Play-date & impregnering...


Johanna +
Elsa = söta vänner !  (Johannas klänning/kjole kommer från MyCinnamonGirl)

Mitt i allt mitt fixande här hemma i kväll så kom det plötsligt en trevlig play-date-inbjudan på sms och 15 min senare tog jag och Johanna en prommis hem till våra fina vänner Emma & Co.  Det passade oss perfekt att avsluta helgen med lek & trevligt sällskap.  Fina vänner kryddar verkligen livet !


Dagens fråga: H U R kunde jag vara så slarvig och inte impregnera mina  N Y A  (oh yes, de är hur nya som helst) fina Ugg´s som JIG shoppade till mig i USA?  Se hur de ser ut nu efter några turer till/från dagis i snöslasket Bogstadveien... jag vill bara gråta...  Någon som vet om man typ kan sandpappra dem fina igen? (önsketänk!) P.S  Johanna var klok som valde bruna Uggisar och se så fina de är! ;)

När vi kom hem somnade hjärtat bums och jag har fortsatt där jag slutade före vår lilla utflykt. Ska köra på en stund till innan jag rundar av dagen med mer bloggning så vi ses om en stund igen :)


Kommentarer
Postat av: Carina

Hei AS



En skobutikk kan sikkert hjelpe deg. Jeg vet at det finnes spesialbørster til semsket sko og kanskje de blir like gode som nye. Møbelbutikker har jo også spesialrens for semsket skinn. Lykke til:)



Klem

C

2010-02-21 @ 23:20:07
Postat av: Lena

Hei.

Jeg har kjøpt en UGG spray for disse skoene, men kjøpte den i USA,men kanskje det fins å få tak i her også. Ellers vet jeg at for vanlige tøysko fins det noe som ser ut som et typ hviskelær som gjør at man får vekk nesten alt det møkkete fra skoene :)

Lykke til. Kram

2010-02-21 @ 23:39:53
Postat av: Ida

Hei, jeg hadde lyse semskede støvletter for noen år siden, og de ble også sånn som dine... Men jeg prøvde med viskelær da de var tørre, det kan hjelpe på noen av flekkene. Ellers bør du absolutt gå innom en skobutikk e.l, de kan sikkert hjelpe deg! Ha en fin kveld videre, jeg hopper til sengs nå!

Postat av: Kristine

To skjønne jenter med et smil på lur. Lykke til med UGSene. Takk for at du tipset oss om Randis blogg. Gleder meg til neste Kamille Mor og Barn :D Ha en fin kveld og ei strålende uke.HEr er det vinterferie i solskinnet! Klem Kristine :d

2010-02-21 @ 23:51:47
Postat av: Marie Elle

UGGs är ju inte menade att användas i snö. :) Jag tycker dom väldigt ofta blir fula och förstörda och det är så synd på så mysiga skor. Ett tips är att använda en mockaslip/mockaslippapper. Jag har ett som är köpt Nilson Sko i Sverige men det kanske finns på Nilson i norge också? Annars borde det gå att få tag i på en bra skoaffär eller en skomakare.

2010-02-21 @ 23:58:41
Postat av: Cecilie - Bloggvärldens mest musikfyllda blogg

Så söta! :D

2010-02-22 @ 00:13:16
URL: http://ceciliesjostrand.blogg.se/
Postat av: Linda

Det finns något som heter "Galltvål" i Sverige. Det är urbra till alla fläckar, både på skor och kläder, speciellt mocka!

2010-02-22 @ 00:26:30
Postat av: Bonnie- TÄVLING PÅGÅR!

naw. ursöta på bilden =D

2010-02-22 @ 02:14:08
URL: http://inteduigen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Mockaborste kanske kan vara till hjälp. Iblnd går det att få bort fläcka med den.//Carolina

2010-02-22 @ 07:08:31
Postat av: Anna

Vet att det finns ett speciellt "sandpapper" på skobutiker i Sverige, det är typ som en sandpappersten. Hör av dig om jag kan hjälpa till med att införskaffa en och skicka till dig den fungerar jättebra till mina ljusa moccaskor.

Ha en bra dag

/Anna

2010-02-22 @ 10:07:29
Postat av: Anna

Halloj, jag har också slarvat lite med mina trots att jag har både Uggs impregneringsspray och Uggs rengöringsmedel, alltså det finns både och i Uggs egna märke så kanske du kan få stövlarna fina igen, Lycka till :-) Kramar Anna

2010-02-22 @ 11:57:53
URL: http://alovesand.blogspot.com/
Postat av: Angelica

Vilka sötnosar! :) Jättehärlig blogg!



angelica - fotoblogg

2010-02-23 @ 09:46:28
URL: http://angeliqe.blogg.se/
Postat av: Kari

Jeg har vært uten nett ganske lenge, men får jo håpe du leser kommentarene i eldre innlegg...



Jeg har Uggs impregneringsspray och Uggs rengjøringsmiddel, men synes ikke det hjalp så veldig. Kom så over et tips fra internett og det var å støvsuge støvlene. Jeg gjorde det og da ble Uggene ble nesten som nye.



Ønsker deg en god helg!



Kari :-)

2010-02-26 @ 16:40:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91