Godmorgon vackra sommardag!


Denna shop-sida som jag stylat till Kamille Mor & Barn passar en solig dag som idag! Såpbubblorna högst upp till höger är fin sommarpresent till små pirater.

Godmorgon vänner!

Hos oss pågår fullt morgonfix och jag hoppar snart in i bilen och kör iväg mot fotostudio. Oslo bjuder på ett galet FINT sommarväder idag i g e n och jag önskar att jag fick njuta solen... men fram t.o.m. måndag är det full fart med jobbing och sen väntar s e m e s t e r  :)


Så här ser av bilderna ut från den här dagen för 1 år sedan. Då var jag också igång med jobbing av Kamille Mor & Barn. Jag undrar var jag har de där skorna? och Stella Nova toppen? de hade jag helt glömt bort...

Jag önskar dig en amazing onsdag!

♥ KrAmAr & kÄrLeK! ♥


Kommentarer
Postat av: Beata

Hei Gizmolina! Jeg elsker bloggen din, du er så flink å inspirere og skape glede! :) Og jeg liker veldig godt "dagens" bildene på både deg og Johanna. Jeg lurer på om du som jobber med mote vet va sko-trendene for sommer 2011 blir? Jeg har funnet noen kjempefine gladiatorsandalar jeg har lyst på, men som dessverre koster litt... Er litt redd de er "ut" neste sommer? Siden de har vært i motebildet en stund. Jeg blir veldig takknemlig for svar. Ha en strålende dag! :)

2010-07-07 @ 08:57:13
Postat av: Att ha det gott

Vilken super fin sida

Postat av: En magdansös dagbok

SNYGGA SKOR VAR HAR DU KÖPT DEM?

2010-07-07 @ 10:38:03
URL: http://tutku.blogg.se/
Postat av: A House With A View

Skorna är ju helt underbara!! Jag vill också gärna veta vart du hittat dem??



Kramiz aka

2010-07-07 @ 11:38:37
Postat av: Barbro

Haha.... ikke bare jeg som glemmer bort ting jeg har. Kanskje du som meg har litt for mye ? Får du mye "vareprøver" eller kjøper du alt selv?

Kjempefin side du har . God sommer :-)

2010-07-07 @ 14:59:14
Postat av: Anna

ja de skorna var super!

2010-07-07 @ 15:13:52
URL: http://argbuggen.wordpress.com
Postat av: Miss.Gizmolina

TACK för era kommentarer ! :) Kul att ni gillar skorna, de kommer från Bianco och det är minst 1 år sedan jag köpt dem (bilden är från förra året).



Beata-

Tusen tack för din trevliga kommentar! Den ger mig positiv energi :) Jag ska, på din önskan, fixa ett höst-skor-inlägg så fort som jag är klar med det stora uppdrag jag jobbar med just nu men en gyllene regel för mig är att gå för plagg / skor etc som jag tycker om och trivs i. Då spelar trender ingen roll :) Happy shoe shopping !



Att ha det gott-

Tack så mycket ! :)



Barbro-

Oftast köper jag allt själv men det händer att jag även får vareprøver. Och ja, det är lätt att glömma skor & plagg i en stor garderob ;)



KRAMAR till er alla !! :)



2010-07-07 @ 15:17:49
URL: http://gizmolinas.blogg.se/
Postat av: Frida- trendenser.se

Vilket fräckt kollage du har snickrat ihop!

/Frida

2010-07-07 @ 19:03:44
URL: http://trendenser.se/
Postat av: Beata

Hmm, da spørs det om ikke jeg må kjøpe skoene, man kan vel aldri få nok sko? ;-) Gleder meg til sko-reportasjen din! Lykke til med oppdraget! :-)

2010-07-07 @ 20:53:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91