Godmorgon festliga fredag!


Dagens tänkvärda.

Phuket fredag kl.14.50, sol + moln & +34 i skuggan på min terrasse.

Åh vad G L A D jag är över att ni verkar ha fått sommar hemma också. Ni förtjänar all sol & värme och visst ger solens strålar energi? det är så underbart ! :)

Mitt hjärta väckte mig kl.06 idag vilket inte var någon större hit för min dålig mage men tack och lov så var hon en Ä N G E L och lät mig ligga och små-sova på soffan till kl.08.30 när hon tittade på barn-TV, tecknade mig en teckning (hon väckte mig plötsligt och gav mig den i present. Så sött!) och åt chips som ser ut som spöken. Ja, jag fick muta henne liiite ;)


När vi kom upp från poolen så pågick en intervju med en favorit business-woman på Godmorgon på SVT, nämligen Filippa Knutsson, grundaren till Filippa K. Att lyssna på denna d u k t i g a tjej peppar mig. Hon inspirerar mig massor! och jag känner att hon fyllt min fredag med lite ekstra energi. Tack för det Filippa!

Eftersom jag inte är i toppform och prinsessan J dessutom vägrade åka till stranden (hmm...) så har vi haft ännu en soft pool-dag här hemma på resorten. Så frågan är nu om det var en så himla bra idé att köpa den där elefanten för nu kommer nog J nog att beach-vägra varje dag ...  ;)

Hoppas att din fredag har startat perfekt och att du har en festlig helg framför dig?!  Nu ska jag landa i solstolen med min bok när hjärtat sover nap. Life is good !

KrAm & KäRlEk ! ♥


Kommentarer
Postat av: Lotta, mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip

Inte nog med att Filippa K är smart, hon är vansinnigt vacker också!

Får hoppas att ni kommer till stranden igen och att magen är bättre. KRAM Lotta

Postat av: Miss.Gizmolina

Lotta-

Jag håller med dig! Hur vacker som helst är hon och så enkel & snygg i sin stil... Som sagt: jag har alltid beundrat henne ! och Filippa K har varit ett stort favorit-märke genom åren. Det blir förhoppningsvis strand imorgon ;) Trevlig helg! Kram! :)

2010-05-21 @ 21:48:19
URL: http://gizmolinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91