Godmorgon lördag från underbara Sunwing!


Oss by the pool igår eftermiddag på väg tillbaka till solstolarna från ett besök i
MiniLand (klicka på "barnaktiviteter så hittar ni info om MiniLand). Vi har precis köpt glass/is i poolbaren.

Godmorgon LÖRDAGStjejer & killar ! Jag sitter i ett mörkt hotellrum duschad, klädd och klar för hemresa och min lilla prinsessa sover gott i sängen. Och vet ni - vi har redan CHECKAT IN !! Jag s m ö g mig ner i receptionen och gjorde det för en stund sedan (vi hade incheckning 06.30 - 07.30) och ja, jag lämnade Johanna sovandes på rummet. Inte någon optimal lösning men hon är en riktig sömntuta och sover till ca 9.30 varje dag så jag gamblade på att hon inte skulle vakna. Vissa chanser får jag ta då vi reser själva för bättre med en PIGG & GLAD liten Johanna på hemresan än en tröttis som får vänta 2,5 tim på att bussen ska gå :)


Gårdagens lunch på La Tasca och Johanna känner sig verkligen "hemma" där. Hon går in före mig, tar "vårt" bord, hämtar ketchup, sked och en tallrik och sen är hon klar för Lollo & Bernie´s buffé :) (barn under 12 år äter gratis buffé).

Det att vi kan checka in här på hotellet är bara ytterligare en sak som gör att jag ÄLSKAR Ving & Sunwing. Om Ving någongång skulle behöva en "ambassadör" så kommer jag att ställa mig först i kön för i min värld så finns det ingen mer optimal semester för barnfamiljer än detta ! och jag tycker att Ving är PROFFS ut i fingerspetsarna när det kommer till att skapa sina Sunwing Resorts. (och har ni sett deras reklamkampanjer på TV och i magasiner? Me like !)


De 3 sista dagarna har vi haft så här FINT väder. Helt underbart !! I bakgrunden ser ni vårt hotell och ja, det är en pytteliten strand ni ser också men den har vi faktiskt inte varit ner till.

Våra 2 veckor här på Mallorca har varit helt F A N T A S T I S K A !!! och mer KUL än så här kan inte Johanna ha på sin semester :)  och när hon har kul och mår bra så är jag lycklig = allt blir perfekt :) 


På väg till lunchen igår mötte jag en trevlig Luleå-tjej som jobbar på Sunwing. Hon berättade att hotellet stänger om 2 veckor så det är verkligen slutet på sesongen nu.

Jag ska berätta mer och visa fler bilder från hotellet i ett eget inlägg då vi kommit hem. Men jag måste bara säga att vårt rum är super FRÄSCHT ! Alla rum renoverades inför 2009 och det märks. Ett stort pluss för att det är skjutdörr i frostat glas in till sovrummet, att det är en stor balkong, att det är gott om krokar / garderobër / hyllor och att det är ett fullt utrustat kök med micro, brödrost etc (perfekt för alla med barn !).


Fredagkväll kl. 19: Mitt älskade hjärta sitter och tittar på sista björn-showen för den här gången.


Lollo & Bernie sången är Johannas favorit på Mini-Discot :) 

Eftersom vi har RESDAG idag så får ni gärna passa på att ställa mig FRÅGOR ang vår semester / hotellet / Mallorca v.s Thailand eller vad det nu kan vara ni undrar över?  :) skriv frågorna i detta inlägg så svarar jag imorgon.

Nu ska jag packa ihop allt småtteri som ska ner i handbagagen innan jag väcker mitt hjärta. Sen blir det frukostbuffén innan bussen lämnar hotellet. Det känns trist att lämna solen och de lata dagarna men nu har vi samlat energi och härliga minnen till hösten och vi kommer helt klart att hälsa på hos Lollo & Bernie fler gånger ! (nästa gång blir nog i Thailand ;)

Jag önskar dig en helt perfekt lördag fylld av GLADA stunder ! :)

KrAm ! ♥






Kommentarer
Postat av: Johanna

Ja, i första inlägget lät du skrämd över att du skulle på charter, har du ändrat dig ang det nu eller? Man kan kanske inte åka till Thailand jämt menar jag...

2009-09-26 @ 08:18:01
Postat av: Hanna

Hoppas resan hem går bra! Ni verkar verkligt haft det mysigt, skönt att ladda lite energi inför hösten som sagt! Kram/Hanna

Postat av: Jessica-22 årig småbarnsmamma

Ojj har det redan gått 2 veckor =O Tiden går såå fort! ha en mysig hemresa nu! Kram på er!

2009-09-26 @ 09:20:05
URL: http://minfamiljojag.blogspot.com
Postat av: Linda

Vad mysigt, jag hade behövt lite semester nu :-)



Jag har för mig att du visat inbjudningskort från SIA...jag har letat och letat på nätet...finner inga, min dotter fyller 4 nu i oktober och jag MÅSTE ha kort från SIA ;-) Vet du vart dom kan köpas på nätet?



Tack på förhand! & tack för en bra blogg!



/Linda

2009-09-26 @ 09:32:49
Postat av: Sammy

Incheckning, fattar inget!? Skulle ni inte åka hem, alltså checka ut!??

2009-09-26 @ 09:56:02
Postat av: Eva

Jag håller med!!??

2009-09-26 @ 10:47:54
Postat av: Eva

Jag håller med!!??

2009-09-26 @ 10:49:33
Postat av: karin

hur kunde du lämna ett sovande barn ensam....Nä jag skämtar bara ,fast de e säkert många sådana kommentarer som kommer att komma i detta inlägget, massa kramar till bästa bloggerskan.

2009-09-26 @ 11:06:52
Postat av: Anonym

Eva, Sammy: Sjekke inn på flyet.

2009-09-26 @ 11:25:18
Postat av: susan

God tur hjem og fint at dere har hatt en fin ferie. Jeg ville bare tipse deg om et sted. Dette stedet håper vi å dra på ferie til neste år. Ligger i Lido de Jesolo, Italia. Et eldorado for barn. http://www.jesolointernational.it/

2009-09-26 @ 12:19:35
URL: http://susans-side.blogspot.com/
Postat av: Tess

Trevlig resa hem. Du kanske har skrivit det förut men jag undrar vilket hotell ni bodde på? Lät kul för barnen och skönt med all inclusive.

2009-09-26 @ 15:03:26
Postat av: ida

Hej!

Ni ser ut att ha haft en toppen semester!

Jag tänkte fråga dig om din hallbyrå, den kommer väl ifrån bruka? JAg skulle gärna vilja ha en sån och har kollat runt lite, här (gävle) så koster dom ca:6500, ganska saftigt.. Vet du var man kan få tag på den? Kanske bättre pris än här?

Mvh Ida

2009-09-26 @ 15:27:52
Postat av: Julie =)

Det ser ut som dere har hatt en fantastisk ferie. Håper hjemreisen gikk bra.

2009-09-26 @ 16:29:12
Postat av: Karin - Alicesmamma

Kul att ni haft det så himla bra! Vi reste med Langley till Kreta nu i augusti och det var också ett superbarnvänligt hotell med barnklubb osv. Dock kan man inte checka in på hotellet och det är inga kök på rummen, en micro finns att tillgå dygnet runt i receptionen. Så nästa gång får det bli Sunwing! Vi valde faktiskt mellan Sunwing Cala Bona och Almirida på Kreta. Eftersom jag är så svag för Grekland blev det Kreta denna gång men nästa gång testar vi Mallorca, helt klart!



Hoppas resen hem flyter på bra!

Kramar♥

2009-09-26 @ 17:28:54
URL: http://livingnextdoortoalice.blogg.se/
Postat av: KarolinaM(N)

Jag skulle tro att A-S checkat in i förväg?



Jo, jag undrar hur du upplever att showerna hålls inomhus?

Så himla trevligt att sitta ute på kvällen tycker jag. BlueV. har sina utomhus och en sådan sak "slår ju lite högre", men du har säkert också rest med dom? Också superbra!



KramK

2009-09-26 @ 17:33:57
Postat av: Anna K.

Vill bara börja med att säga Tusen Tack för en sån inspirerande blogg som din är! Är man inte glad innan så blir jag det när jag läser här i alla fall. Efter en tung vår för mig och sonen blickar vi nu framåt och har bokat en resa till Thailand. Undrar om det är svårt att få till det med vällingen på flyget? Jag har bokat ett nattflyg och då ska ju såklart vällingen intas.

Ta hand om dig och familjen!

2009-09-26 @ 17:44:12
Postat av: Josefine

Hoppas ni får en bra hemresa!



Kram!

2009-09-26 @ 21:15:47
URL: http://blaeld.blogg.se/
Postat av: Linda

Helt plötsligt har det blivit höst här hemma. Det ser underbart ut med semester på Mallorca!



//Linda

2009-09-26 @ 22:15:36
URL: http://gottgrisen.blogspot.com
Postat av: camilla

Håper dere hadde en behagelig hjemreise:) Ville bare si at du gjør en kanonbra jobb i Kamille. Liker stilen og alt kjempegodt. Gleder meg masse til hvert blad takket være deg. Du inspirerer så mye;)

2009-09-27 @ 01:14:02
Postat av: Josefine

HAPPY söndag och VÄLKOMNA HEM!!!



Nu ska vi iväg på dop här snart, hoppas ni myser med att vara hemma i höstiga Oslo.



Puss & KRAM!

2009-09-27 @ 08:12:07
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Nilla

Välkomna hem!!!

Ni ser ut att ha haft ett par helt underbara veckor.

Jag undrar om du/ni är i Thailand de två första veckorna i februari nästa år???

Vi ska åka till Phuket (karon beach bla) och det skulle vara så kul att få säga hej till er om ni är där då :)

Ha en härlig söndag.

Kram Nilla

2009-09-27 @ 11:30:16
URL: http://frutteline.blogg.se/
Postat av: Anna

När ni "spontar" åker sådär till tex Mallorca (för det gjorde ni väl?), är det sista minuten då? Eller väljer ni ett hotell som ni vill bo på, kollar om det är ledigt helt enkelt? Många bokar ju NU semesterresor till sommaren 2010. Men ni verkar bara boka en resa när ni får tiden att räcka till (emellan jobb tex)Tycker själv det är svårt att hitta en resa lite snabbt sådär..

Vad fick ni ge för er resa, "i runda slängar"?

Kraaam och välkomna tillbaka!

2009-09-27 @ 11:44:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91