke på dåpen til min minste datter i sommer, det hadde passet velig bra, for jeg har nettopp slanket meg en del og trenger en kjole som passer ;)

2010-05-02 @ 09:36:57
URL: http://lene83.blogspot.com
Postat av: Anna

Jag har två underbara bröllop att gå på i sommar, det ena kommer att vara utomhus vid havet och det andra i en gammal kyrka nere i Skåne. Jag ser så fram emot detta! Just nu har jag svårt att tänka mig själv i en fin klänning, med tanke på att jag är höggravid och ska ha barn om några veckor! Hade varit sååå roligt att ha en så fin klänning att se fram emot i sommar när jag förhoppningsvis återgått till min normala storlek! :-)



Ha en underbar semester nere i Thailand. Jag följer er med avund :-)



/Anna

2010-05-02 @ 09:57:21
Postat av: Kristine

Åååå, så søte kjoler!

Hvis jeg blir den heldige vinner, så skulle jeg brukt kjolen i juli. Da skal vi i dåp til lille Andrea, og det skal feires med sommerfest og barbeque en hel helg.

Tusen takk for sjansen til å vinne!

Klemmer fra Kristine:)

2010-05-02 @ 10:13:37
URL: http://kristineskort.blogspot.com
Postat av: ida

Jag som älskar klänningar och längtar tills sommaren är i högan blom skulle antagligen använda den så ofta jag bara kunde. Men kanske främst på de somriga picknickar som jag och mina vänner brukar ha :)

2010-05-02 @ 10:43:27
Postat av: Marte Næss

Hei! Takk for flott blogg og flott konkurranse som du har! Jeg bor for tiden i Italia i kombinert pappaperm/ferie/jobbing. Jeg skulle hjem til min bestevenninnes bryllup i Oslo den 17. april, der jeg var forlover og min mann toastmaster. Grunnet en viss vulkan (...) kom jeg meg ikke hjem til bryllupet. Så min venninne og hennes mann mistet deres toastmaster og forlover, noe de fikk vite en dag før bryllupet. Og jeg gikk glipp av å være i min bestevenns bryllup. Når jeg returnerer til Norge 1. juni, har jeg lyst til å bruke kjolen i en kombinert bursdag og "litt-forsinket-bryllup"- fest jeg vil arrangere for henne og meg. Ciao og klem fra Marte N.

2010-05-02 @ 10:55:54
Postat av: Bettum Villa

Åh, så herlig konkurranse. Krysser fingrene å håper jeg vinner, for disse kjolene er perfekte!



Klem Madelen

2010-05-02 @ 11:00:59
URL: http://bettumvilla.blogspot.com/
Postat av: Katrine Fosse

Knallflotte kjoler!! Vil gjerne vinne en siden det ikke er Kappahl her i Elverum :(

Jeg ble 40 år i mars og vi skal ha vennefest til sommeren - der ville en av disse kjolene passe perfekt! Dessuten skal jeg i et bryllup i slutten av juli... Krysser fingrene for at vinnerlykken er på min side denne gangen :)



fortsatt god helg - Katrine

2010-05-02 @ 11:30:32
URL: http://treprinser.blogspot.com/
Postat av: eva

hei! Nydelige kjoler! Jeg ville uten tvil valgt kjole til bruk i min venninnes bryllup i København i juni. Overskygger man bruden? ;)



Klem fra Eva

2010-05-02 @ 11:30:38
URL: http://evigeting.blogspot.com
Postat av: Kerstin

Hej! Jag vill vara med och tävla om en fin klänning.

Jag skulle använda den när vi ska på dop den 6 juni.

Hälsn Kerstin

2010-05-02 @ 11:36:27
Postat av: Ann Kristin

Hei der nede i Thailand !



Om jeg skulle bli den heldige vinner av en av de fine kjolene skulle jeg pyntet meg litt ekstra for familien min. Sol og sommer, god mat og drikke sammen med familie og venner i en koselig hage måtte være en fin annledning.



Ha en fortsatt strålende ferie :o)



Klem fra Ann Kristin



2010-05-02 @ 12:02:13
Postat av: Sofie

Hej!

Vill först säga att du har en underbar blogg som jag följt i ett par år nu. Du är verkligen en inspirationskälla!!!

Jag fick en liten dotter för tre månader sedan och det är underbart. Mindre roligt är den gamla kroppsformen,som jag inte hittat tillbaka till än. Att prova kläder hör inte till favoritsysslan för tillfället =)

Jag ska iaf på tre bröllop i sommar och har hittills inte hittat någon klänning att ha på mig. Men nu såg jag bilden på din blogg med dessa klänningar från Kappahl och blev helt kär! Skulle bli evigt tacksam om jag kunde få vinna och få känna mig lite fin på bröllopen =)



Tack igen för din härliga blogg!

MVH/Sofie

2010-05-02 @ 12:44:09
Postat av: Elisabeth westbye

For en knallfin konkuransse :) Har vært forelsket i den ene kjolen der helt siden jeg så den på prinsessansdsgbok.com, gleder meg som en lite unge til å se hele kolleksjonen imorgen :)



Hvis jeg hadde vært så heldig å vunnet den, så skulle jeg brukt den i strandbryllup i Tyrkia i sommer <3 Perfekt kjole til det formålet <3



Fortsatt god ferie, njut :)

2010-05-02 @ 12:58:07
Postat av: Anna

Jag och min man har ett "litet" mirakel som växer i min mage och detta ska vi berätta för våra familjer på en familjetillställning om två veckor då jag äntligen gått över de där första magiska 12 veckorna och jag skulle då mer än gärna använda klänningen till vänster. Tycker den är übersöt och skulle passa perfekt vid detta för oss stora och speciella tillfälle.



Förövrigt, tack för en jättefin blogg och för att du delar med dig. Kikar in här dagligen och lämnar då och då även en liten kommentar när tiden räcker till.



Sköt om er där borta i soliga Thailand.



Kram/Anna

2010-05-02 @ 13:04:50
Postat av: Josefine, Blåeld

Vilka vackra klänningar! Jag skulle förgylla en helt vanlig "hemmadag" genom att ta på mig den fina blommiga klänningen! En dag då jag är trött och nere skulle jag känna mig piggare och gladare av att klä mig i en "rosklänning"!



Håller tummarna! Kram!

2010-05-02 @ 13:34:45
URL: http://blaeld.blogg.se/
Postat av: Anneli

Om jag vinner en klänning så ska jag ha den på mig på Viktoria & Daniels bröllop... inte för att jag är bjuden på festen - ska ha min egen fest hemma framför tv´n och då måste man ju också klä upp sig eller hur? Tack för en inspirerande blogg. Hoppas att ni får njuta av er semester så länge som ni planerat. Varm kram / Anneli

2010-05-02 @ 14:09:06
Postat av: Anna

Jag skulle ha klänningen på mig på min fantastiska brors bröllop! Det kommer vara ute på landsbygden på midsommarafton och då kommer det att passa SÅ bra med en vacker blommig klänning :D

2010-05-02 @ 14:15:50
Postat av: Kristin

Hej!



Åh jag ska på flera bröllop i sommar och är på jakt efter en sommarpärla att ha på mig. Jag skulle bli så glad om jag fick bära en av klänningarna i Rose Collection, det är så romantiskt stilrena i designen och skulle passa perfekt! Ett av bröllopen är i Sandefjord och det blir första gången jag träffar hela släkten till min pojkvän så jag vill vara extra fin då!



Ha en fortsatt trevlig tid i Thailand!

2010-05-02 @ 14:27:38
Postat av: Ellen-M. Nilsen

Hei!



Åååh, for noen nydelig kjoler!! Den lange, lyse kjolen hadde vært perfekt å ha på i bryllupet jeg skal i den 12 juni!! Håper på vinnerlykke:)



Klem

2010-05-02 @ 14:40:01
URL: http://vilmelinasliv.blogspot.com
Postat av: Randi

En sånn kjole hadde vårt perfekt når jeg skal til Tyrkia om 5 uker. Utrolig nydelige kjoler og jeg ville nok ha bodd i den store deler av ferien :o)



Jeg krysser fingrene!

2010-05-02 @ 14:44:08
URL: http://[email protected]
Postat av: Anna

Underbara klänningar... Om jag vann skulle jag ha den blåblommiga på min kusins bröllop den "19 juni".

Både bröllop och fest är ute på landet så den skulle passa perfekt.

Kramar Anna

2010-05-02 @ 15:26:26
Postat av: Mia

Midsommarafton i vår trädgård, med goda vänner och hela familjen! Jag som jobbar som svetsare tillbringar dagarna i verkstadsoverall, så du kan tro att jag ska njuta av att klä mig i den vackra klänningen:)

2010-05-02 @ 15:37:53
Postat av: Johanna

Åh, då skulle jag ha den på min lillebrors dotter Stellas dop i sommar! Jag har fått äran att vara fadder och att få ha något så vacker på sig hade förgyllt dagen ännu mer! :)

2010-05-02 @ 16:00:19
Postat av: Line

Åj, så fiiin:o))

Den skulle jeg gjerne hatt ♥

Jeg har egentlig ingen spesiell anledning, det har vi ikke hatt på mange år... er ikke i form og er sjeldent ute på "kalas", men jeg skulle gjerne hatt den og pyntet meg for min mann, slik at vi kunne hatt vårt eget lille kalas her hjemme, hihi ♥

Nydelige var de begge og gleder meg til i morgen hvor jeg kan dra og se på de i butikken:o))

Klem Line

2010-05-02 @ 17:28:24
Postat av: Sophie

Hej! :)

Vill först säga att du har en väldig fin blogg och för det andra vill jag jättegärna delta i den här söta tävlingen! :-D

Om jag vinner skulle jag använda plagget till alla studentmottagningar jag skall gå på i juni och använda det för att fira att nu är sommaren äntligen här! Älskar rosor och ett sånt plagg hade verkligen passat in i min garderob och på mig!



Många kramar! :*

/Sophie

2010-05-02 @ 17:31:44
URL: http://sherbetsfiffi.blogg.se/
Postat av: Anemone

Så nydelige kjoler! Jeg er på jakt etter en kjole fordi jeg skal i to bryllup i sommer. Det ene bryllupet er om bare tre uker og jeg blir mer og mer desperat etter å finne en kjole jo mer det nærmer seg. Den lengste av de kjolene kunne jeg absolutt brukt i det bryllupet! Håper veldig jeg vinner for på mandag er jeg på jobb og da er det nok ikke flere slike kjoler igjen på kvelden.

2010-05-02 @ 17:43:47
URL: http://www.ietlitehusienhage.blogspot.com
Postat av: Susanne

Åhh, vilka ljuvliga klänningar:) Jag skulle ha den på min sons konfirmation också skulle jag överraska min man genom att ha den på vår bröllopsdag.

Håller tummarna:)

2010-05-02 @ 18:11:38
Postat av: christina

å vilken härlig sida du har mååste ja bara säga först ja skulle använda klänningen på min dotters första sommaravslutning

2010-05-02 @ 18:26:22
Postat av: frida

jag skulle ha klänningen på min kompis bröllop i sommar. har letat överallt efter ngt att vara fin i och de klänningarna såg super fina ut!!!

2010-05-02 @ 18:30:44
Postat av: Hanne

Kjolen til venstre er sååå fin, og hvis jeg skulle være den heldige vinneren så skulle jeg gjerne bruke kjolen på en romantisk middag med kjæresten på Hawaii (vi reiser snart på ferie dit:))!

2010-05-02 @ 18:39:42
URL: http://hannemylife.blogspot.com
Postat av: Sofia S

Åh vilken fantastisk tävling! Om jag skulle vinna skulle jag ha på mig den på min examens-dag 4:e juni. Har pluggat i 5 år och nu äntligen dax för examen. Har en liten dotter på 5 mån som ska ha på sig en klänning från Kappahls vintage collection på min examens dag, men har ingen klänning själv. Tror vi skulle matcha varandra bra om jag fick ha på mig en rose collection klänning! Skulle bli så otroligt glad om jag vann! Håller tummarna för fullt nu ;)

2010-05-02 @ 18:50:27
Postat av: kristina schneier

Läser din blogg varje dag.Har min älsdsta son boende i Oslo. Jättekul att få följa er tid i Thailand då det vi var där för en månad sen.

Skulle ha en av de vackra kläningarna på midsommarafton då vi även ska fira min mamma som fylller 65 år den 19 juni och blir pensionär den 5 maj.



Forsatt skön sem i Thailand önskar jag er

Kram Kristina



2010-05-02 @ 18:54:16
Postat av: Caroline Eriksson

Jag skulle använda klänningen den 19 juni på min och min pojkväns 4 och 1/2 års dag :) Också samma dag som kronprinsessan gifter sig så det skulle vara kul att använda en klänning som hyllar kronprinsessan :)



Kram Carro

2010-05-02 @ 18:56:59
Postat av: MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne

Hei☺

Aldeles nyyyydelege kjolar♥

Viss eg vinn ein slik vil eg bruke den i mitt barn sin barnedåp i sommar♥

Er akkurat no 2 dager på overtid, so vi går bere og ventar på at det lille underet i magen skal komme ut☺



Klem M♥

2010-05-02 @ 19:06:31
URL: http://solhaugpettersen.blogspot.com/
Postat av: Heidi

Så mange konkurrenter men kan ikke la være å prøve meg på konkurransen din.



Jeg vil bruke kjolen på St. Hansfeiringen i år. Denne feiringen foregår på brygga med masse folk på det stedet der jeg vokste opp. Gleder meg allerede ;)



Fin blogg, kos dere i Thailand :)



2010-05-02 @ 19:29:42
Postat av: victoria

Vilka vackra klänningar! Självklart vill jag vara med och vinna någon av de vackra. Det är mycket som händer i sommar så det finns många tillställningar jag skulle behöva en vacker klänning. Men den 8 juni firar jag och min man att vi har varit förlovade i åtta år och jag tänker överraska honom med en liten resa. Vill var vacker för honom och för mig denna dag.



Victoria

2010-05-02 @ 19:34:27
URL: http://www.borgdesign.blogspot.com
Postat av: Tine

Så vakre kjoler!!!! Jeg ville gjerne feiret bursdagen til mine kjære to gutter, min mann og sønn som blir 9 i Juni:-) Kos dere videre på reise, det ser så deilig ut med sol og varme. Klem

2010-05-02 @ 19:34:37
Postat av: grommis

De var fine! Jeg ville gjerne hatt en av disse kjolene på min datters dåp - eller på navnedagen hennes 18. mai. Det er jo ikke vanlig å feire navnedag i Norge, men jeg syns det virker så koselig at jeg vurderer å lage en tradisjon.. :)

Kos dere i Thailand!

2010-05-02 @ 19:49:47
URL: http://grommis.blogspot.com
Postat av: Dr Molly

oj vad fin! Den skulle jag ha när jag ska på bröllop 5 juni (och i bloggen såklart) KRAM

2010-05-02 @ 20:09:59
URL: http://doktormolly.blogspot.com
Postat av: Lina

klänning skulle jag ta på mig när jag åker hem ifrån bb i slutet på maj om allt går som det ska :)och fira därmed lite extra att vi äntligen blir fyra en efter en tuff graviditet! tack för alla soliga inlägg som inspirerar! kram Lina

2010-05-02 @ 20:22:39
Postat av: Anna

Har sett de där klänningarna ute i butiken nu i över en vecka och de är helt ljuvliga. Om jag vann skulle jag ha den på mig då min kusin tar sin examen.

2010-05-02 @ 20:40:55
URL: http://dressingroom.webblogg.se/
Postat av: Julia

Hej :) !



Jag är ny på din blogg, tack för all inspiration :)!



Jag och min man träffades för 7 år sedan, allt gick i rasande fart. Vi köpte ett gammal hus som vi fortfarande renoverar, vi har fått två älskade underbara barn...

Vi firar vår femte bröllopsdag i juni. DÅ vill jag bära den vita klänningen, jag vill känna mig vacker :) för mig själv, min man och våra barn.

När vi gifte oss så gjorde vi det på tumahand, jag var gravid och visst kände jag mig fin, men som alltid i vår familj så gick allt fort och jag hann knappt se mig om en efter en vacker klänning...

Den vackra klänningen skulle vara lite kompensation både för mig och min man helt enkelt.



Kram!



Julia

2010-05-02 @ 20:44:00
URL: http://juliasvitadrommar.blogspot.com/
Postat av: Silje

Hei! =) leser bloggen din hver dag, veldig inspirerende! Jeg fyller 30 år i juni og skal i den anledning ha stor hagefest. Har enda ikke funnet den perfekte kjolen til festen men disse fra Kapphal var nydelige og perfekte til anledningen. Håper å vinne!



Klem Silje



Klem

2010-05-02 @ 20:49:59
Postat av: Caroline

Hej A-S och Johanna! Om turen är på min sida spelar det ingen roll vilken utav klänningarna jag får chansen att bära. Den vita skulle jag bära med ett par snygga kilklackar och en tunn längre scarf lindad runt halsen. Den ljusblå hade fått matcha med min guldsandaletter och jeansjacka med tygblomma. Åh vad jag längtar och hoppas! Trevlig semester!

2010-05-02 @ 20:55:52
Postat av: Line

Den lange kjolen hadde vært perfekt når jeg skal i 3 bryllup denne sommeren. Da er jeg høygravid, og jeg har virkelig problemer med å finne en flott kjole. Er ikke glad i typiske mammakjoler, og håper derfor å finne en flott sommerkjole med høyt liv. Ut fra bildet her ser det jo ut som det kan være plass til en mage i denne kjolen.



Ha en fortsatt fin tid i Thailand.

2010-05-02 @ 21:00:47
Postat av: anita

synes den lange hvite var uimotståelig.

ville brukt den på en hotellovernatting med mannen min.... det er sååå lenge siden vi hadde barnefri, og jeg ville brukt den i kjærlighetens navn og håpt på en kveld i forelskelsens rus.

ikke lett med tre små barn til vanlig.

klem anita

2010-05-02 @ 21:02:03
URL: http://anitaslillelykke.blogspot.com
Postat av: Mussi

Nydelige kjoler ;0)

Om jeg vinner ønsker jeg meg den lange kjolen til venstre.Den skal jeg bruke når jeg og min man feirer 5 års bryllupsdagen 17.juni.Vi giftet oss i Roma.Takk for en innspirerende blogg.Klem

2010-05-02 @ 21:02:18
Postat av: Sofie

Åh vad roligt att få chans att vinna en sådan fin klänning! Jag skulle använda klänningen på min "rojalist dag" som jag ska ha tillsammans med goda vänner för att fira kronprinsessans bröllop med god mat, drinkar och såklart ska vi sitta bänkade framför tvn för att se brölloppet! Tack för en fin blogg! Kram Sofie

2010-05-02 @ 21:02:35
Postat av: Ellinor

Jag och min älskade mamma ska åka till London sista helgen i maj. (Min mammas andra gång utomlands!) Vinner jag skulle jag ge klänningen till min mamma så hon kan göra London i den! :)



Sköt om dig i sköna thailand!

2010-05-02 @ 21:08:37
Postat av: Jenny

Jag skulle vlija ha den på min sons och min födelsedag! Han fyller 1 år och jag 25.. =)



Tack för en toppen blogg.



Kram//Jenny & william

2010-05-02 @ 21:12:01
URL: http://theone.bloggplatsen.se
Postat av: Backgårds Anna

Underbara klänningar som skulle passa alldeles utmärkt på det bonn-romantiska bröllop jag ska på i slutet av maj.

Tack för din mycket tevliga blogg, besöker dig dagligen.

Kram från Backgårds Anna

2010-05-02 @ 21:17:12
Postat av: Emilie

Hei :)



Invitasjonen til fransk sommerbryllup kom i posten for to uker siden, og siden har jeg vært på desperat jakt etter den perfekte kjolen uten hell. Plutselig, der var den KJOLEN, på din blogg.



klem Emilie



P.S takk for fin blogg med mye inspirasjon!

2010-05-02 @ 21:26:18
Postat av: Suss

Hej

jag skulle ha på mig den efter GBG-varvet efter ett års träningsförberedelse och tänka att jag är fiiin och bra jobbat!

2010-05-02 @ 21:28:15
Postat av: Jennifer

Hej! Wow kollektionen ser underbar ut. Jag har i helgen firat valborg med pojkvän och vänner och det har varit uuunderbart kul. Har på senaste tiden nämligen haft fullt upp med företaget så detta var utöver det vanliga. Det är redan planerad en liknande helg längre fram ute på mitt landställe på Marstrand i skärgården, och om jag vann hade jag velat bära en lång klänning ifrån Kappahl! KRAM / Jennifer, [email protected]

2010-05-02 @ 21:31:14
Postat av: Malin Enersen

Kjempe flotte kjoler... Jeg har nettopp blitt tante til verdens nydligste lille jente, og kjolene hadde vært perfekt for barnedåp en varm sommer dag...



klem Malin

2010-05-02 @ 21:40:38
Postat av: Therése B

Vilka underbara klänningar! jag skulle gärna använda den blåa klänningen på min stora fest i början av juni. Fyller 25 i slutet av maj och första veckan i juni avslutar jag äntligen min utbildning och kan stoltsera med titeln bibliotekarie. Det måste såklart firas och festen kommer bli stor=) Då måste ju fin klänning bäras!

2010-05-02 @ 21:46:55
URL: http://malawi.blogg.se/
Postat av: Wenche

Hei AnnaStina:)

Jeg prøver igjen, plagdes sånn med å få postet kommentarer både i går og i dag...



Enn å ha vunnet en sånn fin kjole:-D Har flere anledninger jeg ville brukt den, så ofte som mulig helst, men den første gangen skulle vært på min svigermors 75-årsdag i midten av juli. Da har hun bedt med seg barn, svigerbarn, barnebarn, og oldebarnet som kommer i juni, til ei helg på hotell i vakre Røros.

Gleder oss kjempemye, det er første gangen vi blir bedt med på en sånn tur, og første gang hele familien er samlet på tur. Og kjolen ville absolutt blitt prikken over i-en:)

Krysser fingrene;)

Klem, Wenche:)



p.s. Takk for at vi får "være med dere" på ferie i Thailand:))

2010-05-02 @ 21:59:14
Postat av: Elisabeth Køhler Bartnes

Hei:))

I dag har vi hatt 4 årstider her i Trondheim..og jeg blir helt salig når jeg ser dine bilder fra Thailand!Nyt sommeren.for her oppe i nord er det ingen tegn til sommerstemning enda:)Men,jeg har heldigvis noe å se fram til.Skal snart ei uke til Tyrkia...og i juli blir det 3 deilige uker med øyloffing i Hellas.Men jeg trenger sommerklær!Og disse kjolene er nydelige!Hipp hurra for konkuranser:)Og takk for at du har en slik inspirerende blogg.

2010-05-02 @ 22:00:25
Postat av: Tina Sund

Vinner jeg en av disse nydelige kjolene (synes den blå så veldig fin ut) så skulle jeg bruke den i min nieses konfirmasjon første uken i juni.

Tina

2010-05-02 @ 22:10:37
Postat av: Gunilla

Hej!

Härligt att läsa om er i Thailand; vi har nyligen bokat en resa till Kamala i februari, så jag har gott om tid att längta... Tipsa gärna om lite utflykter däromkring, det skulle vara roligt!

Om jag vinner en klänning ska jag ha den på min 40-årsdag i juli. För två år sedan vägde jag nästan 30 kilo mer än nu, så jag har mer än födelsedagen att fira. En sådan fin klänning passar väl utmärkt i Thailand också?! En sak är säker, den skulle inte hänga oanvänd i garderoben!

Många kramar//Gunilla

2010-05-02 @ 22:16:48
Postat av: Jessica

Ååååhhh, jag vill jättegärna vinna en fin klänning! Jag skulle vilja bära en sådan klänning för att peppa mig själv för att klara av den situation jag har hamnat i... Inom kort kommer min man och jag att separera och det har varit en jättejobbig period för mig... Jag vill säga till mig själv att jag är bra, bättre, bäst, och jag fixar det här galant! Jag kommer att få det mycket bättre och jag är STARK!

2010-05-02 @ 22:22:36
URL: http://vardagensstunder.blogg.se/
Postat av: Emelie

Vilka fantastiska klänningar! Jag skulle gärna vilja bära en av dessa när jag ska på bröllop i sommar!!! Det skulle vara såå fint!! :-) Kram

2010-05-02 @ 22:45:42
URL: http://e
Postat av: Elin

DU, min yndlingsbogger...DU ER SÅÅÅ BRA....Får så masse inspirasjon av deg.Nå unner jeg deg virkelig en herlig ferie med skjønne, lille Johanna.

Jeg har gått ned så mange kg i vinter, så nå må jeg ha alt nytt av klær.

Vi skal feire min mammas 95 års dag snart, og hun elsker slike "rosekjoler".

Tenk om jeg kunne ha kommet i den lange ,flotte "rosekjolen"....Da tror jeg hun syntes

at jeg hadde blitt flott.

Håper på litt flaks med å vinne, nå???

Kos deg masse videre.

Klem fra meg i Norge.

2010-05-02 @ 22:46:09
Postat av: camilla

Hei Anna Stina:) Elsker den lys blå kjolen på bildet så den vil jeg gjerne ha på meg i en dåp som vi skal i i slutten på mai. Det er en gutt så da passer den perfekt:) Ha en super ferie fortsatt.

2010-05-02 @ 22:49:30
Postat av: Linalotta

Jag skulle vilja ha en blommig och fin klänning på mig när jag får min examen som guldsmed i slutet av maj ;) Så jag är gärna med i utlottningen.

2010-05-02 @ 22:57:45
URL: http://linalotta.blogg.se/
Postat av: Caroline

Hej!

En av de fin-fina klänningarna skulle jag gärna använt nu till sommaren när jag ska på namnefest En av mina bästa tjejkompisar har äntligen fått tvillingar, så det är STORT :) njuuut Thailand!

2010-05-02 @ 23:00:31
URL: http://carolineisabelle84.blogg.no
Postat av: Anita

En klänning som skulle passa perfekt till sommarbröllopet.

2010-05-02 @ 23:02:07
Postat av: mamma louise

Hej fina du!

Jag har spanat in den fina kollektionen och totalt fastnat för den långa klänningen i vitt med broderier upp och nertill. Då jag är högravid kommer jag nog inte hinna "kriga" efter denna skönhet, som jag annars skulle drömma om att få ha på min mammas bröllop på gotland i slutet av månaden!

Hoppas verkligen på min tur!

Tack för dina nästan dagliga citat, du gör mina dagar.

Massa kramar mamma Louise

2010-05-02 @ 23:04:17
URL: http://borstad.blogg.se/
Postat av: Anonym

Om jag vinner tävlingen så skulle jag ha klänningen (kollektionen verkar vara väldigt romantiskt inspirerad) på mig på bröllopet till min jätte goda vän som gifter sig i sommar -liksom Victoria! :) Tack för en fin tävling och njut på semestern!

Nora

2010-05-02 @ 23:13:00
Postat av: mini

åå ljuvliga tävling! jag har en fin tanke om att vara tjusig i en vacker skapelse ur kappahls underbara rose collection när jag i början på juni ska in på bb. jag vet inte varför jag vill vara tjusig i klänning då, för vem bryr sig egentligen och jag får ju tyvärr gå igenom allt ensam men ändå, det kanske känns bättre då...mini

2010-05-02 @ 23:40:38
URL: http://mamamini.blogg.se/
Postat av: randi

hei, så lei meg at jeg ikke rakk det, har sjekket blogger flere dager på rad for å se bilder av disse skjønne kjolene. er vel for seint men ønsker meg veldi et lodd så jeg kan ære mitt fedreland på 17msi og inspirere mine medmennesker

randi

2010-05-03 @ 00:43:15
Postat av: Louise Andersson

Åhh den skulle jag vilja bära när jag i slutet av året åker till thailand för att hämta min lilla adopterade bebis.....jag, min man och snart 9-åriga dotter! Vilken resa!!!

//Louise

2010-05-03 @ 09:07:49
Postat av: Veronica

Åh sicka vackra klänningar!

skulle jag vinna skulle jag lätt visa upp mej i min klänning på SATS premiär event här i Sverige jag är bjuden på.

+ sen haft den på mej då vi ska på ett bröllop i aug..

HEJA MEJ!!!



2010-05-03 @ 10:57:34
URL: http://veronicabjorkell.blogg.se/
Postat av: Eva

Hej! Wow vilka härliga klänningar. Jag skulle använda klänningen på en romantisk date med min älskade. Som nybliven mamma så skulle det vara kul att klä sig extra fint för min man och göra något ihop bara han och jag :-)



Ha en bra dag!

Eva

2010-05-03 @ 13:29:37
Postat av: Älvan

Jag skulle ta på mig en sådan klänning på ett av sommarens bröllop! Goda vänner till oss gifter sig och jag har haft samma klänning på alla bröllop vi varit på de senaste fyra åren. Den är fortfarande fin men det är dags för lite omväxling!

2010-05-03 @ 17:34:02
URL: http://aelvan.wordpress.com
Postat av: Anonym

Åh.. Jag har letat överallt efter denna klänning. Du har inte en över?:-(

2010-10-12 @ 01:16:48
URL: http://lastkiss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91