Modemässan i Cph del 2.


Mitt första stopp i Øxne hallen var så klart hos min kära bästa vän Lotta! Åhhh vad det var mysig att ses igen. Vi hade ett ordenligt kramkalas! :)  också kidnappade jag med mig Lotta till baren för lite vitt & girltalk...

När jag hade lämnat intervju + show i Rådhuset så hoppade jag in i en taxi och åkte till Øxne hallen. Den här mässhallen var den bästa av alla på den tiden då jag gjorde mina inköp till Gizmo & Co men idag så är den tyvärr inte lika inspirerande p.g.a. att många märken har flyttat över till The Gallery, en ny mässhall som öppnade för några år sedan. 

Nu hörde jag härliga rykten om att man ska göra om hela mässupplägget till nästa år och då bl.a. flytta ihop The Gallery med Bella och Øxne med Terminal 1 eller var det 2? Hur som helst så ska det i alla fall bli färre mässhallar = bättre för alla ! :)


När vi stod i baren fick vi plötsligt trevligt sällskap av fina Cecilia Høyer som har agenturen för på bl.a. Lexington Clothing, MiH - jeans och Margit Brandt i Norge.

Efter vin och lite mat var det dags att åka taxi igen. Denna gång till By Malene Birger visningen. Men mer om det i nästa inlägg för nu måste jag trippa iväg till dagis och hämta hjärtat :)

 


Kommentarer
Postat av: Sandii

härlig blogg du har! kolla gärna in min :)

Postat av: Solveig

Hei!

Du vet det helt sikkert, men mycinnamongirl har åpnet butikk i Frognerveien. Det er 30% i åpningstilbud. Jeg har gjort et kupp i dag;)

He en strålende dag!

2010-02-16 @ 19:15:34
Postat av: Lotta, mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip

Lovely! Och jag ser verkligen framemot bilderna från Malene Birger. KRAM

2010-02-16 @ 19:30:04
URL: http://lottasworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91