Några timmar i Patong...


Kvällens: klänning från
Deeday (en favvis), skor Zara och min väska är shoppad här i Phuket (den rosa jag håller i handen är Johannas ;)  Johanna har på sig klänning från Burberry, skor Lelli Kelly och nyshoppat Hello Kitty paraply.

Phuket torsdag kl.23.30.

I em / kväll har vi varit på shopping-tur till Patong och det räcker absolut med att vara där i några timmar, sedan är det sååå s k ö n t att resa hem till "andra sidan" igen :)  För Patong med bl.a. Banglaroad är bara för mycket... och vart vi än gick så ropade någon efter Johanna (att hon är söt etc..) eller så kom någon fram till mig och ville sälja något...

Vi var innom Jungceylon som är det största shopping-centrat i Patong men jag är inte så glad i detta ställe. Cental Festival, i utkanten av Phuket town är MYCKET bättre.  Sen styrde vi stegen mot beach-road för ett besök på Hello Kitty butiken där J shoppade ett paraply (det på bilden) eftersom det regnade och stickers. Sista stoppet var på mitt bästa cd / dvd´s ställe men eftersom det inte är lov att köpa dessa ting så kan jag tyvärr inte avslöja om vi shoppade något ;)J fick välja middags-ställe och som ni ser var hon super GLAD över sitt val (Burger King).


Vi avslutade vår kväll med att möta upp trevliga vänner i lobbyn på deras hotell för en drink.

På vägen hem stoppade vi på Central Festival och jag shoppade den fina klänningen från FCUK som jag visade er häromdagen (tack för feedback!). Den blev en fin mordags-gave från JIG (miljoner TACK älskling!).

Nu är klockan strax 01 och jag väljer mellan att gå och lägga mig och att se en episod av Lipstick Jungle eller kanske The City? Hmm... alla dessa val.... ;)


Kommentarer
Postat av: sara

Thailand är verkligen underbart, hoppas ni har det bra!

Postat av: Camilla

Halloj på er där borta i Thailand. Jag har varit så grymt dålig på att läsa bloggar de sista veckorna så jag hade ingen aning om ni var kvar i Thailand eller hemma i Norge, men nu ser jag ju att ni fortfarande lapar sol och värme! HÄRLIGT!

Får nu se om jag hinner uppdatera mig lite från era dagar.

Kram Camilla

2010-06-03 @ 22:29:09
URL: http://www.tildaochhugo.blogspot.com
Postat av: Johanna

Jag tror att jag tog fotmassage lite längre ner på gatan ni står på. ;-)

2010-06-04 @ 05:08:15
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Postat av: AnnaStina / Miss.Gizmolina

Sara-

Ja, Thailand är fantastiskt. Vi njuter ! :)Camilla-

Välkommen tillbaka! :)Johanna-

Bra du påminde mig om fotmassage. Tror det blir det idag efter nagelfix. Passar perfekt med SPA en regnig dag som idag :)KRAMAR till er alla !! :)

2010-06-04 @ 06:23:45
URL: http://gizmolinas.blogg.se/
Postat av: Lotta

Söta Johanna, hon är ju bara för go på alla foton. Patong verkar inte vara något för mig alls, jag verkligen avskyr när folk drar i en hela tiden och ska sälja på en allt möjligt. Varit i Tunisien 2 gånger och det gör vi aldrig om igen, usch. KRAM

2010-06-04 @ 08:18:57
URL: http://lottasworld.blogg.se/
Postat av: Jonas

Fredagskram från sommarsverige!

2010-06-04 @ 23:35:32
URL: http://jonasnoren.com
Postat av: Tänkvärt....

amrismatte, 61 år, 18 jan kl. 23:56

Barn är inte ägodelar utan individer redan från födseln. Många av dagens bloggbarn kommer nog som vuxna att vara besvikna och sårade när dom inser hur deras föräldrar utnyttjat dem i sina bloggar.Ev.dagböcker och minnen från babytiden mister sin betydelse när dom inser att föräldrarna valt att dela allt med allmänheten.

2010-06-05 @ 14:08:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91