Oslokram!


Gardemoen (Oslo flygplats) idag ca kl.15.00.  Jag reste i topp Odd Molly, byxor Cutommade, pälsen sålde jag i min butik (den har varit lång men en skräddare har tagit av den) och halsbandet är favoriten från Bvlgari.

Så är ja, nu  har jag landat hemma hos mina älsklingar JIG, Johanna & Gucci igen och ja, när man tar sig en titt på den här bilden så kan man ju fråga sig exakt hur länge har jag varit på resa??

A.  på jordenruntresa i 3 månader.
B.  14-dagars ferie i Thailand.
C.  har varit på en speed-veninne-tur på exakt 31 timmar !

Rätt svar vinner en flaska champagne! Nejdå, skojar bara. Detta är verkligen mig i ett nötskal för "travel-light" har aldrig riktigt varit min grej och jag tvivlar på att det någonsin blir det heller ;)

Nu mina fina bloggvänner ska jag gå och sova riktigt, riktigt gott i min skön säng och det känns som en lyxig bonus att ha hela söndag hemma !

VaRmA kRaMaR ! ♥


Kommentarer
Postat av: Maria

Hmmmmm...dom där lila påsarna känner jag igen, kan du möjligtvis varit på allas vår favorit Mathilde?

Ser med spänning fram emot när du presenterar resultatet av den alltid-så-nödvändiga-väninne-shopping-turen. Ha nu en helt underbar söndag med dom du älskar. Tack för att Du finns.......krams m

2010-01-31 @ 08:18:48
Postat av: AnnaStina / Gizmolina

Maria-

Oh, yes, visst är det favoriten Mathilde jag varit på ! :) Den butiken är verkligen Stockholms bästa. Ska visa min fångst senare.. TACK för fina ord! Önskar dig en underbar söndag! Kram ! :)

Postat av: emma härnqvist/perfektion

men det är bättre att ta med sig för mycket än för lite :)

2010-01-31 @ 10:26:12
URL: http://perfektion.blogg.se/
Postat av: Elli<3

Godmorgon på dig :) fin blogg! Kram Elli<3

2010-01-31 @ 12:00:53
URL: http://bellanee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91