Höst i sikte!


Hos net-a-porter har höstnyheterna börjat droppa in och jag matchar gärna dessa godsaker (I love cashmere) med ett par snyggt slitna jeans en kylig höstdag.

Phuket torsdag kl.22.15.

Vi girls kom precis hem från en tur till Patong och jag tycker uppriktigt synd om de som reser till Phuket och endast bor där och besöker den beachen för det ger verkligen inte en rättvis bild av hur vackert det är här... Men mer om det i nästa inägg för nu ska klänningen av och sköna myskläderna på också också ska jag lägga M&M´s på kylning i kylsåpet för då blir de som allra godast :)

Önskar dig en trevlig kvall!


Kommentarer
Postat av: BlondinBellas *****

nej tack höst

nu är det vår/sommar

sol ute

sol inne

sol i sinnet

Postat av: Angelica E

Jättesnyggt, men nu chockar du nog en och annan skrattar! Hela Norden verkar njuta för fullt av sommaren och solen som äntligen kommit dit :D Det sista de vill höra är nog ordet höst... Men jag skulle nog kunna tänka mig liiiite höst snart, men det lär verkligen dröja länge här nere!Många kramar från Mallorca!

2010-06-03 @ 18:41:38
URL: http://angelicaee.blogspot.com
Postat av: AnnaStina / Miss.Gizmolina

Angelica-

Ha,ha Ja, nu ska vi självklart N J U T A sommaren men jag är så inne i hösten nu då jag har börjat smyg-jobba med det uppdrag jag ska göra då jag kommer hem att jag inte kunde låta bli ;) Och faktum är ju att höstnyheterna börjar droppa in i butikerna snart för det går undan i mode-svängarna :) Kram! :)

2010-06-03 @ 18:55:25
URL: http://gizmolinas.blogg.se/
Postat av: Diana - Nybliven mamma ♥

Denna helg kommer jag att ha temahelg baby på min blogg. Jag kommer att ha riktigt många tävlingar, recensioner, skriva om mina favoritbutiker på nätet, visa babysaker, och komma med tips, rabatter... Jag kommer även ha en "fråga experten spalt" där ni kan ställa frågor till en läkare och babysimexpert. Besök gärna min blogg nu under temahelgen! =) Kram, Diana

2010-06-03 @ 19:01:17
URL: http://dianasblogg.blogg.se/
Postat av: Therese

Lekkert! Skulle gjerne hatt den genseren til høsten!

2010-06-03 @ 20:28:43
Postat av: Lotta

Grymt vackra örhängen! Och tröjan var inte fel den heller. Men detta måste ju kunna klassas in under sommarkvällskläder? Såå höstigt ser det ju inte ut ;)

2010-06-04 @ 08:20:17
URL: http://lottasworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91