Dagens.


Dagens: Stor-skjorta KappAhl, jeans Diesel, skor Hunter och halsband LorangeDesign + Bjørg.

Tittut! Hoppas att du har haft en fin dag, ätit en god middag och att du har en trevlig kväll?! Här hemma hos oss blev det mjölkstuvade makaroner & falukorv idag. Hur gott som helst! och nu pågår lek med dockor inne på Johannas rum. Fast nu blev det väldigt tyst.... måste gå och checka om prinsessan somnat?


Kommentarer
Postat av: Anonym

Mm det är jättegott! Nått som är väldigt gott till är att blanda finhackad rödlök, hackade tomater, olja och en krydda som här hemma heter Persilado. Det blir supergott och nyttigare än ketchup!:)

2010-04-06 @ 20:35:55
Postat av: Anna

varför går ni aldrig och lägger henne en bestämd tid istället? tycker alltid hon bara somnar här å där... rutiner??? Pyjamas, tandborstning, saga etc

2010-04-06 @ 20:40:47
Postat av: Linn

Hej igen!



Nej jag är ingen ny läsare...har faktiskt läst din blogg i flera år, så jag gillar den verkligen! Kommer ihåg när du stylade pojkrum i din lägenhet och sökte efter inspiration till det...vilket jag tyckte var väldigt roligt! Mer sånt skulle jag vilja ha =)



Men jag tycker fortfarande att det verkligen är synd att snygga, härliga och klassiska kläder till pojkar ska vara så himla svårt att hitta till rimliga priser...men som du själv sagt är det ju inget du kan påverka. Även om jag tycker bloggar som är välbesökta har en viss makt på lång sikt.



Men däremot så kan du påverka vad du väljer att visa på din Kamille Mor & Barn sida och nog tycker jag allt att det hade kunnat vara lite MER tips till saker till små pojkar. Ska bli intressant att se nästa nummer som du säger ska vara mer pojkinspirerad, vilket jag och säker flera andra tycker är superkul!

2010-04-06 @ 20:51:16
Postat av: Sara

Har Kappahl sådär fina skjortor.... jag som bara brukar slänga mina rabattcheckar på damkläder som dimper ner i brevlådan å tänka att där finns ju inget jag vill ha... hmmm får nog ta mig en sväng dit nästa gång jag är på stan... tack för inspirationen! ( som vanligt )

Kram S

Postat av: Reidun

Hei!

Den skjorten er så fin..prøvde å se den på Kappahl her jeg bor men uten hell...får gjøre et nytt forsøk i Drammen!!!!Ha en fin kveld!!

2010-04-06 @ 21:40:27
Postat av: Ulrica

Hej!

Jag tycker precis som Linn att det är så synd att det skall vara så svårt att hitta fina klassiska kläder till pojkar till rimliga priser! Jag har själv två flickor och en pojke. Jag har ALDRIG haft svårt att hitta kläder till flickorna (även om jag faktiskt är ganska kräsen) till min son däremot finns det tyvärr mycket mindre att välja på.

Det skulle vara jättekul att få tips på fina kläder till killarna.

Tycker också att det är lite för enkelt att säga att det som finns i rosa också ofta finns i ljusblått...

Jag är precis som Linn en trogen följare av denna blogg och gillar den verkligen, just därför efterlyser jag också lite mer pojktips från dig Anna-Stina :-)

Kram Ulrica

2010-04-06 @ 21:59:49
URL: http://icasmirakel.blogspot.com
Postat av: Frida

Hej! Är bilden tagen hemma hos dig?

Det ser jättefint ut!

:)Hoppas du har haft en bra dag.

Kram

2010-04-06 @ 22:35:08
URL: http://fidelli.blogg.se/
Postat av: Tindra

Håller med Anna. Livet hade varit så mycket enklare både för Johanna, och dig själv som är ensam med henne så mycket, om ni hade bättre rutiner?! Har alltid lagt våra barn en bestämd tid, samma rutin med pyjamas, tandborstning, sova. De har aldrig somnat någon annanstans än i sina sängar. Och vi har alltid haft vår egentid på kvällarna. Vi mår bäst av rutiner, speciellt de små....

2010-04-07 @ 07:50:48
Postat av: Lotta, mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip

Hmm, den där skjortan letade jag efter häromdagen, men de hade inte fått in den. Får väl göra ett nytt försök om ett par dagar (när man ändå ska dit på fredag menar jag). Förresten, hade inte du en blåaktig liknande skjorta på någon dagens för längesedan? Eller har jag drömt? Fin är du i alla fall. KRAM Lotta

2010-04-07 @ 11:46:18
URL: http://lottasworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91