Lovely day!


Nai Harn beach idag runt kl.12.00. Johanna är på väg att svalka av sig i havet...

Phuket lördag, kl. 17.00, SOL & +44 på terassen.

Åh vilken L O V E L Y  dag vi har haft på Nai Harn beach idag ! :) Jag älskar att vara vid havet och idag var det lite små disigt / mulet (se bilden) så solen var inte lika ekstremt stark = skönt !

Johanna ville stå och hoppa i vågorna precis där de bryter (hon tycker att det är SÅ kul) så vi stod där hur länge som helst ....


Det är gul/röd flagg på Nai Harn nu p.g.a. kraftiga undervattens-strömmar. Så är det alltid denna tid på året men för oss som inte simmar ut på djupt vatten så spelar det ingen roll :)

Nu sover mitt hjärta nap och jag ska hoppa i duschen för det är helt enkelt f ö r varmt att sola mer ute på terassen nu, termomtern visar +46 grader på min solstol...puh... men jag klagar i n t e. Detta är bara helt underbart!!! :)


Kommentarer
Postat av: Yvonne

Åh, det låter helt underbart!!!! NJut!!!

Kramar...

2010-05-08 @ 13:24:40
Postat av: Lena Helmersson

Hej,

Jag erkänner - jag blir sååååå avundsjuk. Tittar ut och ser att det är grått, ingen sol, blåsigt och +10,4 grader, i morse satte jag på mig mössan när jag skulle ut på morgonpromenad med hunden...(!) Kontrasterna är ett faktum. Nai Harn är fantastisk och visst är det roligt att leka i vågorna - håller med och förstår din Johanna helt och fullt! Så jag kan inte göra annat än att önska dig en fortsatt skön lördag.



Blåsiga kramar från,

Lena i Uppsala

2010-05-08 @ 13:30:00
Postat av: Lotta, mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip

Men ÅH så underbara bilder! Det ser så ljuvligt ut. Längtar ännu mer till sommaren! Ha det så underbart! Nu ska vi fira vår 4-åriga bröllopsdag med handboll, ishockey och rally... i just den ordningen enligt min man! Räkna med att få se mig här igen ;) KRAM

Postat av: Cilla - mamma till Liam&Neo

Åh, det låter ju bara för underbart!!! Vill ha sol och värme NU! Vilka härliga bilder :) KRAM

2010-05-08 @ 21:06:20
URL: http://liamochneo.blogg.se/
Postat av: AnnaStina / Gizmolina

Tusen TACK för era trevliga kommentarer! :) Ja, här är verkligen helt underbart, jag njuter varje sekund.



KRAMAR !! :)

2010-05-08 @ 22:46:38
URL: http://gizmolinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91