My l.o.v.e. !



Phuket fredag kl.13.00.  +34 grader i skuggan.

Jag fångade nyss mitt hjärta på bild då hon hade smyglånat mitt läppstift.... på bilden kletar hon ut det med ett sudd... Barn är så kreativa ;)



Nu: lunch och till dessert: pool-bad :)


Kommentarer
Postat av: Helén

Så søt! Kjempefine bilder stor forskjell på speilrefleks og "vanlig" kamera. Kos dere masse med resten av ferien.Når dere komme hjem, så er det helt sikkert varmt og fint i Norge også. Det er ihvertfall utrolig grønt og skjønt her:0) klem og ha en riktig fin helg

2010-05-28 @ 09:27:45
Postat av: Cilla - mamma till Liam&Neo

Åh, vilka fina bilder på ditt <3 Jag vill också ha poolbad till dessert! Men jag får vänta 2v tills jag får det! Ha en fin dag.

KRAM

Postat av: Lotta, mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip

Vilka fina foton! Ett av dem borde du verkligen förstora, kanske göra svartvitt? Det är så underbart med en "riktig" kamera, det gör verkligen skillnad. KRAM

2010-05-28 @ 12:30:02
URL: http://lottasworld.blogg.se/
Postat av: Mari-Helen

Hej och tack för en härlig blogg!!

Jag är en finlandssvensk tjej som skall på en liten minisemester till oslo på söndag, blir där till onsdag. Nu undrar jag om du kan tipsa om din favorit shopping ställen, älskar nämligen Hunky dory och liknande stilar och även bra matplatser. Jag skall ta mig till Daisy (på Vinderen?), Bolina (var ligger det) och Zanzibar (var?). Finns det andra? Har tyvärr ingen egen blogg men kanske du kan svara här!



Hoppas ni har det fortsatt skönt i Thailand, njut för det är ni värda!!

2010-05-28 @ 15:26:31
Postat av: Camilla E Lindström, En mammas dagbok ♥

Lilla hjärtat!

2010-05-28 @ 17:40:39
URL: http://emring.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91