Dagens girls & 4-års firing på dagis.


På J´s dagis idag runt kl.12.20. Jag har på mig klänning Odd Molly, skor Chloé och väska Marc by Marc Jacobs. Johanna har på sig t-shirt Kapp Ahl, klänning Me Mini och skor H&M. Mormor har på sig klänning Odd Molly.

ÄNTLIGEN kan jag blogga! efter en em / kväll med tekniska problem = inget internet. När internet inte fungerar så känner jag mig verkligen helt off verkligheten så nu hoppas jag att tekniken ska vara i topp form igen :)

Idag har vi haft ett helt fantastiskt fint väder och vi har varit på dagis och firat Johanna. Mormor spelade dragspel på samlings-stunden och sjöng sånger med barnen och sedan var vi med på lunchen då hjärtat bjöd alla på korv med bröd och chokladkaka till allas stora glädje.


Hemma i köket idag runt kl.09.30. Johanna valde kake själv och det skulle absolut vara denna med Laban´s seigmenn (norskt super poppis godis) på. Inget annat.


Dagis runt kl.11.30.Samlings-stund pågår. Det var väldigt uppskattat att mormor var där och spelade & sjöng och för Johanna var det så klart "stort". TACK föresten till dig som tipsade om var jag kunde hyra ett dragspel! De hade inget där, men de tipsade mig om ett annat ställe som hade.


Snälla fröken Bente bjuder på chokladkakan som jag pimpat med prinsessekronor.


Johanna bakade sand-kakor med sina kompisar då vi gick därifrån.


Jag & mamma njöt solen & god mat på Olivia´s fina uteservering efter dagis + ärenden. Det var helt galet varmt. Lovely !

Detta är en dag vi kommer att minnas länge!

Nu har lugnet lagt sig här hemma efter hektiska kalas-dagar och imorgon kickar jag igång nya inspirerande jobb-uppdrag så jag tror jag ska passa på att lägga benen högt i soffan nu och chilla... ;) 


Kommentarer
Postat av: Josefine

Hej!! Jag såg att det var tyst hos dig idag. TUR det fungerar nu!



TACK snälla snälla för bilarna, han har kört dem trots att de är pyntebilar så de kan nog inte bytas men det behövs inte :)



Kalaset var fab och intensivt igår – TACK

NJUUUT kvällen nu söta, du är så duktig som fixar allt. Jag kan tänka mig att dagens firande med extra allt var FAB för barnen. Cool idé! Min Pappa kan ju också spela, kanske kan vara något för Ella nästa år :)



KRAMISAR!



Ps Jag kan ej maila dig bilder – de kommer i retur!!

Postat av: Hemma hos Katta

Det ser ut som ännu en strålande kalas-dag för Johanna! Kul att fixa med barnkalas =)



Förstår att det måste varit en väldigt stor dag när mormor dyker upp på förskolan OCH står för underhållningen!



Ha en soft och skön kväll nu! Kraam K

2010-08-23 @ 22:29:06
URL: http://kattabloggen.blogg.se/
Postat av: BRUNETTBLOGGEN

söta bilder :D

2010-08-23 @ 23:06:16
URL: http://brunettbloggen.se
Postat av: Marianne

Hei!

Ville bare si at mamman din(mormor), ser superfresh og kul ut!!!!

2010-08-23 @ 23:29:44
Postat av: Linda

Vilken go mormor Johanna har! Tur att du fotade så ni kan tittat tillbaka och minnas :) Ha en bra tisdag!

2010-08-24 @ 07:05:36
URL: http://lindajohannacaroline.blogg.se/
Postat av: Angel

VA LYXIGT,Härlig familj.

2010-08-24 @ 07:09:31
URL: http://angelnr1.blogg.se/
Postat av: Merethe :o)

Hvilken SUPER bursdag søte Johanna fikk - takket være flinke deg!!! :o) Og sååå bra at du fikk tak i trekkspill, selv om de ikke hadde på Hobas som jeg anbefalte, men at de kunne sende deg videre i alle fall!!! :o) FLINKE Anna-Stina - jeg håper DU også får kost deg og slappet ordentlig av etter denne reale økten med ordning & reda til bursdagen...! STORE varme klemmer fra Merethe :o)

2010-08-24 @ 08:15:05
Postat av: MARIAHS

For noen herlige bilder av di og J på kjøkkenet,og fra barnehagen:) Flott med de prinsessekronene på kaka..:)Så kjekt med din mor som spilte trekkspill:) Jeg synes også hun kler seg kjempe bra og virker veldig kul:) Ha en fin dag

2010-08-24 @ 10:00:00
URL: http://mariahs-mariahs.blogspot.com
Postat av: Lotta, mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip

Vad häftigt att få ha med sin mormor på dagis OCH att hon spelar dragspel. Gissar att det var en MYCKET stolt Johanna igår :) Härlig bildkavalkad. Önskar er en underbar tisdag. KRAM

2010-08-24 @ 10:08:59
URL: http://lottasworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91