Gucci, några dagens & lördags-godis.


Volvat dyreklinikk idag kl.12.30. Johanna har på sig bluse från
How to Kiss a Frog, hårspänne Prinsessefin, tights Zara och skor Naturino (Pom D´api). Jag har tunika Odd Molly, byxor H&M och skor Zara. Också fick såklart Gucci vara med på bild.

Vår soffa är verkligen världens skönaste att landa i = lätt att somna...zzz... men nu är jag vaken igen och ska ta tag i lite jobbing innan jag kryper ner i den mist lika sköna sängen. Men först av allt ska jag bjuda er på pics från dagen. Jag & Johanna är home-alone i helgen så detta blev en riktigt girlie lördag :)


Bolina kl. 13.15. Denna lounge-soffa hade jag gärna chillat i soliga sommardagar.

Efter en tur till bl.a. Stabekk drog vi down-town...


Först var vi runt med returer från foto (jobb), sen landade vi på Friday´s. De var ÅR sedan vi åt där sist och jag påmindes om hur barnvänligt ställe det är. That we like !

Min plan har länge varit att bjuda er på fler inspierande dagens än bara min egen och idag lyckades jag knipsa 2! Det var då vi var innom Kiman för att betala en topp som jag lånat till foto men som jag totalt förälskat mig i så den skulle betalas istället för returneras ;) Toppen är l o v e l y, du ser den här:


Zanna hos
Kiman bjuder på en snygg dagens: topp fra Paul and Joe Sister, skinnbukse fra Day, So by mo armbånd, Sand sandaler og Zuzanna G øredobber. (Du finner allt hos Kiman).

Plöstligt mötte jag min vackra veninna Miriam och hennes fina dotter som får bjuda er på en flott mor & dotter match:


The mother: Kjole fra Prada, jakke fra Rosemunde (hos Daisy dar Miriam jobbar) och skor Prada. The daughter: jacka shoppad i Palma, byxor Zara och skor Prada.

Vi avslutade dagen på H&M där jag hittade ett par godsaker till hjärtat (ska fota och visa) och sen styrde vi stegen hemmåt...


Ingen lördag utan lördagsgodis. Bamse Mums är en favvis. (de finns inte i Sverige).

Detta var en mysig dag ! :)



Kommentarer
Postat av: Lisa

Hej vackra!måste verkligen få skriva att du är så vacker och du verkar vad en kvinna som verkligen har alla fötterna på jorden! Du jobbar med det du brinner, villket jag också snart gör! Kan inte få nog av din inspirerande blogg, fortsätt med det du gör så bra! Hoppas du och Johanna får en skön söndag med mycke soft:) kramar Lisa!!

2010-07-18 @ 10:40:59
Postat av: Miss.Gizmolina

Lisa-

Tusen miljoner TACK för din fina kommentar. Den gick rakt in i mitt hjärta och nu känns min söndag ännu soligare :) Tack för att du gav mig den ekstra energi jag behövde idag! Önskar dig en fantastisk söndag. Kram! :)

Postat av: Marie

I love dropping by your blog every day - and miss it if I'm away and can't get access!!



I also love the Kiman shop - and the sign with 30% off makes me wish I was in Oslo right now!



Njoy the rest of the weekend!



Mxx

2010-07-18 @ 11:55:06
URL: http://littlemissnorwayblogspot.com
Postat av: Elisabeth westbye

Du har en fantastisk blogg! Du virker down to earth, samtidlig som bloggen din får meg til å drømme meg bort i flotte opplevelser og lekker mote. Keep up the good work, u ,make me happy!

Bambi-toppen var LEKKER! Oslo på mandag.... ;)

2010-07-18 @ 12:36:38
Postat av: Anneli

Hej!

Så du kommer från Luleå? jag är också född där, men bor i Stockholm sen snart 30 år tillbaka. Har läst din blogg ett tag nu, undrar bara hur mycket kläder du och din dotter äger? nya kläder varje dag. Ni måste ha stora garderober?



Ha det skönt i Luleå, hoppas ni slipper slåss med mygg och knott.

2010-07-18 @ 22:41:19
Postat av: Tezzan

vaför behövde Gucci veterinär?

2010-07-19 @ 02:11:02
Postat av: Sofie

Alltså, världen är så liten..Tror att din väninna Miriam är mamman i familjen där en av mina vänner jobbade som praktikant när vi var i Oslo :-)

2010-07-19 @ 18:53:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91