Kvällskram från Oslo.


Lördag runt kl.18. En söt bloggläsare kom fram och hälsade då vi precis kommit fram till Liseberg. Det gör mig alltid lika glad ! :) (Kul att du kom fram till mig Linda! Hoppas att ni hade en toppen-dag! :) Min lördagens: linne Ti-Mo, topp Odd Molly, jeans Zara, støvlar Hunter, mitt hubba-bubba rosa armband från Humanity kommer från
Creative Lounge.

Mina kära blogg-vänner!

Nu har vi precis kommit hem från vår mysiga mini-weekend-tur till Göteborg! Vi kom fram till Liseberg runt kl.17 igår (lördag) och vi hade så kul där att vi inte checkade in på hotellet förren runt kl.22.30. Och idag har vi haft en shopping-dag och vi satte inte nyckeln i låset här hemma förren runt kl.23.


När vi kom fram till Liseberg igår så regnade det för fullt men hade vi lovat Johanna att få åka karusell så hade vi ;)  Lilla J´s lördagens: Hello Kitty paraply shoppat i Thailand, glittrig-regnkappa Tiny-Doe, tights Noa Noa, skor Naturino (hos Pom D´api), t-shirt Kapp Ahl, topp H&M och kofta Benetton.

Det känns som att vi har varit borta närmare 1 vecka fast vi åkte kl. 13 igår. Tänk vad ett par dagars miljö-ombyte gör mycket! :)  Jag ska berätta mer om turen imorgon för nu lockar en kvälls-macka på nybakat svenskt bröd och hushållost. Mums vad gott !!!

♥ GoDnAtT kRaMaR ♥


Kommentarer
Postat av: Lotta, mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip

Vad synd att det regnade på er, men jag hoppas att ni haft det underbar ändå! Liseberg är ju helt enkelt bäst ;) Välkomna hem, ser fram emot bilderna. Ha en BRA måndag. KRAM

Postat av: Johanna

Ser ut som om ni hade en trevlig dag trots regnet :-)!

2010-08-09 @ 10:02:24
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Postat av: gingi

Er de fleste butikker åpne i Gøteborg på søndager, eller handlet dere på Norrbyn på vei hjem?

2010-08-09 @ 10:17:09
Postat av: Bente

Hei! Takk for sist, det var så koselig å være sammen med dere igjen! Synd at det regnet på Liseberg, men jeg vet at dere klarer å ha det gøy likevel :) Vi har kommet vel fram til Phuket og det var skjønt å være hjemme igjen! Men dessverre er vaskemaskinen vår gått istykker og blir ikke reparert før om en uke, er det ok at jeg låner deres imens? Vi betaler selvfølgelig strømmen deres for aug. Typisk at det skjer. Alltid en eller annen maskin som går i stykker når vi har vært litt lenge borte :(( Maud og Bao har fått hunden sin og den er megasøt!! Hils Johanna og JIG! Klem, Bente



PS Jeg har hverken mailadr din eller det norske tlfnr ditt - kunne du sende det til meg på sms? Jeg er på thainr mitt nå og det har du tror jeg :)

2010-08-09 @ 11:46:25
Postat av: Johanna

Liseberg är riktigt trevligt, roligt att ni hade det skoj också även fast vädret inte var det bästa kanske :D

2010-08-09 @ 22:25:34
URL: http://hejsari.webblogg.se/
Postat av: jayde

Wow johanna är ju en liten fotomodell vilken fin kort:)

2010-08-10 @ 03:20:20
Postat av: alice

bilden längst ner, din dotter va?

iallafall så var den bilden sjukt gullig!

du har en jätte söt dotter! :)

2010-08-12 @ 16:07:58
URL: http://aliceelisabet.blogg.se/
Postat av: Linda

Ja vi haden en jätte bra dag! :)) Åkte till Kroatien dagen efter så det var ett kort besök på Liseberg och stan bara :) Ha det gott!

2010-08-16 @ 11:53:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91