Iskallt, styling & härlig shopping!


Majorstura t-bana runt kl.15 idag. Johanna sover gott i vagnen och som ni ser kör jag samma päls, mössa, jeans & skor som igår. Solbrillerna kommer från Gucci och väskan på vagnen är favvisen från Zara (ett riktigt bra köp för några år sedan).

Shit! vad kallt vi har haft idag. Iskallt! men solen har lyst från en vackert blå himmel vilket gjorde att det kändes lite bättre. Vi tog oss en tur upp till
Daisy för att se alla nya vår news som droppat in senaste dagarna och jag hittade farligt mycket snyggt... :)


Riktigt snygg tunika från Andersen & Lauth som precis ankommit Daisy. Denna har jag föresten använt i en styling...:


Här ser ni tunikan till höger i en stjel-stilen till Chloë Sevigny ur senaste nr av Kamille. Kolla även in skorna till höger i bild, från Repetto, de är bara lovely...  och om du vill ha någon accessoar med leopardprint så är mitt tips väskan från Accessorize.. 

Som ni kanske kommer ihåg så var jag med Daisy på inköpet av s/s kollektionen från Odd Molly och detta var en av godbitarna som beställdes:


Denna underbara silke-kjole / klänning från OddMolly kommer att hänga med mig på sommaren fester och i vår matchar jag den med en jacka + boots.


Här ser ni kjolen/klänningen på vackra Helena Christensen. Underbar match med den lila jackan...

Det hade även kommit in massor med fina news till alla söta prinsar & prinsessor:



Juicy Couture, Napapijri, Chill Norway, Mayoral, Retour, Gant, Petit Bateau... Mycket fint som sagt !


Jag lovar att fota och visa innehållet i mina påsar imorgon... ;)

Tyvärr är jag inte alls i form i kväll :(  Jag är galet täppt i näsan, tokfryser och det känns som att jag håller på att bli dunderförkyld. Uff, håll tummarna för att det är falskt alarm för sjuk vill jag i n t e vara.

Tror kanske det är bäst att jag lägger mig rekordtidigt (för att vara mig) och sover mig frisk så jag passar på att säga TACK för idag och GRATTIS till OS-guldet Sverige ! :)

GoDnAtT kRaMaR! ♥

Kommentarer
Postat av: Lotta, mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip

Den där klänningen var riktigt fin, kanske inte så mycket Odd Molly direkt, men fin i alla fall. Gissar att den är snygg till bruna stövlar! Daisy ser ut att vara en butik som passat mig alldeles utmärkt. Hade väl shoppat mig sönder och samman...

Håller tummarna på att du ska må bättre imorgon. Få i dig en massa c-vitamin och ingefära och gå och lägg dig redan nu! Ta hand om dig. KRAM Lotta

Postat av: AnnaStina / Gizmolina

Lotta-

Ja, klänningen är lovely och Daisy har riktigt mycket fint i butik nu :) Önskar dig en mysig kväll! ska sova mig frisk nu. Kram! :)

2010-02-24 @ 22:56:03
URL: http://gizmolinas.blogg.se/
Postat av: susan

Den tunikaen var bare helt nydelig og veldig fin på deg, syns jeg så absolutt du bør kjøpe. Men en underkjole så kan du jo også bruke den som kjole

2010-02-24 @ 23:08:24
URL: http://susans-side.blogspot.com/
Postat av: Emmie & Wille

Så snyggt! Jag blir alldeles kär i såväl tunikan från Andersen & Lauth som silkestunikan från OddMolly ♥♥♥. Härlig mix av barnkläder dessutom!

2010-02-24 @ 23:56:12
URL: http://emmieliving.blogg.se/
Postat av: Anonym

Oj vad du shoppar. Har dus ökt hjälp för ditt shoppingmissbruk?

Du borde skämmas för du överför ditt bettende på Johanna vare sig du vill eller inte!

När man har barn har man ansvar ...

2010-02-25 @ 01:25:56
Postat av: Anonym

http://www.dagbladet.no/2010/01/15/tema/mote/klikk/9940621/ Link til tips for å få støvlettene dine fine igjen :-)

2010-02-25 @ 02:08:42
Postat av: Johanna

Nej, jag tycker inte att det är försvarbart på ngt sätt att handla en tunika för 5000. Tänk, det är en sistaminutenresa för 4 pers, om man vill. Den var verkligen jättefin, men jag FÖRSTÅR verkligen inte hetsen kring dessa kläder. Dessa DYRA kläder.

2010-02-25 @ 06:11:49
Postat av: Sammy

Jag älskar odd Molly, VISSA av plaggen och har en del. Men de är klart "overpriced" och vid 5000 kr för den klänningen är smärtgränsen nådd med råge!



Det fantastiska är att du handlade ytterligare saker. Men ni har säkert gott om pengar tack vare JIGs affärer, så det är ju bara att gratulera!



Fast även om jag haft råd utan problem (smått ekonomiskt oberoende får man ju trots allt vara för att shoppa så) så hade jag skämts inför mamma att handla så.



Mina föräldrar har det bra ställt, men det är ju förutom pappas ingengörsinkomst, tack vare att de är från en betydligt sparsammare generation än vår...

2010-02-25 @ 08:05:22
Postat av: Johanna

Den vita tunikan med paljetter är lovely!

2010-02-25 @ 08:05:59
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Postat av: Josefine

Hoppas du vaknar frisk gumman. Så mycket FINT att drömma om som du visar fram!



Om du är sjuk så ta på dig tunikan och känn dig FAB ;-)



Puss

2010-02-25 @ 08:26:04
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Mussi

Dere som kritiserer shoppingen er bare missunelige.Klærne er nydelige.Dessuten Anna Stina handler mye billig og det er det som er så flott hun gir meg inspirasjon til både billig og dyrt og kombinerer dette på en utmerket måte.Hvis dere ikke har noe hyggelig å skrive ,så la vær og skriv noe.

Du beriker min hverdag Anna Stine <3 og for en flott mamma du har ;0) Kos dere og god bedring.Klem

2010-02-25 @ 09:00:37
Postat av: Sessan ☆

Ohhhhh I LOVE den vita tunikan!! Mollyn är super söt, men för 5000 behöver jag en hel garderobe ASG ;D



Vet du om Daisy har fina vår jacker till tjej från Napapijri?

Ville haft en klassisk vår jacka till lilla hjärtat som inte alla har....



Hoppas du är frisk när du vaknar idag, men annars är det ju typiskt att man blir sjuk när man äntligen har mamma hos sig & vill mysa. Tycker det är mer regel än undantag hos mig iaf. Tror man slappnar av med mamsen i närheten & då angriper baskiluskerna.



Tvi tvi for att du er frisk!



Kramar till dig & Johanna

2010-02-25 @ 09:01:24
URL: http://sessanochprinsessan.com
Postat av: Petra

Hej Med tanke på att AnnaStina har hjälpt Daisy med deras inköp till butiken så får hon antagligen handla sina grejer till inköpspris då kostar tunikan en tredjedel av försäljningspriset ungefär ca 1700-1800 nok.

2010-02-25 @ 09:32:51
Postat av: Johanna

Mussi; Du missförstår, iaf mig. Jag är inte missunnsam eller avundsjuk å ngt vis, jag har absolut råd att handla OM-plagg, men JAG tycker inte det är försvarbart. Men man får givetvis handla det man själv vill. Kläderna är fina, men alla passar inte i dem. AS är en av dem få som gör det. :-)

2010-02-25 @ 09:33:14
Postat av: Anna

Klart A-S ska köpa det hon vill, beror ju på hur man prioriterar här i livet. Varför missunna?



och sen tror ju jag att A-S med sina kontakter får köpa till inköpspris;)



2010-02-25 @ 09:34:24
Postat av: Reidun

Så mye flotte klær du viser framj..mange gode tips...jeg må si at jeg falt så for en hvit kort tunika fra lineofoslo som du viste her om dagenog jeg var såååå heldig å få kjøpt meg...kjolen fra Odd Molly er jo bare herlig..den drømmer jeg om....helt enig med det Mussi skriver...du er flink til å blande dyrt og billig og gir meg masse inspirasjon så stå på....ha en flott dag!!!Så hyggelig å ha besøk av mor!!!

2010-02-25 @ 09:38:42
Postat av: Anonym

:) Vet inte om det bara är jag, men när du blandar stora och små bokstäver i samma ord "GoDnAtT kRaMaR" tycker jag det blir svårläst...

2010-02-25 @ 12:38:54
Postat av: Sarah

Till Anna-Stina: Jättefina tips och vilken fin klänning!!! Hoppas att du skärmar av alla "neggosar" och fortsätter att ge inspriation och sprida din härliga feel-goodkänsla som man alltid får från din blogg!



Till alla neggosar: Men herregud - varför ska AS vare sig försvara sina inköp eller behöva skämmas inför sin mamma??? Hon gör väl som alla oss andra -PRECIS vad hon vill med SINA EGNA pengar! Tycker faktiskt att det är ni som ska skämmas över vilka förebilder ni är!



Btw -om jag vore hennes mamma skulle jag vara SUPERSTOLT över att ha en så pass driftig och framgångsrik dotter och defenitivt inte skämmas över hennes inköp!



2010-02-25 @ 12:55:26
Postat av: Jossan

Åh denna avundsjuka, du e skitsnygg i plaggen du köper och din smak e underbar !



Jag som student skulle aldrig ha råd men man kan unna andra iallafall !



Annars e man bra bitter !

2010-02-25 @ 15:26:23
URL: http://dekallarmigjossan.blogspot.com
Postat av: Jenny

Jag tycker det är helt galet att vuxna och förhoppningsvis kloka människor inte har förmågan att ge någon annan reflektion än att direkt skrika "avundsjuka"! Tänk ett steg längre, försök se saken från olika perspektiv. Är det så konstigt att det kan sticka i ögonen på folk när vissa shoppar för tusentals kronor i veckan medan det finns andra som knappt har pengar att köpa mat till sina barn? Eftersom Anna Stinas ekonomiska situation är som den är så är det inget konstigt att hon (precis som många andra!) väljer att shoppa dyra saker. Men det är heller inget konstigt att folk ibland reagerar. Fram för mer åsikter och diskussioner- på vuxennivå!

2010-02-25 @ 15:44:48
Postat av: Emmie & Wille

Jag tycker att det är helt otroligt att vissa ens orkar vara så negativa, och sen dessutom bemöda sig att spy ut dessa elakheter genom att sätta dem på pränt.



AS, du ska ha en eloge som orkar med. Du har en fantastisk stil och jag har aldrig sett på maken till gljädjespridare någonsin! ♥

2010-02-25 @ 19:21:24
URL: http://emmieliving.blogg.se/
Postat av: Marte

Synes man skal få bruke pengene sine på det man vill bære man har råd : )

Er jo forskjellig hva man prioritere : )

Ønsker deg god bedring Anna Stina : )

2010-02-25 @ 19:24:34
Postat av: Jenilita

Fan vilka idioter som kommenterar sån skit till Anna stina, Vad e problemet? Har man råd att shoppa dyra kläder så ska man göra det, Det har ingen annan med att göra! Kläderna var dessutom snygga!! Varför kan folk inte glädjas med andra? Varför är ni så jävla avundsjuka hela tiden.. Det e helt sanslöst! GO ANNASTINA!

2010-02-25 @ 20:35:50
URL: http://www.blonditamedfotboja.se
Postat av: Sofia

Hur kan man säga att det inte är försvarbart att köpa dyra kläder? Var och en är väl sin egen lyckas smed och har man lyckats få det gott ställt så ska man väl inte behöva skämmas för att man kan köpa det man vill? Mycket märkligt hur vissa resonerar. Och - jag tänker aldrig skämmas för att jag har pengar, jag har själv förtjänat dem genom år av slit. Keep up the good work Anna-Stina, din blogg inspirerar massor!

2010-02-25 @ 23:18:05
Postat av: Johanna

Sofia och Jenilita: Ni missförstår oxå. Jag kanske uttryckte mig fel. Det jag menar är att en tunika för 5000... Kom igen. Det är hutlöst att sätta sådana priser, siden eller inte. Jag mnns när OM släppte sina första plagg för flera, flera år sedan och sålde dem i vanliga kedjor. Inte (f-n) låg priset på ngr tusenlappar per plagg då. Nepp!

Och självklart så får man spendera sina inkomster som man vill, det var inte heller det jag menade. Men 5000... mkt cash på ETT plagg. För MIG är det INTE försvarbart att lägga en hel månads mat för en hel familj tex på ett plagg. Men det är JAG som tycker, man måste inte hålla med mig. Och jag tycker det är ONÖDIGT att kalla folk för idioter bara för att de inte tycker lika. Dumt, Jenilita.

2010-02-26 @ 07:33:42
Postat av: Johanna

Ja, nu räkar jag ju ha samma namn som fg kommentar men är definitivt inte av samma åsikt! Avundsjuka eller inte - Ibland är det faktiskt bättre att hålla inne med sina åsikter än att dela dem med sig. Vad jag vet är det upp till var och en hur man spenderar sina pengar och vem skall man stå till svars för? Vissa köper dyra bila, hus etc men det är ju var och ens egna val. Kan inte förstå er gnällkärringar att ni inte har annat än att sitta här och skriva massa negativa saker, skaffa er ett liv! Jag håller definitivt inte alltid med AS men jag läser hennes blogg för jag blir glad och tanken har aldrig slagit mig in att gnälla på henne! Då är det ju jag som får sluta läsa! Ha det gott!

2010-02-27 @ 05:55:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91